Mokosh, meni je prva trudnoca pa nemam s cim usporediti. Probaj izbjegavati sve te jake mirise koliko god ide, a normalno je skroz da te smeta. Zavidim vam svima koje ste ok, ali neka, samo uzivajte u trudnoci 😁 Ja sam danas kupila slance, ne znam kad sam zadnji put pojela nesto iz pekare haha i pijem sok od narance, cini mi se da mi je malo lakse od tog soka ili sam umislila 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Traveller samo da ti javim pregled prosao super, beba je veca za tjedan dana 🤭 danas smk punih 13t, tocno kak sam ja racunala po O.
Pratim te i cekam tvoju pricicu sa prvog pregleda 🥰
Mokosh mozda ovaj put stize deckic pa je sve tako razlicito 🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mene evo od jutros dolje probada. Svaki put mislim jel to normalno ili nije
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Dobro jutro 💞
Evo mene jutros neka mukica hvata 😂 cisto da se osjecam drugacije i mislim si hocu li trknit u wc .
Traveller nisam se narucivala, i necu. Pricekat cu 3 tjedna do svog pregleda. Inace sam panicar i ako bi dosla ranije, a dr nece nista vidjet, opet cu se brinuti. Sacuvat cu te novce za kasnije 4d, 5d ultrazvuke 😂
Mara divnoooo 🥰😍 uzivaj 💞❤
Ivkica i ja osjetim nelagodu. Neke menga bolove, nekad su jaci, nekad slabiji nekad jajnici probadaju a nekad nista.
Cak sam mislila da me zna vise bolit nakon neka duze setnje ili nakon cijelog dana, ali zna se to probadanje javit i ujutro.
Meni su rekli dok bol nije jaca od inace najjace menstrualne da nema brige. Nadam se da je tako i kod tebe.drzim 🤞🤞🤞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Traveller samo da ti javim pregled prosao super, beba je veca za tjedan dana 🤭 danas smk punih 13t, tocno kak sam ja racunala po O.
Pratim te i cekam tvoju pricicu sa prvog pregleda 🥰
Mokoshmozda ovaj put stize deckic pa je sve tako razlicito 🤭
Da, o tome stalno razmisljam, hehe. Voljeli bi jednog deckica. 🥰 Drago mi je da kod tebe sve lijepo napreduje. 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jana, pametno, bolje ne ići precesto I otići kad se sve već vidi. I ja sam bila nestrpljiva I htjela bih i ranije, ali nisam htjela to iskustvo da se možda nešto ne vidi pa da me vraća za tjedan dana. Doći će to brzo. 😍 A onda ćemo vidjeti jesu možda i blizanci kod tebe. ❤️
Past ću u nasvjest ako su duplići 😂
Strah me je kako ću s jednim a ne s dvoje. Pošto nemamo baka i deda servis. 😂
Servisi su nam u slavoniji 😱😱😱
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure ja vas pratim svakodnevno, ali se nisam ubacivala jer se kod mene ništa nije dešavalo🙃 Jučer sam imala prvi puta užasnu mučninu jer sam jela neku prženu piletinu od koje mi je nakon jednog zalogaja postalo toliko muka, ali sam se nekako suzdrzala da ne povratim😅 Jedino što sam primjetila da mi svaki dan sve više smetaju mirisi i u toku dana me toliko uhvati umor i pospanost da ne mogu ostati budna ma koliko pokušavala.. Jako mi je drago da ste sve dobro i da nema nekih komplikacija i da sve prolazi dobro za sada❤️ držim fige da tako i ostane, a za vas koje imate mučnine nadam se da će se smiriti što prije😊 ja sam danas točno sedam tjedana i imam pregled za 14 dana tako da vam se pridruzujem sto se tiče nestrpljivosti, ali brzo će to proći.. nekako mislim da ću se u potpunosti opustiti kada prođe 12 tjedan i kada odradim ultrazvuk, onda je već sve lakše i opuštenije🙃Puno pozdrava cure i držite se❤️
Jana, pametno, bolje ne ići precesto I otići kad se sve već vidi. I ja sam bila nestrpljiva I htjela bih i ranije, ali nisam htjela to iskustvo da se možda nešto ne vidi pa da me vraća za tjedan dana. Doći će to brzo. 😍 A onda ćemo vidjeti jesu možda i blizanci kod tebe. ❤️
Past ću u nasvjest ako su duplići 😂
Strah me je kako ću s jednim a ne s dvoje. Pošto nemamo baka i deda servis. 😂
Servisi su nam u slavoniji 😱😱😱
Koliko je divna pomisao na blizancice, toliko je i zastrasujuca. Oduvijek su mi bili interesantni i iz nekog razloga me to oduvijek privlacilo, cak i sad kad vec imam dvoje djece od dvije godine razlike. S njih dvije mi bas bude cupavo i svakako...jos tome da prododam dvije bebe. Ajme meni 😅 Sretno u svakom slucaju. Samo neka sve bude u redu, bitno da su djeca zdrava. 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Cure ja vas pratim svakodnevno, ali se nisam ubacivala jer se kod mene ništa nije dešavalo🙃 Jučer sam imala prvi puta užasnu mučninu jer sam jela neku prženu piletinu od koje mi je nakon jednog zalogaja postalo toliko muka, ali sam se nekako suzdrzala da ne povratim😅 Jedino što sam primjetila da mi svaki dan sve više smetaju mirisi i u toku dana me toliko uhvati umor i pospanost da ne mogu ostati budna ma koliko pokušavala.. Jako mi je drago da ste sve dobro i da nema nekih komplikacija i da sve prolazi dobro za sada❤️ držim fige da tako i ostane, a za vas koje imate mučnine nadam se da će se smiriti što prije😊 ja sam danas točno sedam tjedana i imam pregled za 14 dana tako da vam se pridruzujem sto se tiče nestrpljivosti, ali brzo će to proći.. nekako mislim da ću se u potpunosti opustiti kada prođe 12 tjedan i kada odradim ultrazvuk, onda je već sve lakše i opuštenije🙃Puno pozdrava cure i držite se❤️
Kety, slobodno se ti javi i kad se nista ne događa 😁 Nadam se da ce sve i dalje biti super, ja isto jedva cekam taj 12. tjedan, nadam se da ce sve biti ok, a da i mucnine prođu dotad. Meni je danas isto 7 tjedana,.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je oko dvadeset dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (DOMAĆA TEHNIKA ILI MEDIJI.) Kliknite ovdje za više informacija...... https://rb.gy/oftkio
Sortiraj odgovore
Najstariji