Evo imala sam potrebu da Vam odmah javim! 🖤
Beba je tuuu, čula sam i otkucaje, ne mogu vjerovati koliko 8 dana znači, jedino imam manji hematom i dobila sam tablete i vaginalete.
Ali tu je i tu su otkucaji
Pravila GV sa EO i ŽV, CRL = 5.4mm, po UZV sam 6+2, a ne kao po ZM 6+6.
Cure, samo strpljenje…
Evo vidite kak je meni prije 8 dana bilo, ne raste pravilno i bez nade, a ovo danas iznenađenje 🖤
Bas mi je drago 🥰 Meni je sa 6+3 na pregledu UZV pokazao da je ipak 6+5, a beba je 8.5 mm. Ocito variraju velicine poprilicno, ali bitno da je sve dobro i kako treba biti 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Bok cure 🙂 evo i ja se pridruzujem grupi. Test je pokazao plus 2 dana prije ocekivane M jer nisam mogla docekati da ga napravim. Nakon par dana sam radila jos 2 razlicita testa cisto za provjeru.
Za sada nikakvi posebni simptomi. Jedino grcenje u donjem djelu trbuha i tjt. Po aplikaciji sad bi trebala biti 4+5, zakazan termin za pregled tek 1.2. I sad panicarim, razmisljam o glupostima i nikako docekati taj pregled😔
Samo se opusti i nemoj razmišljati o glupostima i paničarit beba sve osjeti, sve će biti okej na pregledu 😍🤗
Hvala na podrsci ❤
Meni je ovo prva trudnoca i ne znam niti kako bi se trebala osjecati niti ponasati. Na internetu pise svasta pa se samo ubediram.
Najvise me strah posla jer muz ne zeli da nikome govorimo do pregleda. Radim sa ljudima, pod velikim pritiskom svaki dan. I bojim se i zaraze i da nebi taj stres onda utjecao na bebu.
Kakva su vam iskustva sa odlaskom na komplikacije?
Suzi, nitko nije prvi put znao sto ga ceka, normalno je da si uzbudena i preplasena. Ali sve to dode nekako samo od sebe, a i vecina trudnoca ipak u postotku nema nikakvu patologiju. Tako da, gledaj pozitivno.🙂
Sto se tice komplikacija, nemam iskustva zasad, ali planiram mozda ovaj puta otići ranije, da budem doma sa starijim djetetom (starije, ima godinu dana😄).
Koliko sam cula, da se to lako dogovori s gin. Takoder radim na mjestu gdje je mogucnost bilo kakve zaraze ogromna.
👩32 🧑35
👶 2019
👨👩👧👦 2022
Pošaljite ovom okproplants jecmenac 🤣🤣
Svu svoju energiju sam usmjerila prema tome 😂❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Da li se smije Coca Cola piti da ublaži mučninu?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Da, ne vidim razlog zašto nebi se mogla piti 😀
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Radije popij mineralnu il donat Mg. Nije ti Coca cola najsretnije rješenje. Prvo hrpa šećera drugo može ti dić žgaravicu
Dobro jutro svim trudnicama. Malo sam svratila sa Ljetnih beba da vidim kako su moje prije sa druge teme dok smo se još borile za nase bebice. Traveller draga moja cesto navratim vidjeti kako mi napredujete i zeljno iscekujem izvjestaj sa pregleda🙏🤞♥️.
Mokosh drago mi je da sve ide kako treba
Missy87 mislim draga i na tebe i tako sam sretna sto ste tu. Zelim svima da budu uredne i skolske trudnoće.
Evo moj bebač i ja prošli 17 tt i dečko je. Eto usprkos trombofiliji i pikanju svakodnevno mi veselo rastemo😃😃.
Cuvajte se i pazite na sebe i svoje bebace😘😘😘
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio Cestitam od ❤️ na decku, divno, divno 🥰🥰🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Traveller i Sanjarka,hvala vam od srca. Pratim ha i jednu i drugu samo što ne pišem.
Strahovi su se primirili, naravno pred pregled sam nervozna ali eto hvala Bogu ide sve kako treba. Malo mi je štitnjača proradila pa sam i ja na Eutyroxu ali iskreno ni pikanje, ni tablete mi nemogu upropastiti tu sreću kad vidim malog pišonju na UZV kako veselo skace
Evo slikice sa pregleda u petak, tu smo napunili punih 17 tt, izgleda ko mali vanzemaljac 😂😂
https://ibb.co/j5Bdh3x
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Traveller i Sanjarka,hvala vam od srca. Pratim ha i jednu i drugu samo što ne pišem.
Strahovi su se primirili, naravno pred pregled sam nervozna ali eto hvala Bogu ide sve kako treba. Malo mi je štitnjača proradila pa sam i ja na Eutyroxu ali iskreno ni pikanje, ni tablete mi nemogu upropastiti tu sreću kad vidim malog pišonju na UZV kako veselo skace
Evo slikice sa pregleda u petak, tu smo napunili punih 17 tt, izgleda ko mali vanzemaljac 😂😂
https://ibb.co/j5Bdh3x
Divan je 🥰❤
Svu srecu vam zelim 🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji