Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    11. Siječanj 2021. 14:05

Super, kako ste mi pozeljele dosadnu i skolsku doslovno je takva 😂🤭
    Osjecam se sasvim ok, bez mucnina bez icega...eto jedino glad kad me napadne onda ne znam jel mi muka gladna ili cu pokidat nekoga 😅
    Radit cu do petog mjeseca, a onda se nadam ce otvorit granice da mogu malo na godisnji i uzivati  prije nego se budem bas kotrljala .
    13.01. Imam drugi pregled, prvi je bio u 7tt i srce kucalo i sve je bilo ok, nadam se da tako i ostaje 🤰🙏
    Znam da ce i tvoj pregled uskoro  da vidis svoju mrvicu 🤰

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Missy88
    11. Siječanj 2021. 14:38

Endzrue

Pozdrav svima. Priključujem se ekipi. Imam curicu jesenske bebe 2018.te . Sve smo u kontaktu i dan danas preko chat-a 0-24.

Veselim se novim iskustvima starim i novim trudnicama. Inače sam 6+0 danas. Imala sam smeđe na ulošku (skroz malo) i kad se obrišem , al evo još se nečkam da li ić popodne na pregled pošto se nije ponovilo a naručena sam u četvrtak ujutro

Pozdrav, povecava se grupica 🥰
    Hm, mozda da nazoves ginekologa pa pitas ima li razloga za brigu i dolazak. Vjerojatno nije nista ako je proslo vec, ali bolje provjeriti. 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Natalija91
    11. Siječanj 2021. 14:59

Bok cure svima!
    Baš mi je drago što sam vas pronašla!🥰
    Prva mi je trudnoća i imam strahove, pa zato nekoliko pitanja.
    Danas nam se pokazao plusić i na testu pokazuje 2 tjedna.
    Osjećam povremeno bolove u jajnicima, pa sam vidjela u vašim komentarima kako je to koliko toliko normalno
    E sad... mene muči smeđi iscjedak.
    Vrijeme mi je menstruacije koje nemam, ali mi se pojavljuje smeđi iscjedak.
    Je li to razlog za paniku?
    Kod ginekologa idem tek u veljači jer je još prerano.
    Hvala!♥️

ivkica
    11. Siječanj 2021. 15:00

Cure, da li imate pojačan iscjedak?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

ivkica
    11. Siječanj 2021. 15:25

Traveller

ivkica

Cure, da li imate pojačan iscjedak?

Da mi to je normalno. Imam ga na dane, nekad ga nema po dva dana i onda krene obilnije itd.. Dok je god normalne boje, nema intenzivan i neugodan miris, sve je ok.

Hvala na odgovoru ♥️

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Endzrue
    11. Siječanj 2021. 20:10

Evo da se javim. Ipak sam otišla dobila duphastone kao i u prvoj trudnoći. 6+0 sam, uspjela uhvatiti srce 🙏 sve je ok. Nema hematoma, dobro se učvrstilo u maternici tak da imam kontrolu za 2 tjedna i onda će bit 1 mjesečno. Do tad izvadit krv i urin 

freya_444
    11. Siječanj 2021. 22:58

Traveller, i ja te pratim ovdje 🥰❤

Lucija 16.12.2021.💗

Endzrue
    11. Siječanj 2021. 23:06

Traveller

Endzrue

Evo da se javim. Ipak sam otišla dobila duphastone kao i u prvoj trudnoći. 6+0 sam, uspjela uhvatiti srce 🙏 sve je ok. Nema hematoma, dobro se učvrstilo u maternici tak da imam kontrolu za 2 tjedna i onda će bit 1 mjesečno. Do tad izvadit krv i urin

Super, eto sve je dobro ispalo i sad ćeš mirno spavati. Kuca srce, divno. ❤️❤️

Neću baš. Počela sam krvarit 😔 vjerojatno mi je brisom taknula neku kapilaru. Ne znam evo. Mislila sam da smo gotovi s tim jer je ok i nema hematoma, al očito ću se sekirat još par dana 😞

Endzrue
    12. Siječanj 2021. 08:25

A nemam šta zvat. Odgovor je uvijek isti. Imate duphastone, lezite i odmarajte i čekajte. Smirilo se sinoć. Jutros malo smeđe na papiru al ni blizi  jučer danu. Kažu da je bitno da stane. Držim fige da tako i ostane danas

Jana25
    12. Siječanj 2021. 10:17

Bok trudnice 🤭🥰
    Samo da se javim, nemam sto za prijaviti 🤣
    Sutra ujutro se moja dr vraca s godisnjeg pa cu odnjet onaj nalaz iz bolnice i nalaze bete pa cemo vidjet sto i kako dalje. U nedjelju navecer sam stavila zadnje tabl. progesterona.
    Endzrue samo mirno i smireno. Ako mozes sto vise lezi i odmaraj 🤞🙏
    Kako nam je Mala?
    Missy javi kako je prosao pregled🥰
    Traveller tebi velika pusa ❤❤❤❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.