Super, kako ste mi pozeljele dosadnu i skolsku doslovno je takva 😂🤭
Osjecam se sasvim ok, bez mucnina bez icega...eto jedino glad kad me napadne onda ne znam jel mi muka gladna ili cu pokidat nekoga 😅
Radit cu do petog mjeseca, a onda se nadam ce otvorit granice da mogu malo na godisnji i uzivati prije nego se budem bas kotrljala .
13.01. Imam drugi pregled, prvi je bio u 7tt i srce kucalo i sve je bilo ok, nadam se da tako i ostaje 🤰🙏
Znam da ce i tvoj pregled uskoro da vidis svoju mrvicu 🤰
🙅♀️30, 🙋♂️29
Pozdrav svima. Priključujem se ekipi. Imam curicu jesenske bebe 2018.te . Sve smo u kontaktu i dan danas preko chat-a 0-24.
Veselim se novim iskustvima starim i novim trudnicama. Inače sam 6+0 danas. Imala sam smeđe na ulošku (skroz malo) i kad se obrišem , al evo još se nečkam da li ić popodne na pregled pošto se nije ponovilo a naručena sam u četvrtak ujutro
Pozdrav, povecava se grupica 🥰
Hm, mozda da nazoves ginekologa pa pitas ima li razloga za brigu i dolazak. Vjerojatno nije nista ako je proslo vec, ali bolje provjeriti.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Bok cure svima!
Baš mi je drago što sam vas pronašla!🥰
Prva mi je trudnoća i imam strahove, pa zato nekoliko pitanja.
Danas nam se pokazao plusić i na testu pokazuje 2 tjedna.
Osjećam povremeno bolove u jajnicima, pa sam vidjela u vašim komentarima kako je to koliko toliko normalno
E sad... mene muči smeđi iscjedak.
Vrijeme mi je menstruacije koje nemam, ali mi se pojavljuje smeđi iscjedak.
Je li to razlog za paniku?
Kod ginekologa idem tek u veljači jer je još prerano.
Hvala!♥️
Cure, da li imate pojačan iscjedak?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Cure, da li imate pojačan iscjedak?
Da mi to je normalno. Imam ga na dane, nekad ga nema po dva dana i onda krene obilnije itd.. Dok je god normalne boje, nema intenzivan i neugodan miris, sve je ok.
Hvala na odgovoru ♥️
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Evo da se javim. Ipak sam otišla dobila duphastone kao i u prvoj trudnoći. 6+0 sam, uspjela uhvatiti srce 🙏 sve je ok. Nema hematoma, dobro se učvrstilo u maternici tak da imam kontrolu za 2 tjedna i onda će bit 1 mjesečno. Do tad izvadit krv i urin
Evo da se javim. Ipak sam otišla dobila duphastone kao i u prvoj trudnoći. 6+0 sam, uspjela uhvatiti srce 🙏 sve je ok. Nema hematoma, dobro se učvrstilo u maternici tak da imam kontrolu za 2 tjedna i onda će bit 1 mjesečno. Do tad izvadit krv i urin
Super, eto sve je dobro ispalo i sad ćeš mirno spavati. Kuca srce, divno. ❤️❤️
Neću baš. Počela sam krvarit 😔 vjerojatno mi je brisom taknula neku kapilaru. Ne znam evo. Mislila sam da smo gotovi s tim jer je ok i nema hematoma, al očito ću se sekirat još par dana 😞
A nemam šta zvat. Odgovor je uvijek isti. Imate duphastone, lezite i odmarajte i čekajte. Smirilo se sinoć. Jutros malo smeđe na papiru al ni blizi jučer danu. Kažu da je bitno da stane. Držim fige da tako i ostane danas
Bok trudnice 🤭🥰
Samo da se javim, nemam sto za prijaviti 🤣
Sutra ujutro se moja dr vraca s godisnjeg pa cu odnjet onaj nalaz iz bolnice i nalaze bete pa cemo vidjet sto i kako dalje. U nedjelju navecer sam stavila zadnje tabl. progesterona.
Endzrue samo mirno i smireno. Ako mozes sto vise lezi i odmaraj 🤞🙏
Kako nam je Mala?
Missy javi kako je prosao pregled🥰
Traveller tebi velika pusa ❤❤❤❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji