Meni je zabranila sad 2 tjedna dok ne budem opet imala pregled. Dobila sam duphastone, al ne vaginalete. Dokle god je smeđarenje nema odnosa
Traveller medifem je na horvacanskoj? Baš bi mogla zvrcnuti tamo.
Meni je krvarenje bilo 3.1. Odnosno prije 10 dana je bilo 3 puta kad sam se brisala. A niš, pričekat ću.
Sad cu jos tjedan dana stavlja progesteron.
Belinda meni je cini mi se terapija poremetila ciklus. Imala sam 28-29 dana, ovulacije na 14 ili 15 dan ciklusa.
Odkako pijem (9/2019) terapiju, šetali su mi ciklusi. Ovulacije su bile izmedu 10 i 14 dana. Najcesce 12 dc. A sami ciklusi od 25-26 dana.
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana sad cu morat ipak na trakice😂😂
Ja ti nisam nis pratila, nikakve trakice, samo O sluz koje je kod mene bilo na izvoz 🤣 i tsh mi je 1.121.
Cak sam se sad najela kiselog zelja 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana sad cu morat ipak na trakice😂😂
Kreni ti s trakicama za svaki slučaj, da ništa ne propustis, nikad ne znaš. Iako je to stvarno mala doza tako da ne bi trebalo imati utjecaja, ali bolje spriječiti nego liječiti. Sretno. ❤️
Jana, da, na Horvacanskoj. Divni su svi, od sestre do doktora. Kernera obožavam, čovjek se rukuje pri dolasku i odlasku, pita te kako si, priča ko covjek s tobom i tješi kad je potrebno. I kad silazis sa stolice daje ti ruku da pomogne, a frendica koja je vodila T kod njega mi je rekla da pomaže trudnicama obuci papuče. Ma ljudina i pol je, a veliki je stručnjak tako da sam bezbrižna s njim skroz.
Trudnocu ces vodit kod njih? Koliko se ceka na pregled?
Ajme divno si to opisala 😍🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bok svima! Evo i mene! Nisam jos bila na pregledu, sad bi trebala biti 5+6. Kad su vam krenule mucnine? Nadam se da ce me zaobici kao i u prosloj trudnoci..
👩32 🧑35
👶 2019
👨👩👧👦 2022
Bok svima! Evo i mene! Nisam jos bila na pregledu, sad bi trebala biti 5+6. Kad su vam krenule mucnine? Nadam se da ce me zaobici kao i u prosloj trudnoci..
Meni su krenuli kad sam bila 4+3. Ali cijeli dan mučnina. Sad sam na 5+2 i evo dva dana uspijevam čak normalno funkcionirati puno slanih štapića pomaže. I kavica
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Pozdrav cure, samo da vas pozdravim. Volim zaviriti u temice na forumu...
mene su mučnine uhvatile u 5+5 i traju do dana današnjeg! 🥴🤣 sve sam pokušala ne bi li si pomogla..gadilo mi se sve sto postoji! Na kraju je moj recept za ublažavanje bio limun. Hladan limun bez šećera, na 4 djela i cuclanje... bas mi je odgovarao. Nekima izaziva žgaravicu, meni nije.
Zelim vam svima svu sreću na vašem putu! 🥰
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Hvala Rio 🥰 Ja jos nisam otkrila sto meni pomaze, isprobavam sve sto procitam, ali nista, ocito cu morati prihvatiti ovakvo stanje jos 5 tjedana, a vec sad ludim 😅
Kako ste danas cure, sve ok?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hvala, super je imati par ideja ako krenu. Takoder svima zelim srecu, da sve bude u redu svih 9.mj!
👩32 🧑35
👶 2019
👨👩👧👦 2022
Vecer cure! Meni je ova trudnoca bas nekako cudna. Zna me uhvatiti neka lagana mucnina, ali to je vise od gladi. U prosle dvije sam vec do sada imala bas jaku zgaravicu i cudan okus u ustima. Ovaj puta nista. Mislim, i bolje da nema, to mi je bas bljak. Ono sto sam prmjetila da mi bas jako smetaju mirisi, npr parfemi. Cure su se u nedjelju naspricale parfemom, malo jace...sve zivo se osjetilo na taj parfem, pa cak i plisanci koje su nosile. Meni se doslovno povracalo, nisam mogla smisliti taj miris. 🤢 Parfem sam po sebi nije los, ali.majko mila...kao da sam si nos naspricala. 😅 I danas npr, povadile su nekoliko vlaznih maramica koje imaju malo jaci miris, ali inace ugodan. Znaciiii...🤢🤢🤢 kao da mi netko konstantno drzi te maramice pod nosom. 😅 Silazim s kata u dnevnu sobu, nakon sat dva kako subih povadile i mene je samo zapljusnuo miris. I da, mlijeko ne mogu piti, odmah osjetim da krece zgaravica, nakon samo jednog gutljaja. Trudim se piti sto vise vode, inace se rijetko sjetim piti vodu, la sam si uzela staklenu bocu da se lakse podsjetim, a i odmah znam koliko sam popila. Jos jedna razlika od prosle dvije trudnoce su probavne smetnje. Kud sam uzasno naduta i puna plinova, jos mi i probava usporena. U prosle dvije sam bila skoro k'o grlica. 😅 A piskim svako malo, po noci obavezno ustajanje. Sad sam trenutno 6tt +2. Uzasno sam nestrpljiva i jedva cekam prvi pregled da mi gin kaze kako je sve u redu.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji