Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    17. Siječanj 2021. 11:06

Clio35

Traveller i Sanjarka,hvala vam od srca. Pratim ha i jednu i drugu samo što ne pišem.
    Strahovi su se primirili, naravno pred pregled sam nervozna ali eto hvala Bogu ide sve kako treba. Malo mi je štitnjača proradila pa sam i ja na Eutyroxu ali iskreno ni pikanje, ni tablete mi nemogu upropastiti tu sreću kad vidim malog pišonju na UZV kako veselo skace
    Evo slikice sa pregleda u petak, tu smo napunili punih 17 tt, izgleda ko mali vanzemaljac 😂😂
    https://ibb.co/j5Bdh3x

A bebonjaaa ❤ jako mi je drago da kod tebe sve ide dobro. Samo nastaviti biti tako pozitivna. 😊

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    17. Siječanj 2021. 11:10

Zene moje, ja sutra idem na prvi pregled. Bit ce tocno 7tt. 😊 Drzite mi fige da sve bude ok. Idem tek poslijepodne, javim vam se nakon pregleda. 🙃

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Ivo& Ivana💙♥️
    17. Siječanj 2021. 11:12

Hvala drage moje ♥️♥️♥️. I ja vama zelim sto uredniju i mirniju trudnoću. Mokosh ti već znaš koki je to osjecaj vidjeti to malo stvorenje kako raste u tebi. Stvarno je nesto neopisivo 🥰🥰🥰

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    17. Siječanj 2021. 11:13

Mokosh

Zene moje, ja sutra idem na prvi pregled. Bit ce tocno 7tt. 😊 Drzite mi fige da sve bude ok. Idem tek poslijepodne, javim vam se nakon pregleda. 🙃

Sretno draga, biti ce sve uredu! U mislima smo s tobom😍😘

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Jana25
    17. Siječanj 2021. 11:33

Mokosh

Sretnooo!!! Sve nam javi, nestrpljivo čekamo 🤞🙏❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

valentina29
    17. Siječanj 2021. 12:37

Pozdrav cure! Evo i ja da se javim nakon drugog plusica danas. 
    Da da nekako nismo vjerovali da nam se moze dogodit trudnoca tako brzo s obzirom da smo seku koja ima 2godine pokusavali godinu i pol.
    Drzim nam svima fige da nam trudnoce budu skolske❤️

Missy88
    17. Siječanj 2021. 14:50

valentina29

Pozdrav cure! Evo i ja da se javim nakon drugog plusica danas.
    Da da nekako nismo vjerovali da nam se moze dogodit trudnoca tako brzo s obzirom da smo seku koja ima 2godine pokusavali godinu i pol.
    Drzim nam svima fige da nam trudnoce budu skolske❤️

Cestitaaam, sad ste vec u formi pa brze ide 😁🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

18. Siječanj 2021. 08:29

Cure jedno malo mozda glupo pitanje. Je imala koja od vas nekakvu nelagodnu laganu bol dole, kao u klitorisu? Nije strasno da se ne moze hodati, ali je bas neugodno. Ne znam bi li se trebala brinuti, nema nikakvih oteklina, niti promjena boje. Samo ta neugoda konstantno od sinoc :/

• Mala_martina1990
    18. Siječanj 2021. 10:54

Pozdrav cure! Nova sam ovdje i sve mi je ovo jos friško i novo! Dakle ukratko da vam ispricam svoju pricu….Nakon 4 godine neplodnosti nekoliko bezuspješnih mpo postupaka,ja jucer nakin 6 dana kašnjenja menge popišam pozitivan test,i to ne jedan,nego još 3 testa jer nisam mogla vjerovati,crte su znaci debele da deblje ne mogu biti.  Mi u šoku,…   danas zvala doktora iduci sponedjeljak sam narucena na pregled.,u jednu ruku sretni u drugu strah da bude sve u redu...😇😇🙄 Po mom kalendaru danas sam valjda 5+1 

• Mala2323
    18. Siječanj 2021. 11:27

Super i čestitam bit će sve super. 
    Čekaj prvi pregled. Iskreno nemoj ić ranije jer samo si stres za daješ. 
    Napisat ću ti svoju priču. 
    4 dan kašnjenja 2 testa blaga crta jedva se vidi nakon 2 dana kupim digitalni pokaže + i 2-3 tj 
    Idem kod gin jer sam imala bol pa su sumnjali na vanmateričnu i habla Bogu nađe GV u formiranju od 4mm tad sam bila 4+3 tj. I naruči mi kad sam bila 5+5 i dođem kad ono ne raste kao pravilno vidi se samo GV od 7 mm, i ništ plač... Šok... 
    Dođem opet sa 6+6tj kak me naručila kad ono i srce sam čula, i bebica od 5.4mm i sve super! Jedino upalu mokračnih puteva imam pa sam dobila antibiotik, vaginalete... I dabroston tablete zbog hematoma manjeg. I sve super!!! Sad čekam 29.01 i opet idem. Bez brige sve će biti uredu❤️ II čestitam 🥳

Mala_martina1990

Pozdrav cure! Nova sam ovdje i sve mi je ovo jos friško i novo! Dakle ukratko da vam ispricam svoju pricu….Nakon 4 godine neplodnosti nekoliko bezuspješnih mpo postupaka,ja jucer nakin 6 dana kašnjenja menge popišam pozitivan test,i to ne jedan,nego još 3 testa jer nisam mogla vjerovati,crte su znaci debele da deblje ne mogu biti. Mi u šoku,… danas zvala doktora iduci sponedjeljak sam narucena na pregled.,u jednu ruku sretni u drugu strah da bude sve u redu…😇😇🙄 Po mom kalendaru danas sam valjda 5+1

+ 26.12.2020🖤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.