Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    18. Siječanj 2021. 11:38

Mala2323

Super i čestitam bit će sve super.
    Čekaj prvi pregled. Iskreno nemoj ić ranije jer samo si stres za daješ.
    Napisat ću ti svoju priču.
    4 dan kašnjenja 2 testa blaga crta jedva se vidi nakon 2 dana kupim digitalni pokaže + i 2-3 tj
    Idem kod gin jer sam imala bol pa su sumnjali na vanmateričnu i habla Bogu nađe GV u formiranju od 4mm tad sam bila 4+3 tj. I naruči mi kad sam bila 5+5 i dođem kad ono ne raste kao pravilno vidi se samo GV od 7 mm, i ništ plač… Šok…
    Dođem opet sa 6+6tj kak me naručila kad ono i srce sam čula, i bebica od 5.4mm i sve super! Jedino upalu mokračnih puteva imam pa sam dobila antibiotik, vaginalete… I dabroston tablete zbog hematoma manjeg. I sve super!!! Sad čekam 29.01 i opet idem. Bez brige sve će biti uredu❤️ II čestitam 🥳

Mala_martina1990

Pozdrav cure! Nova sam ovdje i sve mi je ovo jos friško i novo! Dakle ukratko da vam ispricam svoju pricu….Nakon 4 godine neplodnosti nekoliko bezuspješnih mpo postupaka,ja jucer nakin 6 dana kašnjenja menge popišam pozitivan test,i to ne jedan,nego još 3 testa jer nisam mogla vjerovati,crte su znaci debele da deblje ne mogu biti. Mi u šoku,… danas zvala doktora iduci sponedjeljak sam narucena na pregled.,u jednu ruku sretni u drugu strah da bude sve u redu…😇😇🙄 Po mom kalendaru danas sam valjda 5+1

Hvalaa punoo, to išćekivanje mislim da je svuma najgore,al sta mozemo,nadam se da ce sve biti ok 😇🥰

18. Siječanj 2021. 12:06

Mala_martina1990

Pozdrav cure! Nova sam ovdje i sve mi je ovo jos friško i novo! Dakle ukratko da vam ispricam svoju pricu….Nakon 4 godine neplodnosti nekoliko bezuspješnih mpo postupaka,ja jucer nakin 6 dana kašnjenja menge popišam pozitivan test,i to ne jedan,nego još 3 testa jer nisam mogla vjerovati,crte su znaci debele da deblje ne mogu biti. Mi u šoku,… danas zvala doktora iduci sponedjeljak sam narucena na pregled.,u jednu ruku sretni u drugu strah da bude sve u redu…😇😇🙄 Po mom kalendaru danas sam valjda 5+1

Cestitam! 😊

Missy88
    18. Siječanj 2021. 12:17

Traveller

Mala Martina, dobrodosla, pa to je divno. 😍❤️

Cure, meni pregled odgoden za idući tjedan najranije. Umro mi je doktor jučer, u totalnom sam šoku i ne mogu još to prožvakati. 😭😭😭😭😭😭😭

Ajme, pa sto je bilo? 🥺

Ja sam jutros bila na pregledu opet, kod svoje gin, prosli tjedan sam bila privatno. Vratila je zasad na 7+1 (po pregledu od proslog tjedna bih bila danas 7+4, a po mengi 7+2), beba je na 12 mm (bila 8 prije tjedan dana), uglavnom sve ok i dalje. Dobila upitnice za vađenje krvi i urinokulturu i u 12. tjednu iduci pregled. Tko ce to docekati 😅 Mucnine i dalje grozne po cijele dane.
    Kako ste vi cure?

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    18. Siječanj 2021. 13:05

A vjerujem, nikako docekati taj pregled i onda ovako nesto 🥺 Ali dobro, bit ces 7 tjedana iduci tjedan, taman da se sve lijepo vidi, onda ionako ide u 12. tjednu pregled, to ce biti jos teze docekati. 
    Uvijek se mozes negdje drugdje naruciti za taj prvi pregled ako ti je dugo cekati, kod privatnika bi inace brzo trebala dobiti termin.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    18. Siječanj 2021. 13:07

Odakle si i kak ti se zvao doktor

Mokosh
    18. Siječanj 2021. 13:39

Treveller, bas grozno. 😢 Nadam se da ces ubrzo dobiti drugi termin. Ja sam narucena u 16:30h, pa se sad pripremam. Danasnji dan mi je uzasan. Mlada cura me cijelu noc budila. Takav me umor hvata, jedva sam gledala, plus mucnina i zgaravica. I jos me bolilo u krstima, i lagano peckanje u donjem dijelu stomaka. Sva sam si neka jadna... 😩

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Jana25
    18. Siječanj 2021. 15:13

Pozdrav nove cure 👋👋 dobrodošle ❤ želim vam urednu dosadnu i školsku trudniću 🥰😍
    Mokosh javi obavezno kak je pregled prosao, sad ce to, sat i pol brzo prode 🥰
    Traveller ajme ne mogu vjerovati, kako iznenada 😔 bas mi je zao sto si izgubila termin a i doktora kojem si vjerovala. Narucit ce te sigurno brzo, budi bez brige 🥰❤
    Cure ja sam danas 6 tjedana. Ja uopce nemam mucnine. Jel to normalno?
    Cicke me i dalje bole  jucer sam imama menga grceve, danas opet nemam 😑 
    Kad ih osjecam brinem se, kad ih ne osjecam brinem se.
    Umor kao da je vakim danom sve jaci 😴😴
    Kako ste vi? 🤗 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Mala_martina1990
    18. Siječanj 2021. 15:29

Jana25

Pozdrav nove cure 👋👋 dobrodošle ❤ želim vam urednu dosadnu i školsku trudniću 🥰😍
    Mokoshjavi obavezno kak je pregled prosao, sad ce to, sat i pol brzo prode 🥰
    Travellerajme ne mogu vjerovati, kako iznenada 😔 bas mi je zao sto si izgubila termin a i doktora kojem si vjerovala. Narucit ce te sigurno brzo, budi bez brige 🥰❤
    Cicke me i dalje bole jucer sam imama menga grceve, danas opet nemam 😑
    Kako ste vi? 🤗

Sad kad slusam tebe da se i ja nadovezem,ja također nemam neke pretjerane simptome,danas 5+1.
    Jedino trbuh kao menga grč al jako jako malo,dosta sam pospana,a cicke prestale boliti,bole jwdino malo na dodir i to s strane,i kao da vidim da su se onako zaokružile i malo vena po njima a bradavice jos uvijek iste..i stalno si razmisljam jel to normalno,dali bi trebala imati vise simptoma? Ni piškit ne idem tako cesto,onako nornalno....tu i tamo imam neki bjelkasti iscjedak...🙄🙄

Jana25
    18. Siječanj 2021. 15:39

Mala_martina1990

Jana25

Travellerajme ne mogu vjerovati, kako iznenada 😔 bas mi je zao sto si izgubila termin a i doktora kojem si vjerovala. Narucit ce te sigurno brzo, budi bez brige 🥰❤
    Kako ste vi? 🤗

Sad kad slusam tebe da se i ja nadovezem,ja također nemam neke pretjerane simptome,danas 5+1.
    Jedino trbuh kao menga grč al jako jako malo,dosta sam pospana,a cicke prestale boliti,bole jwdino malo na dodir i to s strane,i kao da vidim da su se onako zaokružile i malo vena po njima a bradavice jos uvijek iste..i stalno si razmisljam jel to normalno,dali bi trebala imati vise simptoma? Ni piškit ne idem tako cesto,onako nornalno….tu i tamo imam neki bjelkasti iscjedak…🙄🙄

Bradavice kod mene iste boje, one bole na dodir, bas mi je neugodno namjestot se spavati. Menga grcevi su me jucer bas zezali(drzi, pa pusti) danas nista.vene mi se na cickama isto pojavile ko mreža izgledaju. ali piškit idem. Cak se i po noci ustajem jer ne mogu izdrzat. Odlazim na spavanje oko 11 i oko 5,pola 6 se budim jer moram pi-pi.😂😂

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Mala_martina1990
    18. Siječanj 2021. 16:03

Jana25

Mala_martina1990

Jana25

Kako ste vi? 🤗

Jedino trbuh kao menga grč al jako jako malo,dosta sam pospana,a cicke prestale boliti,bole jwdino malo na dodir i to s strane,i kao da vidim da su se onako zaokružile i malo vena po njima a bradavice jos uvijek iste..i stalno si razmisljam jel to normalno,dali bi trebala imati vise simptoma? Ni piškit ne idem tako cesto,onako nornalno….tu i tamo imam neki bjelkasti iscjedak…🙄🙄

Bradavice kod mene iste boje, one bole na dodir, bas mi je neugodno namjestot se spavati. Menga grcevi su me jucer bas zezali(drzi, pa pusti) danas nista.vene mi se na cickama isto pojavile ko mreža izgledaju. ali piškit idem. Cak se i po noci ustajem jer ne mogu izdrzat. Odlazim na spavanje oko 11 i oko 5,pola 6 se budim jer moram pi-pi.😂😂

Heheh,ja idem tipa spavat isto oko 23h a ujutro piškim tipa oko 8h.. doduše ja i ne pijem puno tekucine al sad se bas teram da pijem  puno vode

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.