Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Siječanj 2021. 11:39

Bok cure 🙂 evo i ja se pridruzujem grupi. Test je pokazao plus 2 dana prije ocekivane M jer nisam mogla docekati da ga napravim. Nakon par dana sam radila jos 2 razlicita testa cisto za provjeru.
    Za sada nikakvi posebni simptomi. Jedino grcenje u donjem djelu trbuha i tjt. Po aplikaciji sad bi trebala biti 4+5, zakazan termin za pregled tek 1.2. I sad panicarim, razmisljam o glupostima i nikako docekati taj pregled😔

• kristina25
    15. Siječanj 2021. 12:10

Suzi93

Bok cure 🙂 evo i ja se pridruzujem grupi. Test je pokazao plus 2 dana prije ocekivane M jer nisam mogla docekati da ga napravim. Nakon par dana sam radila jos 2 razlicita testa cisto za provjeru.
    Za sada nikakvi posebni simptomi. Jedino grcenje u donjem djelu trbuha i tjt. Po aplikaciji sad bi trebala biti 4+5, zakazan termin za pregled tek 1.2. I sad panicarim, razmisljam o glupostima i nikako docekati taj pregled😔

Samo se opusti i nemoj razmišljati o glupostima i paničarit beba sve osjeti,  sve će biti okej na pregledu 😍🤗

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

• kristina25
    15. Siječanj 2021. 12:12

Ja sam danas 7tj, imam manji hematom pa moram što više mirovati pa me to izluduje šta nemogu ništa radit, najgore mi kad mi djeca dođu iz vrtića oni bi se igrali samnom ,a ja nesmijem  ☹

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

Kety 123
    15. Siječanj 2021. 12:35

Bravo cure🙃 drago mi je da čuti dobre vijesti 🤍🤍🤍 samo opušteno i bez stresa i sve će biti dobro🙏

Mokosh
    15. Siječanj 2021. 13:12

Mala, bas mi je drago da je sve ok. Sad se mozes opustiti i uzivati. 😊

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    15. Siječanj 2021. 13:31

kristina25

Ja sam danas 7tj, imam manji hematom pa moram što više mirovati pa me to izluduje šta nemogu ništa radit, najgore mi kad mi djeca dođu iz vrtića oni bi se igrali samnom ,a ja nesmijem ☹

Koliko klinci imaju godina? Vjerujem da je tesko. Ja ne znam kako bi ja to sve izvela jer moje cure ne idu u vrtic, po cijele dane sam s njima. Ali kad moras, snađes se, nema druge. Nadam se da neces morati kroz cijelu trudnocu tako. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• kristina25
    15. Siječanj 2021. 13:35

Mokosh

kristina25

Ja sam danas 7tj, imam manji hematom pa moram što više mirovati pa me to izluduje šta nemogu ništa radit, najgore mi kad mi djeca dođu iz vrtića oni bi se igrali samnom ,a ja nesmijem ☹

Koliko klinci imaju godina? Vjerujem da je tesko. Ja ne znam kako bi ja to sve izvela jer moje cure ne idu u vrtic, po cijele dane sam s njima. Ali kad moras, snađes se, nema druge. Nadam se da neces morati kroz cijelu trudnocu tako.

Mali će u 4 mj 3 godine, mala ima 1 i 5 mj, tako da mali su hoće sve i svašta l, dobro je što su u vrtiću pa bar jedan dio dana mogu u miru odlezati:) 
    Nadam se i ja da ćemo na sljedećem pregledu dobit zeleno svijetlo da ne moramo mirovati i da će se hematom povuci i onda možemo uživati 🤗

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

15. Siječanj 2021. 14:43

kristina25

Suzi93

Samo se opusti i nemoj razmišljati o glupostima i paničarit beba sve osjeti, sve će biti okej na pregledu 😍🤗

Hvala na podrsci ❤
    Meni je ovo prva trudnoca i ne znam niti kako bi se trebala osjecati niti ponasati. Na internetu pise svasta pa se samo ubediram. 
    Najvise me strah posla jer muz ne zeli da nikome govorimo do pregleda. Radim sa ljudima, pod velikim pritiskom svaki dan. I bojim se i zaraze i da nebi taj stres onda utjecao na bebu.
    Kakva su vam iskustva sa odlaskom na komplikacije? 

• kristina25
    15. Siječanj 2021. 14:55

Suzi93

kristina25

Suzi93

Samo se opusti i nemoj razmišljati o glupostima i paničarit beba sve osjeti, sve će biti okej na pregledu 😍🤗

Hvala na podrsci ❤
    Meni je ovo prva trudnoca i ne znam niti kako bi se trebala osjecati niti ponasati. Na internetu pise svasta pa se samo ubediram.
    Najvise me strah posla jer muz ne zeli da nikome govorimo do pregleda. Radim sa ljudima, pod velikim pritiskom svaki dan. I bojim se i zaraze i da nebi taj stres onda utjecao na bebu.

Vjeruj što manje čitaj s interneta to ti je bolje,  šta god da trebaš rade pitaj nas kolko možemo ćemo ti pomoć. 
    Dobro muž kaže  pricekaj do pregleda pa ćeš vidjet šta će ti sama ginekologica reći što se tiče komplikacija i ostalog..
    Sve zavisi kakva ti je trudnoća i kakav ti je posao..strpis se još malo i dobit ćeš sve odgovore ☺

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

Missy88
    15. Siječanj 2021. 15:12

Suzi93

kristina25

Suzi93

Hvala na podrsci ❤

Mislim da nas je vecini ovdje prva trudnoca, tako da samo polako, svi smo u istim nedoumicama. Ove iskusnije cure mogu mozda pomoci vise, tj neki konkretniji savjet, a za podrsku smo sve tu 🥰
    Osobno ne zelim ni na poslu ni ljudima govoriti prije12. tjedna kad je kao kritican period gotov, svojima smo rekli nakon pregleda jer je sve ok. Ali na poslu necu nista reci ako bas ne moram, a mozda cu morati jer su mi mucnine gadne. Vi odlucite kad zelite reci svima 😊

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.