Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    11. Siječanj 2021. 10:46

Jutro 🥰 ja ispijam svoju ☕☕
    Popijem 1-2 dnevno ali inace pijem nesicu s puno puno mlijeka.
    Jutros sam se prvi put morala budit zbog piškenja 🤭
    I kad sam popila svoj euthyrox tako mi je stomak vikao "DORUČAAAK" a ujedno mi i mucnina 🤣 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ivkica
    11. Siječanj 2021. 10:56

Missy88

Ja sam kavu pila normalno do jucer kad sam popila par gutljaja i nisam mogla, mucno mi je bilo. Danas ju prvi put ikad valjda nisam ni napravila 😂 Ok je, tjesi me sto sam sve ostale dane ovaj tjedan od doma, do ponedjeljka, a onda cu vidjeti sto cu. Pijem vodu, grickam stapice.
    Kako si ti Ivkica danas?

Ma katastrofa. Idući tjedan počinjem raditi nije zahtjevan posao ali mučnina me cijeli dan muči. Tek navečer tamo oko 7 se osjećam normalno. Probala đumbir, slane štapiće, žvake.. ništa ne pomaže. Trudnice ostale, kava nije štetna u trudnoći?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Jana25
    11. Siječanj 2021. 10:59

ivkica

Missy88

Ja sam kavu pila normalno do jucer kad sam popila par gutljaja i nisam mogla, mucno mi je bilo. Danas ju prvi put ikad valjda nisam ni napravila 😂 Ok je, tjesi me sto sam sve ostale dane ovaj tjedan od doma, do ponedjeljka, a onda cu vidjeti sto cu. Pijem vodu, grickam stapice.
    Kako si ti Ivkica danas?

Ma katastrofa. Idući tjedan počinjem raditi nije zahtjevan posao ali mučnina me cijeli dan muči. Tek navečer tamo oko 7 se osjećam normalno. Probala đumbir, slane štapiće, žvake.. ništa ne pomaže. Trudnice ostale, kava nije štetna u trudnoći?

Gdje god da sam citala pise da 1-2 šalice nisu opasne nego više doza dnevno 3 4 5

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    11. Siječanj 2021. 11:02

Nije stetna, samo treba smanjiti unos kofeina. Salica do dvije dnevno je ok.
    Kuzim te, meni isto nista ne pomaze. Ako necu moci izdrzati, probat cu se dogovoriti da radim od doma dok te mucnine ne prestanu, iako nisam ni htjela reci jos na poslu ista. A ako ne mogu, ona eventualno bolovanje jer se nema smisla muciti 😔

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    11. Siječanj 2021. 11:43

Samo ti brzo dođi 🥰
    Meni moji simptomi nisu nimalo slatki, bas mi nekako tesko pada 😔 Mucno mi je od jutra do veceri, stalno imam osjecaj kao da cu povratiti, tesko mi je jesti ista, ne mogu si nicime pomoci, nije mi lakse ni kad sjednem ni legnem, nista, bas me psihicki ubija to trpiti, trudim se ok funkcionirati kroz dan, ali sam bas u depri. A tek je tjedan dana proslo 😬  Zavidim svima vama koje nemate mucnine jer se ja ocito ne znam nositi s time 😏

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    11. Siječanj 2021. 11:56

Traveller

anci000 🔜🤰🏼

joj kako je meni slatko citati vase simptome, ok znam muka vam je (ne znam kako je to) ali vas svaku zamisljam

drzte se curke! vjerojatno cete me zezat kad dodem ponovno u grupu i budem se zalila da glavu od mucnina dignuti ne mogu

Anci, čekamo te nestrpljivo, raširenih ruku. 😍😍❤️❤️ Micem se a druge teme, manje sekiranja pa se tipkamo tu. 😘

Cure, neće vam ništa biti od šalice kave ako je ponosite u trudnoći. Ja sam jučer popila Nesicu koju isto ne pijem, jer dva dana nisam išla na wc. Odmah je odradilo čaroliju. 👌😂😂😂

Žao mi je što vas toliko muče mučnine, mene zaobislo zasad ovaj put. Idući utorak pregled, dani nikako da prođu.

Znam kako je meni kad popizdim. Tako nekad nemam granicu da se pocnem trest 🤣 i srce mi hoce iskocit iz vrata.
    Al sad mi ne pada na pamet se uzrujavat oko icega. Steti bebi 😅 
    Ja jos nemam problema sa zatvorom 🤞 ali kad sam imala prije, kad nesica ne pomogne donat mg  odradi vrhunsku stvar 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    11. Siječanj 2021. 12:02

Meni je pregled sutra pa cu vidjeti sto kaze doktorica. Jedva cekam, a istovremeno me brine hoce li sve biti ok. A sto se mucnina tice, ne znam postoji li neki lijek ili ista za trudnice, pitat cu, ali izludit cu ovako jos mjesec, dva. Iako znam da moze biti i puno gore, samo me slabo to tjesi trenutno haha.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

ivkica
    11. Siječanj 2021. 12:06

Ma bit će sve dobro Missy88. Samo bez stresa. Ancioo brzo ćeš ti nama nazad. Meni je pregled tek 25.1. tko će dočekat do tad. Svaki dan provjeravam još uvijek jel ima smeđeg iscjetka 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Endzrue
    11. Siječanj 2021. 13:47

Pozdrav svima. Priključujem se ekipi. Imam curicu jesenske bebe 2018.te . Sve smo u kontaktu i dan danas preko chat-a 0-24.

Veselim se novim iskustvima starim i novim trudnicama. Inače sam 6+0 danas. Imala sam smeđe na ulošku (skroz malo) i kad se obrišem , al evo još se nečkam da li ić popodne na pregled pošto se nije ponovilo a naručena sam u četvrtak ujutro

mara5
    11. Siječanj 2021. 13:47

Traveller

Jana25

Traveller

anci000 🔜🤰🏼

joj kako je meni slatko citati vase simptome, ok znam muka vam je (ne znam kako je to) ali vas svaku zamisljam

drzte se curke! vjerojatno cete me zezat kad dodem ponovno u grupu i budem se zalila da glavu od mucnina dignuti ne mogu

Anci, čekamo te nestrpljivo, raširenih ruku. 😍😍❤️❤️ Micem se a druge teme, manje sekiranja pa se tipkamo tu. 😘

Cure, neće vam ništa biti od šalice kave ako je ponosite u trudnoći. Ja sam jučer popila Nesicu koju isto ne pijem, jer dva dana nisam išla na wc. Odmah je odradilo čaroliju. 👌😂😂😂

Žao mi je što vas toliko muče mučnine, mene zaobislo zasad ovaj put. Idući utorak pregled, dani nikako da prođu.

Znam kako je meni kad popizdim. Tako nekad nemam granicu da se pocnem trest 🤣 i srce mi hoce iskocit iz vrata.
    Al sad mi ne pada na pamet se uzrujavat oko icega. Steti bebi 😅
    Ja jos nemam problema sa zatvorom 🤞 ali kad sam imala prije, kad nesica ne pomogne donat mg odradi vrhunsku stvar 🤣

Ma na bezobrazluk rijetko mogu šutke prijeći. 😂
    Zato sam se i makla I neću više ni čitati jer znam sebe. A baš to, treba mi mir sad i samo opušteno. 😍

Uf te mineralne su meni bljak, ja to ne mogu piti. 😂😂 Nikad nisam bila fan. A dok Nes radi posao, mrknem tu i tamo koju. Bar znam šta pali. 🤣🤣

Missy, šaljem veliki zagrljaj i držim fige da sve bude savršeno. ❤️❤️❤️

Pozdrav svim uglavnom kasno ljetnim trudnicama 😍
    Moram se nadovezati na ovu mineralnu, ja ju nikad nisam pila  i bas mi je bljak.. i onda odjednom u 7tt hocu mineralnu ito sto jacu 😂 a bas ni gazirano nista nisam pila 😅
    Doslo je do toga da na izlazu iz trg vec otvatam bocu i nagnem, jer ne mogu docekati da stignem do stana 😂😂😂
    P.s dosla sam provjeriti tko se preselio na jesenske bebice, predivno vas je vidjeti tu ❤

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.