Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivkica
    10. Siječanj 2021. 08:37

Missy88

Blago vama, mene mucnina ubija cijeli dan 🤢

U kojem si tjednu. Mene bome isto cijeli dan ali evo pomaže malo đumbir u listićima 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• vickivale
    10. Siječanj 2021. 09:27

Missy88

Takoder, od jutra do mraka. Nisam probala sa dumbirom ali mi pomogne limunada i zvake

Dvojajcane blizanke 🍒

• Mala2323
    10. Siječanj 2021. 11:32

Jesam li ja onda jedina koja nema mučnine i koja se ne osjeća trudno? 😝🤪
    Jedino što malo više spavam i imam zatvor ostalo s eee super, da kucnem od drvo. 
    I jedino što sam još dobila antibiotike, zbog upale moračnih puteva.. 
    Danas sam 6+1, idem na kontrolu za 5 dana i nadam se da će mi reć da je sve okej, da je naraslo i da sad pravilno raste 🙏🙏❤️

+ 26.12.2020🖤

Missy88
    10. Siječanj 2021. 12:40

ivkica

Missy88

U kojem si tjednu. Mene bome isto cijeli dan ali evo pomaže malo đumbir u listićima

6+1. Traju sad nekih tjedan dana, cijele dane, ne mogu vise, bas me ubija u pojam. Uzela i caj od đumbira i neke bombone đumbir, krekere, stapice, limunada... ali nista bas ne pomaze.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    10. Siječanj 2021. 21:19

Bas lijepo 🥰 Ja sam u stanu cijelo vrijeme zadnjih dana jer ne mogu nista. Sutra moram na posao, nemam pojma kako cu izdrzati 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

ivkica
    11. Siječanj 2021. 09:02

Da li vi i dalje konzumirate kavu?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Mokosh
    11. Siječanj 2021. 09:17

ivkica

Da li vi i dalje konzumirate kavu?

Jutro curke! Ivkica, ja konzumiram kavu, dokle god mi tako odgovara. Jedna do dvije kave je ok. Ne valja u nicemu pretjerivati. Meni je u prve dvije trudnoce kava na pocetku trudnoce bila odbojna, smrdila mi je i nisam je mogla piti. Sad u ovoj sve normalno, osim sto vise ne pijem kavu poslijepodne, vec samo ujutro. Evo upravo ispijam kavu, dok moje curke luduju oko mene. 😅 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

ivkica
    11. Siječanj 2021. 10:10

Missy88

Bas lijepo 🥰 Ja sam u stanu cijelo vrijeme zadnjih dana jer ne mogu nista. Sutra moram na posao, nemam pojma kako cu izdrzati 😅

Kako preživljavaš na poslu danas

🙎29 god., 👦muž 33 god.

Missy88
    11. Siječanj 2021. 10:32

Ja sam kavu pila normalno do jucer kad sam popila par gutljaja i nisam mogla, mucno mi je bilo. Danas ju prvi put ikad valjda nisam ni napravila 😂 Ok je, tjesi me sto sam sve ostale dane ovaj tjedan od doma, do ponedjeljka, a onda cu vidjeti sto cu. Pijem vodu, grickam stapice.
    Kako si ti Ivkica danas?

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• vickivale
    11. Siječanj 2021. 10:40

Oj cure, ja ne pijem kavu od transfera, a ionako mi ne pase, kao i vecina stvari...jedem doslovno krekere i tjesteninu 😏

Dvojajcane blizanke 🍒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.