Blago vama, mene mucnina ubija cijeli dan 🤢
U kojem si tjednu. Mene bome isto cijeli dan ali evo pomaže malo đumbir u listićima
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Takoder, od jutra do mraka. Nisam probala sa dumbirom ali mi pomogne limunada i zvake
Dvojajcane blizanke 🍒
Jesam li ja onda jedina koja nema mučnine i koja se ne osjeća trudno? 😝🤪
Jedino što malo više spavam i imam zatvor ostalo s eee super, da kucnem od drvo.
I jedino što sam još dobila antibiotike, zbog upale moračnih puteva..
Danas sam 6+1, idem na kontrolu za 5 dana i nadam se da će mi reć da je sve okej, da je naraslo i da sad pravilno raste 🙏🙏❤️
+ 26.12.2020🖤
U kojem si tjednu. Mene bome isto cijeli dan ali evo pomaže malo đumbir u listićima
6+1. Traju sad nekih tjedan dana, cijele dane, ne mogu vise, bas me ubija u pojam. Uzela i caj od đumbira i neke bombone đumbir, krekere, stapice, limunada... ali nista bas ne pomaze.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Bas lijepo 🥰 Ja sam u stanu cijelo vrijeme zadnjih dana jer ne mogu nista. Sutra moram na posao, nemam pojma kako cu izdrzati 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Da li vi i dalje konzumirate kavu?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Da li vi i dalje konzumirate kavu?
Jutro curke! Ivkica, ja konzumiram kavu, dokle god mi tako odgovara. Jedna do dvije kave je ok. Ne valja u nicemu pretjerivati. Meni je u prve dvije trudnoce kava na pocetku trudnoce bila odbojna, smrdila mi je i nisam je mogla piti. Sad u ovoj sve normalno, osim sto vise ne pijem kavu poslijepodne, vec samo ujutro. Evo upravo ispijam kavu, dok moje curke luduju oko mene. 😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bas lijepo 🥰 Ja sam u stanu cijelo vrijeme zadnjih dana jer ne mogu nista. Sutra moram na posao, nemam pojma kako cu izdrzati 😅
Kako preživljavaš na poslu danas
🙎29 god., 👦muž 33 god.
Ja sam kavu pila normalno do jucer kad sam popila par gutljaja i nisam mogla, mucno mi je bilo. Danas ju prvi put ikad valjda nisam ni napravila 😂 Ok je, tjesi me sto sam sve ostale dane ovaj tjedan od doma, do ponedjeljka, a onda cu vidjeti sto cu. Pijem vodu, grickam stapice.
Kako si ti Ivkica danas?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Oj cure, ja ne pijem kavu od transfera, a ionako mi ne pase, kao i vecina stvari...jedem doslovno krekere i tjesteninu 😏
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji