Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kety 123
    08. Siječanj 2021. 19:23

Hvala i ja se nadam da će sve biti dobro☺️ Danas 6+1 

Kety 123
    08. Siječanj 2021. 20:19

Bolje vas našla 🙃hvala cure♥️

Jana25
    08. Siječanj 2021. 20:42

Večer cure ❤
    Mala nemam to iskustva i ne znam sto bih savjetovala😔 mislim na tebe i nadam se da ce bit sve okej 🤗
    Vickivale dobro dosla 👋 čak mislim da ima za kupit neki lijek u ljekarnama za mučnine i osjetljiv želudac koje mogu koristit trudnice, al ubij me nemam pojma kako se zove. Sretno! Neka brzo produ 😊🥰
    Kety dobro došla i sretno dalje, bit će ovak puta sve okej 🤗
    Ja sam danas puna neke pozitive 🤣 tako mi je drago da se naša mala grupica povecava.  Odspavala sam popodne 3 sata 🤣
    Još da nam stignu cure sa svih tema o pokušavanju. I lh trakice i potpomognuta i tko planira i radi 😃😃😃 ja bi da nas je milijun ❤❤❤❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ivkica
    08. Siječanj 2021. 20:50

Kakva su vam iskustva kad ste saznali za trudnoću. Meni je ovo prva i sve me zanima ono da li ste osjećali mučnine, bolovi, umor, jeste imale iscjedak

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Jana25
    08. Siječanj 2021. 21:09

ivkica

Kakva su vam iskustva kad ste saznali za trudnoću. Meni je ovo prva i sve me zanima ono da li ste osjećali mučnine, bolovi, umor, jeste imale iscjedak

Ja sam mislila da ce oko mene bit šljokice i da ću sjajit. Da će mi iznad glave bit onaj krug što anđeli imaju.
    Od kad sam saznala osjećam ogromnu brigu. Ne strah nego brigu radim li sve kako trebam.
    Nakon buđenja, mogu biti budna do 12,1 i već mj se spava. Mogla bi konstantno spavati.
    Osjecam neke lagane mucnine al to više kad sam gladna. A jest bih mogla svakih 2 sata 🤣
    Iscjedak ne znam imam li jer od nedjelje stavljam vag. Progesteron zbog nekog smeđarenja što sam imala. Ima. Tu i tamo m grčeve više s lijeve strane. S te je čak ovulacija bila ali dođe i prođe. I to sam primjetila da imam pred kraj dana češće i kad puno hodam 😬
    Ostalo prva liga 🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• vickivale
    08. Siječanj 2021. 21:15

ivkica

Hvala na dobrodoslici cure 🎉 Posto sam prosla mpo znam za trudnocu relativno rano i bilo mi je super do unazad par dana. Uzasno mi se spava, ustanem se u 8 i u 12 vec spavam, eto i mucnine su krenule. Ali nemam nekih bolova, tu i tamo me nesto štrecne. Iscjedak od progesterona, naravno

Dvojajcane blizanke 🍒

Kety 123
    09. Siječanj 2021. 14:05

Ja sam jedino pospana u više navrata u danu i zna me malo strecnuti malo na lijevoj, pa na desnoj strani u predjelu jajnika ali sve u svemu je ok i naravno prsa me ubijaju, ali dok nema mucnina necu se zaliti.. iscjedak nisam imala za sada, a od lijekova sam dobila samo Duphaston i folnu i ja pijem jos omega 3 i magnezij. 

ivkica
    09. Siječanj 2021. 17:41

Ja sam stalno umorna i pospana i mučnine kroz cijeli dan

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Kety 123
    09. Siječanj 2021. 19:00

Ma i ja sam odlučila slušati svoje tijelo tako da spavam kad mi se spava i jedem kada sam gladna.. jedino sto me muči je što sam STALNO gladna i imam osjećaj da ću dobiti 100 kila🤦‍♀️😅, ali nadam se da je to sada u početku pošto vjerujem da nam očito treba više energije jer se bebica brzo razvija🤷‍♀️ a i dok nema mučnina trebamo jesti, još malo pa će vjerojatno sve što pojedemo jednako tako i van tako da se i s tim tješim😎

Missy88
    10. Siječanj 2021. 00:41

Blago vama, mene mucnina ubija cijeli dan 🤢

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.