Vidim raspisale ste se i ovdje. 😃
Mala, nemam iskustva. Niti sam ikad isla na uzv prije 7tt. Nadam se da ce ipak sve biti ok. Sto ti je gin rekao?
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jeste imali grčeve u 4 tj? Mene bolucka ko pred mengu. Jel to normalno
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Doktorica mi je rekla da nepravilno raste, nije ništa konkretno rekla.
Danas mi je stigao nalaz da imam upalu moračnih puteva pa mi je prepisala tablete.
Ja se evo iskreno nadam pozitivnom ishodu!
Ne znam stvarno šta sa kažem.
Ali dobro je kao jer se nadzire mala, ali vrlo mala Žumanjčanja vrečka... Idem opet za tj dana 🙏🙏
+ 26.12.2020🖤
Koliko treba biti? Mala, zao mi je, sto su ti rekli?
Koliko treba biti ne znam, zato sam i pitala dal je išao tko tako rano pa da vidim baš jel se mogu nadati ili ne..... 😭
+ 26.12.2020🖤
Koliko treba biti? Mala, zao mi je, sto su ti rekli?
Koliko treba biti ne znam, zato sam i pitala dal je išao tko tako rano pa da vidim baš jel se mogu nadati ili ne….. 😭
Ja idem u utorak pa javim, ti i ja smo mislim na istom danu trudnoce? Nadam se da ce biti boljih vijesti na iducem pregledu ❣
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cure bok,
Pratim vas vec neko vrijeme, danas sam 6+1 i imam mucnine, ne povracam, ali mi se gadi pomisao na hranu, uz strasnu tezinu u zeludcu... ne pomazu bademi, grickanje krekera/kruha niti tekucina ( eventualno nesto limunada)... jel koja u slicnom sosu?
Dvojajcane blizanke 🍒
Na Vi sam sa cajevima, ali pokusat cu, hvala 😉... obicno se kasno popodne smire ( kao sad) ali do toga sam za nista
Dvojajcane blizanke 🍒
Cure bok,
Pratim vas vec neko vrijeme, danas sam 6+1 i imam mucnine, ne povracam, ali mi se gadi pomisao na hranu, uz strasnu tezinu u zeludcu… ne pomazu bademi, grickanje krekera/kruha niti tekucina ( eventualno nesto limunada)… jel koja u slicnom sosu?
Ja sam uzela bombone od đumbira i caj, ali nemam osjecaj da ista posebno pomaze, a mucno mi je cijeli dan. Ne povracam, ali se stalno osjecam kao da cu svaki tren. Koma 🤢
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pozdrav cure:) Velika mi je čast biti dio ovog foruma i nadam se da ćemo sve zajedno rasti, podupirati se i izgurati do kraja bez problema❤️ ja sam jučer dobila potvrdu da je bebica u maternici (prije dvije godine sam imala vanmaterčnu trudnoću i laparoskopski mi je uklonjen desni jajovod:/ tako da sam bila prestravljena da me opet čeka isto) i cijelo ovo vrijeme između zapravo radimo na bebici, ali ništa do sada tako da sam sretna i uzbuđena♥️🙏
Pozdrav cure:) Velika mi je čast biti dio ovog foruma i nadam se da ćemo sve zajedno rasti, podupirati se i izgurati do kraja bez problema❤️ ja sam jučer dobila potvrdu da je bebica u maternici (prije dvije godine sam imala vanmaterčnu trudnoću i laparoskopski mi je uklonjen desni jajovod:/ tako da sam bila prestravljena da me opet čeka isto) i cijelo ovo vrijeme između zapravo radimo na bebici, ali ništa do sada tako da sam sretna i uzbuđena♥️🙏
Divnooo, cestitam vam od srca, nadam se da ce ovaj put sve biti super 🥰❤ U kojem si tjednu?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji