Hello djevojke! Uzbudljivi dani na temi skroz 😁😁😁🎉🎉🎉
Marija i Amy sretno cure. Cim prije se mazile s bebicama 💜💙
MARELA javi seeeee 🎉💙 🥰
Keto jel idete kući? 🤞🤞🤞
LadyD ja sam sve prokuhala u vodi. Dobar stari način 😁
Love samo strpljivo , izać će već...iako lako je reći 🤗
Lorre nista ti to je znači, ja sam otvorena od 34tt pa bi izgledno mogla i prenijet 🤷🏻♀️ a eto netko zatvoren skroz, pukne vodenjak i krene porod. Stvarno nema pravila
Traveller pisem si ovo za Madela bočicu 👍
Lela mene zna boliti na tom području. Jaka , kratka žestoka bol obično kod okretanja s boka na bok ili neke slične radnje. Ja sam zaključila da su to ligamenti neki . Rijetko me zaboli pa ne pridodajem neku pažnju
Endzrue icuce Boze kako je sladak 😍😍😍 premeden!
Drzim fige da ostane u tim bojama 😅 moj se rodio crn s plavim očima, sad je plav sa smeđim očima 😂😂
SweetDream15 identičnu kilazu imao i moj u tim tjednima. Evo ga taman oko 3kg pred porod. Taman ako se mene pita 👍
Monalisa hahhaha. Ti ces prva. Moj se jos nije spustio niti glavicom namjestio u zdjelicu 😅
Ponosnamama uozbilji se. Sutra ulazis u termin 😁😅😂
Buhtlice je je i meni ne stvarno da mi je termin sljedeći tjedan 🙈 ajde spakiraj se ti..zlu ne trebalo 😁 a jedna Bh pa moguće je, ja znam imat jedan laznajk i vise ništa hahah
Tonkica jedan po jedan prst 😎
Cordisoo Stignes ti jos prije mene rodit 👍 a plodnu vodu nisam nikad gledala jer sam oba puta rodila prije termina. Mislim da s nečim gledaju od dole....znat će cure koje su prosle.
Ivona kakvu šalicu si koristila za kolač?
Buba Bublica gdje si? Kakva je kod tebe situacija?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da se malo javim, u 10 sam bila na pregledu i od trudova koji traju cijelu noć nisam oka sklopila, umorna sam užasno, a nemrem spavati od bolova, otvorena 4 cm, poslje ručka ide opet pregled ako se ništa nije promijenilo budu mi dali drip
Pa jel imaju sta da ti daju za bolove, epiduralnu mozda? Izgubiti ces snagu, a treba ti za kraj.
Drzim fige da ipak sve prode brzo
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
.
LISTOPAD:
Tommyfame 13.10.
LilM 14.10.
Cordisoo 14.10.
Ponosnamama 14.10.
Love2021 14.10.
Mateja2602 15.10.
Johnny 15.10.
Ivona 15.10.
Sanja 0508 16.10.
Ana25 17.10.
Marija 18.10.
Monalisa 18.10.
Sanjarka 18.10.
Freya_444 19.10.
LadyD 19.10.
Nyssa 20.10.
Poklončić 20.10.
Veky004 20.10.
Tonkica111 20.10.
CarpeDiem 21.10.
LeaM 21.10.
Preggo_Life 21.10.
Lorre 21.10.
Sanjarka 21.10.
Buhtlica 28.10.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ivona hvala na receptiću, baš ću ga danas napraviti 🤗 Već mi sline cure a nesmijem jesti 😂 Jedva čekam da rodim i da se ubijem u kolačima😆
Sanjarka blago tebi, 3 cm si već, brzo ćeš ti porod riješiti.
Marija meni je isto dugo trajalo otvaranje do 4cm,cijelu noć i dobar dio jutra. Ali onda je krenulo sve puno brže i malo još drip i gotovo. Jedino bi ti preporučila epiduralnu uz drip pogotovo jer ako si umorna
Little baby čestitam na ekspresnom porodu 😊🙏
Marija nisam ni skuzila da si i ti krenula, nije mi mozak bas dobar s pamcenjem zadnje vrijeme 😅, sretno i da budes cim prije s bebicom 😊
Ivona hvala na receptu, bas izgleda fini jesenski kolac, za vikend imamo goste pa sam mislila raditi kiflice i cheesecake, a bas bi mogla tvoj recept probati 😁
Uputnica vrijedi 3 mj bez narudzbe, dakle do kraja ce vrijediti.
Ja se nadam da nece opet zabraniti pratnju na porodu kako je krenilo s ovom koronom :/.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Marija i Amysretno cure. Cim prije se mazile s bebicama 💜💙
MARELAjavi seeeee 🎉💙 🥰
Ketojel idete kući? 🤞🤞🤞
LadyDja sam sve prokuhala u vodi. Dobar stari način 😁
Lovesamo strpljivo , izać će već…iako lako je reći 🤗
Lorrenista ti to je znači, ja sam otvorena od 34tt pa bi izgledno mogla i prenijet 🤷🏻♀️ a eto netko zatvoren skroz, pukne vodenjak i krene porod. Stvarno nema pravila
Lela mene zna boliti na tom području. Jaka , kratka žestoka bol obično kod okretanja s boka na bok ili neke slične radnje. Ja sam zaključila da su to ligamenti neki . Rijetko me zaboli pa ne pridodajem neku pažnju
Drzim fige da ostane u tim bojama 😅 moj se rodio crn s plavim očima, sad je plav sa smeđim očima 😂😂
SweetDream15 identičnu kilazu imao i moj u tim tjednima. Evo ga taman oko 3kg pred porod. Taman ako se mene pita 👍
Monalisa hahhaha. Ti ces prva. Moj se jos nije spustio niti glavicom namjestio u zdjelicu 😅
Buhtlice je je i meni ne stvarno da mi je termin sljedeći tjedan 🙈 ajde spakiraj se ti..zlu ne trebalo 😁 a jedna Bh pa moguće je, ja znam imat jedan laznajk i vise ništa hahah
Cordisoo Stignes ti jos prije mene rodit 👍 a plodnu vodu nisam nikad gledala jer sam oba puta rodila prije termina. Mislim da s nečim gledaju od dole….znat će cure koje su prosle.
Cement 😂😂
Mali vodi svoju politiku, svaki dna sam na ctg jer mi ne moze provjeriti plodnu vodu 🙆🙆
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Hello ženske! 🤰🏼
Bome zbilja se dobrano počelo zakuhavati ovdje na temi. 🎉🥳 Veselo je, veseloooo! 😍
Marija3998 i Amy55, sretno ženske! Želim vam što brži i lakši porod, i da su bebice što prije u naručju. 🥳🤱🏼🙏🏻🎈🍀 Možete vi toooo!! Sve smo uz vas i bodrimo vas u mislima. 🤩 Taman sam i ja htjela Mariji3998 napisati da ako može da traži epiduralnu obzirom da dosta ovo traje, pa da čuva snagu za sam kraj. 😃
Sanjarka88 pa ne mogu vjerovati da si već otvorena 3 cm, i da je termin već sljedeći tjedan ?! Pa kud prije ?! 😱😱 Ja sam isto kao i ponosna.mama u mantri da imam još vremena i da ću roditi za jedno 2 mjeseca. Ne žuri se meni, pomalo. 🥵
Ivona1505 hvala na receptu, spremila sam si ga. 😃 Ja isto nisam mala od slastica, ali ovi jednostavni kolači su mi mrak. Čini mi se baš sočan taj kolač zbog jabuka. Mljac, mljac. 🤤
Endzrue hvala ti, svakako ću te imati u vidu ako zapnem sa dojenjem. ☺️ Ti i maleni ste mi sad baš motivacija, stvarno vam jako lijepo ide. 👏🏻🎉
Sanja0508 bravo za dobar pregled! 🤗 Nemam iskustva sa uputnicom za testiranje pa nisam od neke pomoći. Možda koja curka bolje zna. Ovo mi sad uopće nije jasno, ja sam bila uvjerena da mi trudnice obavljamo testiranje kada dolazimo roditi.
————————
Ja nemam ništa za prijaviti, noć je prošla ok. Umorna sam dosta zadnjih dana, i samo bi spavala. 🥱😴 Baš me neki teški umor savladao. Sutra dečko ima obranu diplomskog pa smo na njegovom faksu i navijamo. 🎈🥳🎉 I to je to od mene. Svima vam želim da uživate u današnjem danu. 😉
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
MARELAjavi seeeee 🎉💙 🥰
Ketojel idete kući? 🤞🤞🤞
Lorrenista ti to je znači, ja sam otvorena od 34tt pa bi izgledno mogla i prenijet 🤷🏻♀️ a eto netko zatvoren skroz, pukne vodenjak i krene porod. Stvarno nema pravila
Cordisoo Stignes ti jos prije mene rodit 👍 a plodnu vodu nisam nikad gledala jer sam oba puta rodila prije termina. Mislim da s nečim gledaju od dole….znat će cure koje su prosle.
Cement 😂😂
Mali vodi svoju politiku, svaki dna sam na ctg jer mi ne moze provjeriti plodnu vodu 🙆🙆
Buba bublica ne mogu provjeriti plodnu vodu jer si zatvorena ili ? 😅
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
MARELAjavi seeeee 🎉💙 🥰
Ketojel idete kući? 🤞🤞🤞
Cement 😂😂
Mali vodi svoju politiku, svaki dna sam na ctg jer mi ne moze provjeriti plodnu vodu 🙆🙆Buba bublica ne mogu provjeriti plodnu vodu jer si zatvorena ili ? 😅
Da apsolutno zatvorena bez naznaka da je porod blizu, svako jutro se iznova razočaram 😂 a vec neka tri tjedna imam poprilicne menstrualne bolove ...
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Buba bublica mi smo u istom kupusu 🤣 I ja sam skroz zatvorena i još si mislim zašto mi nisu vodu pregledali, nije mi sinulo da trebaš biti otvoren za to😂 Jesu ti spominjali indukciju možda?
Sortiraj odgovore
Najstariji