Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Buba Bublica
    13. Listopad 2021. 13:50

Mateja2602

Buba Bublica

Sanjarka88 🤍

Hello djevojke! Uzbudljivi dani na temi skroz 😁😁😁🎉🎉🎉
    Marija i Amysretno cure. Cim prije se mazile s bebicama 💜💙
    MARELAjavi seeeee 🎉💙 🥰
    Ketojel idete kući? 🤞🤞🤞
    LadyDja sam sve prokuhala u vodi. Dobar stari način 😁
    Lovesamo strpljivo , izać će već…iako lako je reći 🤗
    Lorrenista ti to je znači, ja sam otvorena od 34tt pa bi izgledno mogla i prenijet 🤷🏻‍♀️ a eto netko zatvoren skroz, pukne vodenjak i krene porod. Stvarno nema pravila
    Traveller pisem si ovo za Madela bočicu 👍
    Lela mene zna boliti na tom području. Jaka , kratka žestoka bol obično kod okretanja s boka na bok ili neke slične radnje. Ja sam zaključila da su to ligamenti neki . Rijetko me zaboli pa ne pridodajem neku pažnju
    Endzrue icuce Boze kako je sladak 😍😍😍 premeden!
    Drzim fige da ostane u tim bojama 😅 moj se rodio crn s plavim očima, sad je plav sa smeđim očima 😂😂
    SweetDream15 identičnu kilazu imao i moj u tim tjednima. Evo ga taman oko 3kg pred porod. Taman ako se mene pita 👍
    Monalisa hahhaha. Ti ces prva. Moj se jos nije spustio niti glavicom namjestio u zdjelicu 😅
    Ponosnamama uozbilji se. Sutra ulazis u termin 😁😅😂
    Buhtlice je je i meni ne stvarno da mi je termin sljedeći tjedan 🙈 ajde spakiraj se ti..zlu ne trebalo 😁 a jedna Bh pa moguće je, ja znam imat jedan laznajk i vise ništa hahah
    Tonkica jedan po jedan prst 😎
    Cordisoo Stignes ti jos prije mene rodit 👍 a plodnu vodu nisam nikad gledala jer sam oba puta rodila prije termina. Mislim da s nečim gledaju od dole….znat će cure koje su prosle.

Ivona kakvu šalicu si koristila za kolač?
    Buba Bublica gdje si? Kakva je kod tebe situacija?

Cement 😂😂

Mali vodi svoju politiku, svaki dna sam na ctg jer mi ne moze provjeriti plodnu vodu 🙆🙆
    Buba bublica ne mogu provjeriti plodnu vodu jer si zatvorena ili ? 😅

Da apsolutno zatvorena bez naznaka da je porod blizu, svako jutro se iznova razočaram 😂 a vec neka tri tjedna imam poprilicne menstrualne bolove ...

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Love2021
    13. Listopad 2021. 14:14

Buba bublica mi smo u istom kupusu 🤣 I ja sam skroz zatvorena i još si mislim zašto mi nisu vodu pregledali, nije mi sinulo da trebaš biti otvoren za to😂 Jesu ti spominjali indukciju možda?  

mala_ive
    13. Listopad 2021. 14:26

CarpeDiem.

Ammy55sretno! 🙏
    …Ja nekako glasam za odlazak u bolnicu nakon pucanja vodenjaka. Prerizicno mi je čekati kući i kockati se, bez obzira što je kući ljepše. Trudove gurati do zadnjega ok, ali nakon pucanja svakako odlazak na pregled.

E, potpisujem ovo. Sad sam opet pitala za drugi porod i isto su mi ponovili - bez pucanja vodenjaka možeš bit doma i brojat trudove i čekat ono da se uguste, al  ako pukne vodenjak, pogotovo jako (čitaj: sve je iscurilo), odmah treba ići nakon tuša i jela. Meni je u prvoj curkala lagano voda od 1 ujutro do 8 pa sam ostala doma jer sam znala da vode ima i da nije hića, al ja mislim da kad sva iscuri da se moraš porodit unutar 12h

• Buba Bublica
    13. Listopad 2021. 14:53

Love2021

Buba bublica mi smo u istom kupusu 🤣 I ja sam skroz zatvorena i još si mislim zašto mi nisu vodu pregledali, nije mi sinulo da trebaš biti otvoren za to😂 Jesu ti spominjali indukciju možda?

Pričala sam s doktorom, ako sam skroz zatvorena ništa indukcija tek sa min 3-4cm. Ja sam trenutno 40+4, tek za tjedan dana u slučaju da ne dode do promjene onda ce vidit kako postupiti 🙆

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

amy55
    13. Listopad 2021. 14:56

Da, meni je baš jako iscurilo, a ležala sam, tj. spavala, prepala sam se kao nikad u životu. Sada otvorena samo 1cm, valjda 9h otkad je puknuo vodenjak. Trenutno trudovi malo jači i češći pa ćemo vidjeti, nije prejako, jer još uvijek mogu tipkati .

Mateja2602
    13. Listopad 2021. 15:21

amy55

Da, meni je baš jako iscurilo, a ležala sam, tj. spavala, prepala sam se kao nikad u životu. Sada otvorena samo 1cm, valjda 9h otkad je puknuo vodenjak. Trenutno trudovi malo jači i češći pa ćemo vidjeti, nije prejako, jer još uvijek mogu tipkati.

amy55 terminušo moja, sretno ti bilo još jednom! 😃 U kojoj si bolnici na kraju ? Znam da si pisala da imaš premještaj. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

amy55
    13. Listopad 2021. 15:29

Mateja2602

amy55

Da, meni je baš jako iscurilo, a ležala sam, tj. spavala, prepala sam se kao nikad u životu. Sada otvorena samo 1cm, valjda 9h otkad je puknuo vodenjak. Trenutno trudovi malo jači i češći pa ćemo vidjeti, nije prejako, jer još uvijek mogu tipkati.
    amy55terminušo moja, sretno ti bilo još jednom! 😃 U kojoj si bolnici na kraju ? Znam da si pisala da imaš premještaj.

Nisam se na kraju premještala, jer su ipak dopustili pratnju. Jako sam zadovoljna, svi su ljubazni, dragi i stručni ovdje.

little baby
    13. Listopad 2021. 16:16

Evo da javim i ja svoje iskustvo iz Vinogradske. Kao sto sam pisala bila sam zdrzana u bolnici radi visokih otkucaja na ctg-u. U petak bila otvorena 1cm kad su me ostavili,u ponedjeljak ponovno imala pregled. 3cm sve bilo lijepo smeksano i spremno,glavica se pipala. Odlucili sutra dan indukciju s 38tj,jer moraju me i vecer prije akinut a Fragmina. Navecer dobila cepic da se ocistim. Ujutro u pola 7 me odvode u radaonu,tamo lijezem na stol i pripremaju me. Ispituju anamnezu i ispunjavam papire za epiduralnu u slucaju ako bas potraje,uvode mi braunilu,vade krv. Spajaju na ctg koji biljezi neke lagane trudice,ceka se vizita. Buse mi vodenjak,spajaju na drip. 8 kapi dripa za pocetak,lagani trudovi. Pustaju moju epiduralnu-MUŽA,sve je odma lakse  mada je bolilo. Daju mi neki lijek za smeksavanje toga dole svega. U meduvremenu pojacavaju drip na 15kapi i nakon nekog vremena opet taj lijek za smeksavanje i brze otvaranje. U medu vremenu dobila DOLANTIN-ŽIVIO! Tada nastupa moj dar govornistva i smijeha. Imala sam odlicnu babicu,mladu stazisticu. Ljubim je u čelenku kako mi je bila odlicna. Umirala mi je od smijeha,masirala leda. Iiiiii dolazi trenutak izgona,svi se okupljaju i bulje u moju gospodicnu. Drze me za ruke noge,dragaju i bodre. Disi,disi! Ma sta da disem kad ne mogu od boli da disem,ne znam ni di sam ni sta sam koliko boli a kamo li da znam kako disati.Mislim da je u dva ili tri trudna bio vani. Iiii tada sva bol prestaje,citav svemir osvajamo tim malim bicem💙🙏 oko 1.5h je sve skupa trajalo otprilike

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Ivona1505
    13. Listopad 2021. 17:18

Sanjarka ma obicna ona za kavu salica, ne znam m jesu 3 deci te, ali onu najobicniju. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• anata12345
    13. Listopad 2021. 18:43

Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI