Ammy55sretno! 🙏
…Ja nekako glasam za odlazak u bolnicu nakon pucanja vodenjaka. Prerizicno mi je čekati kući i kockati se, bez obzira što je kući ljepše. Trudove gurati do zadnjega ok, ali nakon pucanja svakako odlazak na pregled.
E, potpisujem ovo. Sad sam opet pitala za drugi porod i isto su mi ponovili - bez pucanja vodenjaka možeš bit doma i brojat trudove i čekat ono da se uguste, al ako pukne vodenjak, pogotovo jako (čitaj: sve je iscurilo), odmah treba ići nakon tuša i jela. Meni je u prvoj curkala lagano voda od 1 ujutro do 8 pa sam ostala doma jer sam znala da vode ima i da nije hića, al ja mislim da kad sva iscuri da se moraš porodit unutar 12h
Buba bublica mi smo u istom kupusu 🤣 I ja sam skroz zatvorena i još si mislim zašto mi nisu vodu pregledali, nije mi sinulo da trebaš biti otvoren za to😂 Jesu ti spominjali indukciju možda?
Pričala sam s doktorom, ako sam skroz zatvorena ništa indukcija tek sa min 3-4cm. Ja sam trenutno 40+4, tek za tjedan dana u slučaju da ne dode do promjene onda ce vidit kako postupiti 🙆
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Da, meni je baš jako iscurilo, a ležala sam, tj. spavala, prepala sam se kao nikad u životu. Sada otvorena samo 1cm, valjda 9h otkad je puknuo vodenjak. Trenutno trudovi malo jači i češći pa ćemo vidjeti, nije prejako, jer još uvijek mogu tipkati .
Da, meni je baš jako iscurilo, a ležala sam, tj. spavala, prepala sam se kao nikad u životu. Sada otvorena samo 1cm, valjda 9h otkad je puknuo vodenjak. Trenutno trudovi malo jači i češći pa ćemo vidjeti, nije prejako, jer još uvijek mogu tipkati.
amy55 terminušo moja, sretno ti bilo još jednom! 😃 U kojoj si bolnici na kraju ? Znam da si pisala da imaš premještaj.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Da, meni je baš jako iscurilo, a ležala sam, tj. spavala, prepala sam se kao nikad u životu. Sada otvorena samo 1cm, valjda 9h otkad je puknuo vodenjak. Trenutno trudovi malo jači i češći pa ćemo vidjeti, nije prejako, jer još uvijek mogu tipkati.
amy55terminušo moja, sretno ti bilo još jednom! 😃 U kojoj si bolnici na kraju ? Znam da si pisala da imaš premještaj.
Nisam se na kraju premještala, jer su ipak dopustili pratnju. Jako sam zadovoljna, svi su ljubazni, dragi i stručni ovdje.
Evo da javim i ja svoje iskustvo iz Vinogradske. Kao sto sam pisala bila sam zdrzana u bolnici radi visokih otkucaja na ctg-u. U petak bila otvorena 1cm kad su me ostavili,u ponedjeljak ponovno imala pregled. 3cm sve bilo lijepo smeksano i spremno,glavica se pipala. Odlucili sutra dan indukciju s 38tj,jer moraju me i vecer prije akinut a Fragmina. Navecer dobila cepic da se ocistim. Ujutro u pola 7 me odvode u radaonu,tamo lijezem na stol i pripremaju me. Ispituju anamnezu i ispunjavam papire za epiduralnu u slucaju ako bas potraje,uvode mi braunilu,vade krv. Spajaju na ctg koji biljezi neke lagane trudice,ceka se vizita. Buse mi vodenjak,spajaju na drip. 8 kapi dripa za pocetak,lagani trudovi. Pustaju moju epiduralnu-MUŽA,sve je odma lakse mada je bolilo. Daju mi neki lijek za smeksavanje toga dole svega. U meduvremenu pojacavaju drip na 15kapi i nakon nekog vremena opet taj lijek za smeksavanje i brze otvaranje. U medu vremenu dobila DOLANTIN-ŽIVIO! Tada nastupa moj dar govornistva i smijeha. Imala sam odlicnu babicu,mladu stazisticu. Ljubim je u čelenku kako mi je bila odlicna. Umirala mi je od smijeha,masirala leda. Iiiiii dolazi trenutak izgona,svi se okupljaju i bulje u moju gospodicnu. Drze me za ruke noge,dragaju i bodre. Disi,disi! Ma sta da disem kad ne mogu od boli da disem,ne znam ni di sam ni sta sam koliko boli a kamo li da znam kako disati.Mislim da je u dva ili tri trudna bio vani. Iiii tada sva bol prestaje,citav svemir osvajamo tim malim bicem💙🙏 oko 1.5h je sve skupa trajalo otprilike
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sanjarka ma obicna ona za kavu salica, ne znam m jesu 3 deci te, ali onu najobicniju. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala
Kod mene sve to polako ide do sada otvorena 6 cm, dobila epiduralnu ne osjećam ni da postojim a kamoli trudove 🤣🤣
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala
Nije nam smjesno... pa sve smo tako ostale trudne. Čestitam...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji