Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anata12345
    13. Listopad 2021. 19:32

CarpeDiem.

anata12345

Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala

Nije nam smjesno… pa sve smo tako ostale trudne. Čestitam…

Stvarno sam neiskusna, samo sam htjela čuti vaše mišljenje jer nemam s kim podijeliti to.

CarpeDiem.
    13. Listopad 2021. 19:38

anata12345

CarpeDiem.

anata12345

Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala

Stvarno sam neiskusna, samo sam htjela čuti vaše mišljenje jer nemam s kim podijeliti to.

Kada znas uci na forum, napraviti profil i pitati nešto za šta nemaš iskustva, mislim da znaš isto tako na google istražiti ono što te zanima. 
    Inače bih ja pomogla sa info da vidim da ti pomoć stavrno treba, ali pošto vidim da trolas baš mi nešto gust da ti odgovorim... ne da te izignoriram.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• MARELA
    13. Listopad 2021. 19:40

little baby

Evo da javim i ja svoje iskustvo iz Vinogradske. Kao sto sam pisala bila sam zdrzana u bolnici radi visokih otkucaja na ctg-u. U petak bila otvorena 1cm kad su me ostavili,u ponedjeljak ponovno imala pregled. 3cm sve bilo lijepo smeksano i spremno,glavica se pipala. Odlucili sutra dan indukciju s 38tj,jer moraju me i vecer prije akinut a Fragmina. Navecer dobila cepic da se ocistim. Ujutro u pola 7 me odvode u radaonu,tamo lijezem na stol i pripremaju me. Ispituju anamnezu i ispunjavam papire za epiduralnu u slucaju ako bas potraje,uvode mi braunilu,vade krv. Spajaju na ctg koji biljezi neke lagane trudice,ceka se vizita. Buse mi vodenjak,spajaju na drip. 8 kapi dripa za pocetak,lagani trudovi. Pustaju moju epiduralnu-MUŽA,sve je odma lakse mada je bolilo. Daju mi neki lijek za smeksavanje toga dole svega. U meduvremenu pojacavaju drip na 15kapi i nakon nekog vremena opet taj lijek za smeksavanje i brze otvaranje. U medu vremenu dobila DOLANTIN-ŽIVIO! Tada nastupa moj dar govornistva i smijeha. Imala sam odlicnu babicu,mladu stazisticu. Ljubim je u čelenku kako mi je bila odlicna. Umirala mi je od smijeha,masirala leda. Iiiiii dolazi trenutak izgona,svi se okupljaju i bulje u moju gospodicnu. Drze me za ruke noge,dragaju i bodre. Disi,disi! Ma sta da disem kad ne mogu od boli da disem,ne znam ni di sam ni sta sam koliko boli a kamo li da znam kako disati.Mislim da je u dva ili tri trudna bio vani. Iiii tada sva bol prestaje,citav svemir osvajamo tim malim bicem💙🙏 oko 1.5h je sve skupa trajalo otprilike

Little baby, pa ti si onda isto tu, koja soba? Ja sam u 20-tki. Vidjela sam jucer jednog muza koji je cekao na red za doc na porod, skoro mi je guzicu vidio jer sam pre kratku spavacicu uzela, kao da sto manje smeta, a na kraju gologuza morala prosetat od ulaza do rađaone 🤣🤣🤣🤣

• MARELA
    13. Listopad 2021. 19:56

Dakle cure, moj famozan porod...sve je proslo ok i brzo, ali izgon je biooooo....turbo ne znam kaj bi rekla...da sam se icega sjecala od prije, uzela bi 6 epiduralnih odjednom🤣🤣.
    Dakle dosla ja jucer ujutro u TA Vinogradska, uvjerena da dolazim samo na kontrolu i da cu se dogovarati oko datuma indukcije, u igri su bili 15. I 18.10.😂
    Kad ono Grgic mene pregleda i kaze 7cm otvorena, Mirela, javite se na 3.kat u rađaonu, a ja ono...sok i nevjerica, kao da nisam u terminu🤣ja imala jucer druge planove😜. Nis, odjurim gore i krece obrada ko ma trkama, test na koronu, hrpa papira, nemam potvrdu krvne grupe sa sobom🙄🙄zovem muza da donese stvari, na uzv neki mladi lik, nemre nikak odrediti parametre jer se mali koprca, a ja ono...cemu zurba ljudi😅😅 i tak ti sve ide, muz nije stigao naravno napraviti PCR, ali nekak mi je bilo jasno da mi ionak bas nemre pomoc u rađaoni, sve ja moram obavit😅. Uglavnom, imala sam super mlađu curku primalju s kojim sam se sve dogovorila, islo prokidanje vodenjaka, strasno sam se bojala dripa, ali tu me nisu poslusali, dali su mi ga, ali ga je dozirala bas pazljivo od najmanje doze, 3x povecavala dok se sve nije prilagodilo, tak da je postajalo jace i jace. Bila sam otvorena 8cm kad sam usla u rađaonu, ali mi nesto usce nije bilo skroz skraceno i beba se nije spustila, pa je to jos trebalo. Trazila sam Dolantin barem, odnio vrag salu, sve sam osjetila, ali mi ga na kraju nije dala🤯 i onak...nis u 1 i pol sat odradila potpuno otvaranje i onda izgon u 5, 6 potisaka...ali onakk...đizs...svaki cm prolaska sam osjetila i ono idem kroz to, a znam da ide sve gore i gore i nema opcija. Pomagalo mi je disanje onako brzo, tu i tamo sam malo viknula kad je bas bilo papreno. Uglavnom, mali je na kraju ispao 4 kile i 100g😱😱😱 dobro da taj podatak nisam znala prije poroda, mislim da bi se vratila doma umjesto na 3.kat😅

• MARELA
    13. Listopad 2021. 20:00

Znaci, bilo je brzo, ali eto, izgon fakat bolan, ali zahvaljujuci odlicnoj primalji, samo 3 sava, nisu rezali👍👍
    I stigao nam mali Mateo😅😅

minnie25
    13. Listopad 2021. 20:22

Sorry curke, dugo me nije bilo, imala sam nekih privatnih problema pa sam sve drugo morala pustiti malo "sa strane". Vidim da je vec puno bebica stiglo ❤️ 
    Ja sam usla u 37.tjedan, bebica je dobro. Dosta mi se grci trbuh, imam jake menstrualne bolove. Na zadnjem pregledu mi je receno da sam otvorena 1 cm tako da sve odradujem laganini da se malecka rodi ipak mrvu blize terminu. 
    Sad vas idem malo unatrag procitati da vidim sta sam sve propustila 😊 Sljedeci pregledi su mi 23. i 27.10. ako doguramo do tada u komadu. 

• anata12345
    13. Listopad 2021. 20:28

CarpeDiem.

anata12345

CarpeDiem.

anata12345

Kada znas uci na forum, napraviti profil i pitati nešto za šta nemaš iskustva, mislim da znaš isto tako na google istražiti ono što te zanima.
    Inače bih ja pomogla sa info da vidim da ti pomoć stavrno treba, ali pošto vidim da trolas baš mi nešto gust da ti odgovorim… ne da te izignoriram.

Ne trolam stvarno. Nisam toliko poremećena da se igram s ovim stvarima. Vjerujem da je dosta vas imalo tih tinejdžerskih umišljanja i strahova. Čak štaviše završila sam medicinsku školu i znam kako dolazi do oplodnje ali strah zbog neiskustva je veći..

Love2021
    13. Listopad 2021. 20:41

MARELA

Znaci, bilo je brzo, ali eto, izgon fakat bolan, ali zahvaljujuci odlicnoj primalji, samo 3 sava, nisu rezali👍👍

Ali tvoja priča mi je najbolja 🥳😂 Da ti je ušće bilo skroz skraćeno rodila bi ti prije dolaska na 3.kat😂 Šta muž kaže na sve? 

little baby
    13. Listopad 2021. 20:58

MARELA

little baby

Evo da javim i ja svoje iskustvo iz Vinogradske. Kao sto sam pisala bila sam zdrzana u bolnici radi visokih otkucaja na ctg-u. U petak bila otvorena 1cm kad su me ostavili,u ponedjeljak ponovno imala pregled. 3cm sve bilo lijepo smeksano i spremno,glavica se pipala. Odlucili sutra dan indukciju s 38tj,jer moraju me i vecer prije akinut a Fragmina. Navecer dobila cepic da se ocistim. Ujutro u pola 7 me odvode u radaonu,tamo lijezem na stol i pripremaju me. Ispituju anamnezu i ispunjavam papire za epiduralnu u slucaju ako bas potraje,uvode mi braunilu,vade krv. Spajaju na ctg koji biljezi neke lagane trudice,ceka se vizita. Buse mi vodenjak,spajaju na drip. 8 kapi dripa za pocetak,lagani trudovi. Pustaju moju epiduralnu-MUŽA,sve je odma lakse mada je bolilo. Daju mi neki lijek za smeksavanje toga dole svega. U meduvremenu pojacavaju drip na 15kapi i nakon nekog vremena opet taj lijek za smeksavanje i brze otvaranje. U medu vremenu dobila DOLANTIN-ŽIVIO! Tada nastupa moj dar govornistva i smijeha. Imala sam odlicnu babicu,mladu stazisticu. Ljubim je u čelenku kako mi je bila odlicna. Umirala mi je od smijeha,masirala leda. Iiiiii dolazi trenutak izgona,svi se okupljaju i bulje u moju gospodicnu. Drze me za ruke noge,dragaju i bodre. Disi,disi! Ma sta da disem kad ne mogu od boli da disem,ne znam ni di sam ni sta sam koliko boli a kamo li da znam kako disati.Mislim da je u dva ili tri trudna bio vani. Iiii tada sva bol prestaje,citav svemir osvajamo tim malim bicem💙🙏 oko 1.5h je sve skupa trajalo otprilike
    Little baby, pa ti si onda isto tu, koja soba? Ja sam u 20-tki. Vidjela sam jucer jednog muza koji je cekao na red za doc na porod, skoro mi je guzicu vidio jer sam pre kratku spavacicu uzela, kao da sto manje smeta, a na kraju gologuza morala prosetat od ulaza do rađaone 🤣🤣🤣🤣

Ma da? I ti si tu,ja sam ti u 11😁

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• MARELA
    13. Listopad 2021. 21:31

Love2021

MARELA

Ali tvoja priča mi je najbolja 🥳😂 Da ti je ušće bilo skroz skraćeno rodila bi ti prije dolaska na 3.kat😂 Šta muž kaže na sve?

A sta moze, ostao jadan pred vratima, kad nije stigao napraviti PCR🙃🙃 Al dobro, vidio je kak to izgleda na prvom porodu, nije bilo potrebe ponavljat gradivo😅.

Evo nas dva od jucer pokusavamo dojiti(ne muz i ja🤣🤣), naravno da zeza ko i stariji braco, los hvat, pa mi je odmah sredio bradavice, a treba docekat da dodje pravo mlijeko, tak da smo ga malo dohranili i sad spava ko top. Doma idemo u petak. I cure moje...istina je da se zaljubite kad ih gledate, ja nisam oka sklopila sinoc koliko mi je sladak i mirisljav🥰.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.