Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Love2021
    13. Listopad 2021. 11:06

Ivona1505

Marija sretnoo, nadam se da se vec mazis sa svojom djevojcicom. 🥰
    Little baby cestitam na djecakuu, tebi sto brzi oporavak i da se sto vise mazite. 💙

———

Ostalim curkama dobro jutro. 😊
    Nama noc prosla savrseno, bolje sam spavala sinoc nego prije trudnoce. 😂
    A jucer isli i do grada i kolac napravila i svasta nesto. Vi koje niste za pravit kolace kao sto nisam inace ni ja imam sjajan recept od svekrve i bas je odlican kolac pa ako koju zanima lako napisem recept, nema puno drndanja, pomjesaju se sastojci, bubnes u rernu i kad bude gotov gore samo glazura od cokolade i gotovo. 😂

Mene zanima kolač 🙏recept. Ja ne smijem slatko ali da se zabavim malo jer ne mogu više ormare preslagivati i za malim autiće slagati 🤢

CarpeDiem.
    13. Listopad 2021. 11:10

Love2021

Ivona1505

Little baby cestitam na djecakuu, tebi sto brzi oporavak i da se sto vise mazite. 💙

———

A jucer isli i do grada i kolac napravila i svasta nesto. Vi koje niste za pravit kolace kao sto nisam inace ni ja imam sjajan recept od svekrve i bas je odlican kolac pa ako koju zanima lako napisem recept, nema puno drndanja, pomjesaju se sastojci, bubnes u rernu i kad bude gotov gore samo glazura od cokolade i gotovo. 😂

Mene zanima kolač 🙏recept. Ja ne smijem slatko ali da se zabavim malo jer ne mogu više ormare preslagivati i za malim autiće slagati 🤢

Ivona1505  i mene zanima recept s obzirom da nisam pretjerano vjesta sa slasticama, godi mi sve jednostavno 🤭

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Ivona1505
    13. Listopad 2021. 11:16

Love2021

Ivona1505

———

Znaci ovo ide sve na salicu: griz, ribane jabuke, mljeveni orasi(ja sam pola salice orasa, pola badema stavljala), mlijeko. I kaze recept salica secera, ja sam pola samo stavila i opet mi je slatko malo, pola salice ulja(ja sam trecinu salice samo stavila, sasvim dosta) i 3 cijela jaja, to izmiksas, peces na 180 nekih 20 min do pola sata, probaj si sa vilicom ili cackalicom jel gotov i kad se ispece samo glazura od cokolade gore i ostavis da se ohladi. S tim da mozes slobodno i vise od salice ribanih jabuka, meni se slabo osjete. I ja sam po zelji stavila malo cimeta i kakaa za kolace unutra. Super brz kolac i nije zahtjevan za napraviti. 😊 I kak je meni svekrva rekla, malo ce ti bit onako kao rijetka smjesa, ali takva treba biti.
    I vjerujem, i ja bi poludila sa preslagivanjem i skupljanjem igracaka stalno. 😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Love2021
    13. Listopad 2021. 11:17

SamoMalo

Hvala svima na cestitkama i sretno svima dalje

Mi smo super, borimo se s dojenjem. Prebacit cu se na drugu temu, vidim da ste bas nedavno pisale o tome ali nisam uspjela sve pohvatat.

Ak netko ima pitanja oko petrove - stojim na raspolaganju. Ali ukratko, pelene i stvari za bebu mozete i ne morate nosit, imaju oni. Bebu nose navecer do jutra ako zelite. Idem se doma za 48h ako je sve ok. Sestre su meni sve stvarno bile oke, i za bebe i za nas. Sobe su po 2 ili 3 kreveta, svaka soba ima wc, tus i frizider u sobi. Mozete prosetat do prizemlja do aparata za kavu. Hrana je super meni, ujutro zobena kasa s vocem/orasastim plus nesto za namazat na kruh i caj. Rucak varivo, vecera meso i prilog uglavnom. Ali veliki je razmak izmedu vecere (19h) i dorucka (8 ujutro) pa svakak uzet zalihe. Stvari vam mogu ostavit na porti pa vam donesu gore :)

Baš mi je drago da ti je dobro u Petrovoj. Kakve su ti bile babice, dolazile su same ili samo kad ih zoveš? Meni na prošlom porodu nisu pomagale oko disanja, jedino na izgonu jer sam poljubičastila u faci.
    I da, kad si ušla jednom u boks, stavili te na krevet i nema kretanja? 
    Sretno s dojenjem 🙏

Ivona1505
    13. Listopad 2021. 11:19

CarpeDiem ja sam totalni tudum za napravit slatko, prvi nas Bozic kako smo se odselili sam od 4 kolaca dobro napravila jedan i pol. 😂 Sape su mi bile vise kao keksici neki haha.
    Jedino slatko sto mi ide su buhtlice i to zato sto je dizano tijesto u pitanju, a za dizana tijesta imam kak je rekao moj muz prirodni talent, tako da ako pravim nesto to budu kiflice i poderane gace, rijetko kad slatko. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

SamoMalo
    13. Listopad 2021. 11:29

Love2021

SamoMalo

Mi smo super, borimo se s dojenjem. Prebacit cu se na drugu temu, vidim da ste bas nedavno pisale o tome ali nisam uspjela sve pohvatat.

Ak netko ima pitanja oko petrove - stojim na raspolaganju. Ali ukratko, pelene i stvari za bebu mozete i ne morate nosit, imaju oni. Bebu nose navecer do jutra ako zelite. Idem se doma za 48h ako je sve ok. Sestre su meni sve stvarno bile oke, i za bebe i za nas. Sobe su po 2 ili 3 kreveta, svaka soba ima wc, tus i frizider u sobi. Mozete prosetat do prizemlja do aparata za kavu. Hrana je super meni, ujutro zobena kasa s vocem/orasastim plus nesto za namazat na kruh i caj. Rucak varivo, vecera meso i prilog uglavnom. Ali veliki je razmak izmedu vecere (19h) i dorucka (8 ujutro) pa svakak uzet zalihe. Stvari vam mogu ostavit na porti pa vam donesu gore :)

Baš mi je drago da ti je dobro u Petrovoj. Kakve su ti bile babice, dolazile su same ili samo kad ih zoveš? Meni na prošlom porodu nisu pomagale oko disanja, jedino na izgonu jer sam poljubičastila u faci.
    Sretno s dojenjem 🙏

Dok sam bila na epiduralnoj sam lezala i drijemala, nisam ni pitala. Onda sam rekla da ne mogu vise lezat kad me pocelo boljet pa sam uglavnom stajala, malo cupkala s noge na nogu ili sjedila i drzala se za muza. On je bio sa mnom cijelo vrijeme a babica je dolazila svakih tolko provjeriti jel trebam sta ali uglavnom sam bila fokusirana na muza i imala sam neki svoj ritam disanja (ne pase mi ono kratko) pa ju nisam trebala.
    Pomogla mi je najvise u izgonu jer se stvarno potrudila oko medice da ne moraju rezati. Sam izgon je malo teze isao jer sam ja bila iscrpljena a on se tesko spustao al su po meni super to izveli, bez ikakvih nepotrebnih i intervencija. Jos sam ja vikala da rezu ak to znaci da ce brze izac al se doktor samo nasmijao i rekao ajde, jos malo, vidim da mozes ti to i sama 
    Carski vs vaginalni, carski je kao porod meni bio puno laksi i bezbolniji ali oporavak je puno laksi ovako

Love2021
    13. Listopad 2021. 11:59

SamoMalo

Love2021

SamoMalo

Sretno s dojenjem 🙏

Dok sam bila na epiduralnoj sam lezala i drijemala, nisam ni pitala. Onda sam rekla da ne mogu vise lezat kad me pocelo boljet pa sam uglavnom stajala, malo cupkala s noge na nogu ili sjedila i drzala se za muza. On je bio sa mnom cijelo vrijeme a babica je dolazila svakih tolko provjeriti jel trebam sta ali uglavnom sam bila fokusirana na muza i imala sam neki svoj ritam disanja (ne pase mi ono kratko) pa ju nisam trebala.
    Pomogla mi je najvise u izgonu jer se stvarno potrudila oko medice da ne moraju rezati. Sam izgon je malo teze isao jer sam ja bila iscrpljena a on se tesko spustao al su po meni super to izveli, bez ikakvih nepotrebnih i intervencija. Jos sam ja vikala da rezu ak to znaci da ce brze izac al se doktor samo nasmijao i rekao ajde, jos malo, vidim da mozes ti to i sama
    Carski vs vaginalni, carski je kao porod meni bio puno laksi i bezbolniji ali oporavak je puno laksi ovako

Sa epidiralnom su ti dali da ustaneš? Mene kad su skopčali na ctg a kasnije i na epiduralnu sam mogla samo s boka na bok i to je sve.. HVALA na podijeljenom iskustvu 😊

sanja0508
    13. Listopad 2021. 12:07

Ej cure imala sam danas prvi pregled u ambulanti, obavila samo ctg danas. Sve ok. Uredan ctg, beba malo uspavana, ali kazu uredno je, nisu me gledali jer sam bila na pregledu u ponedjeljak. U subotu opet, pa cu onda ici i na pregled. 
     Rekli su u u ambulanti da trazim uputnicu za testiranje na koronu od svog ginekologa, pa da ce mi doktor reci kada da se idem testirati. Dali zna koja koliko vrijedi ta uputnica? Da ne trazim sada pa da mi na kraju istekne do termina 🤣🤦‍♀️

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

marija3998
    13. Listopad 2021. 12:08

Da se malo javim, u 10 sam bila na pregledu i od trudova koji traju cijelu noć nisam oka sklopila, umorna sam užasno, a nemrem spavati od bolova, otvorena 4 cm, poslje ručka ide opet pregled ako se ništa nije promijenilo budu mi dali drip

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Sanjarka88
    13. Listopad 2021. 12:13

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
    .
    LANA 07.08. 💜 - Missy88 
    KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
    AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
    CURICA 21.08. 💜 - Mila12
    KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
    ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
    IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
    TOMA 29.08. 💙 Jambica
    NIKOLA 30.08. 💙 MadameI 
    .
    FABIJAN 01.09. 💙 Haru
    DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
    KARLO 03.09. 💙 Jana25
    DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
    LUKA 12.09. 💙 Ivkica
    LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
    NOEL 13.09.  💙 Muffin
    NIKO 16.09. 💙 Bumac95
    ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
    EVA 19.09. 💜 Sunce7
    KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
    NIKA 22.09. 💜 Traveller
    TEO 23.09. 💙 Mateja31
    IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
    ROKO 23.09. 💙 aAnchy 
    CURICA 23.09. 💜 Tracy
    DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
    MATIAS 24.09. 💙 Plavabosanka
    RITA 26.09. 💜 Rita37
    RITA 28.09. 💜 Lovely
    .
    DEČKO 01.10. 💙 Japanka
    DEČKO 01.10. 💙 Sanjalica5 
    ŠIMUN 03.10. 💙 Bilja
    OLIVIA 04.10. 💜 Bubica_0706
    ENA 04.10. 💜 Lisa27
    CURICA 05.10. 💜 Orhideja13
    JAKOV 06.10. 💙 Zara7
    NINA 08.10. 💜 Keto35
    OLIVER 08.10. 💙 SamoMalo
    DEČKO 09.10. 💙 Jackie27
    DEČKO 12.10. 💙 Litlle baby

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.