Mateja2602 ako ti bude trebala pomoć kad rodiš slobodno se javi. Ili bilo kojoj curi ak mogu kako pomoć tu sam.
Snješno nam je za malca što ima plave oči. Mi smo oboje i malena tamno smeđi, pa je trenutno ruganje da je na tatu(pravog plavookog). Inače i moja i njegova prabaka su imale plave oči.
Oduvijek sam htjela imati dečka smeđeg i plavookog i evo rodila sam si ga 😍😍 može li bolje
Jutro cure.
Jackie27, Samomalo, Littlebaby, čestitke! Dobrodošlica za vaše bebe. Želim im sve najljepše!🎊💙♥️🎈🙏
MARELA, marija3998 sretno cure🙏
Čestitam na urednim pregledima do sada.
Nadovezala bih se samo vezano za slikanje, odnosno djeljenje slika vase djece bez dozvole...
Inače krivicno djelo, pa tko voli neka izvoli ali će svakako snositi posljedice. Apsurdno mi je uopće da ulazim u raspravu sa nekim oko toga. Ako ja ne pošaljem forograiju, nemaju ni materijal. Ako mi slikaju dijete bez pitanja, ili dijele screnove moje podijeljene slike to je već ozbiljno i odgovarati će pred zakonom da mi je svekar ili poznanik...
Pa za početak možda da takva pitanja srezete tako i upoznate ih za zakonom, pravilima, a prije svega osnovnom kulturom.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Jutro cure, cestitke na malim bebicama i ekspresnim porodima🥰🥰
Sretno svima kojima se nesto pokrece 🤞🏼
Sanjarka kad sam vidila da si napisala da ti je sljedeci tjedan termin ostala sam u soku jer sam skuzila da sam ja samo dva tjedna iza tebe, a imam osjecaj da cu rodit tek za par miseci 🙈🙈🙈
I dalje prijavljujem uredno prospavanu noc bez buđenja za wc, bolova nemam nekih posebnih osim kad se preforsiram 😏
Jucer okrenila cilu kuzinu naopako, preslozila sve police s tecama, tanjurima, hranom, plastikama, stvarima za kolace, ma nema sta nisam..
Danas sam mislila sredit ladice u wc-u di stoji kozmetika i higijenske potrepstine 🙈
Gnijezdim se 🤔
😆😆😆
Sretno na pregledima danas, radujem se dobrim vijestima 😘😘😘
Marija sretnoo, nadam se da se vec mazis sa svojom djevojcicom. 🥰
Little baby cestitam na djecakuu, tebi sto brzi oporavak i da se sto vise mazite. 💙
---------
Ostalim curkama dobro jutro. 😊
Nama noc prosla savrseno, bolje sam spavala sinoc nego prije trudnoce. 😂
A jucer isli i do grada i kolac napravila i svasta nesto. Vi koje niste za pravit kolace kao sto nisam inace ni ja imam sjajan recept od svekrve i bas je odlican kolac pa ako koju zanima lako napisem recept, nema puno drndanja, pomjesaju se sastojci, bubnes u rernu i kad bude gotov gore samo glazura od cokolade i gotovo. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Evo da se javim, pukao mi je vodenjak pred jutro, i to baš onako jako, baš me iznenadilo i probudilo me ... sad se pripremamo, trudove još nemam, što mi je čudno, tako da će sigurno potrajati sve skupa. A točan termin za 2 tjedna trebao biti tek.
Evo da se javim, pukao mi je vodenjak pred jutro, i to baš onako jako, baš me iznenadilo i probudilo me … sad se pripremamo, trudove još nemam, što mi je čudno, tako da će sigurno potrajati sve skupa. A točan termin za 2 tjedna trebao biti tek.
Bebacuu se zuri van. Drzim ti fige da sve prode sto bezbolnije i sto brze. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Evo da se javim, pukao mi je vodenjak pred jutro, i to baš onako jako, baš me iznenadilo i probudilo me … sad se pripremamo, trudove još nemam, što mi je čudno, tako da će sigurno potrajati sve skupa. A točan termin za 2 tjedna trebao biti tek.
Bebacuu se zuri van. Drzim ti fige da sve prode sto bezbolnije i sto brze. 😊
Puno ti hvala!
Amy55, sretno i drzi se! Navijam za sto brzi i bezbolniji porod. 🤞🍀😉
Hvala svima na cestitkama i sretno svima dalje
Mi smo super, borimo se s dojenjem. Prebacit cu se na drugu temu, vidim da ste bas nedavno pisale o tome ali nisam uspjela sve pohvatat.
Ak netko ima pitanja oko petrove - stojim na raspolaganju. Ali ukratko, pelene i stvari za bebu mozete i ne morate nosit, imaju oni. Bebu nose navecer do jutra ako zelite. Idem se doma za 48h ako je sve ok. Sestre su meni sve stvarno bile oke, i za bebe i za nas. Sobe su po 2 ili 3 kreveta, svaka soba ima wc, tus i frizider u sobi. Mozete prosetat do prizemlja do aparata za kavu. Hrana je super meni, ujutro zobena kasa s vocem/orasastim plus nesto za namazat na kruh i caj. Rucak varivo, vecera meso i prilog uglavnom. Ali veliki je razmak izmedu vecere (19h) i dorucka (8 ujutro) pa svakak uzet zalihe. Stvari vam mogu ostavit na porti pa vam donesu gore :)
Nemoj u bolnicu dok ti ne krenu trudovi, patnja teška!!
Da sam prije znala ni ja nebi tako rano došla
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji