Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    12. Listopad 2021. 19:38

Lorre

Marela sretno 🥰
    Moj pregled je opet bio brzinski, ctg je super, nema trudova, a i potpuno sam zatvorena 😩 nekako sam se nadala da ću rodit prije termina, sad mi se već čini da ću prenijeti.. Idući pregled imam 21.10.. Nije mi radio ultrazvuk tako da nemam pojma dal je velika beba ili ne 🤷‍♀️

To ti ne mora ništ znači. Ja sam prvi put bila uloživa ijitro vrh prsta, u 6 pukao vodenjak u 12 i 20 imala bebu u rukama

Endzrue
    12. Listopad 2021. 19:42

https://ibb.co/GvMnNCY
    Šaljemo puse.. Ja dobila mengu. Beban samo doji... Tako sam s prvom malom identično i tjedne i sve... Znači oboje 38+3 rođeni... Oba puta vodenjak i prirodni porod... Ovaj put nisam pukla. I sex je pao nakon samo mjesec dana.. Prvi put 3mj sigurno i puno teži oporavak 

plavabosanka
    12. Listopad 2021. 21:50

SamoMalo cestitke i brz oporavak 😊😊😊🥰😍🤩

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Mateja2602
    12. Listopad 2021. 22:18

Endzrue

https://ibb.co/GvMnNCY
    Šaljemo puse.. Ja dobila mengu. Beban samo doji… Tako sam s prvom malom identično i tjedne i sve… Znači oboje 38+3 rođeni… Oba puta vodenjak i prirodni porod… Ovaj put nisam pukla. I sex je pao nakon samo mjesec dana.. Prvi put 3mj sigurno i puno teži oporavak

Endzrue kako je mališan predivan! Koje okice i usnice. 😍😍 Ove jesenske bebe su zbilja predivne. 🤩 Pratila sam vas malo na drugoj temi i znam da tvoj mališa jako lijepo napreduje (raste kao gljiva), i baš mi se sviđa šta vam tako lijepo ide dojenje. Svaka čast, kapa do poda! 😄

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

SweetDream15
    12. Listopad 2021. 22:25

Večer curee, čestitam onima koje su rodile želim vam brz oporavak ! 🥰🥰 Također sretno i onima kod kojih se počelo nešto događati 🤭 ja svaki dan kad vas čitam i vidim da je neka napisala da se nešto događa, odma mislim ma sad će i meni brzo 😅 
    Mi smo dns bile na pregledu, curica je procjenjena na 2700g, radili smo prvi put Ctg, trudova nema, uzimala nam je i bris. Na uzv dok je dr stavila gel beba je odma trzala ne voli ni ona hladno 🤣 Kako je u 33 tj spustila glavicu dole tako je i sad ostala i nema mrdanja više, izgleda da joj se sviđa bit u mjehuru, a kolko me i pritišče doli i nogama se gura gori imam filing ko da će ranije van 🤭 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Sanjarka88
    12. Listopad 2021. 22:58

little baby

Evo me zenice,rodila jutros deckica od 3500,49cm. Sve super proslo i brzo za jedno 1.5h otprilike. Nisam rezana niti pukla

Cestitam draga ♥️ bas mi je drago da si imala tako brz porod i da nisi rezana ni pukla. Divno.. mazite se i pazite 💙💙🎉👏
    Ps. Si prva dva puta šivana?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Listopad 2021. 23:02

Evo kratki izvještaj s pregleda prije 😴

Ja 🙌 tlak, urin 👍 kg i dalje +7
    Bebač super. I dalje ponosno pokazuje svoje lice 😅
    Na uzv izgleda da ima usne ko Seve 😂 bas me zanima dok se rodi kakve budu hahha
    Procjena je da ima oko 3kg. 
    Ja sam otvorena skoro 3cm. U pon idem na ctg kod njega a u četvrtak na termin u rodiliste na plodnu vodu sto se ipak nadam da neću dočekat 🤞

Marija sretno!!! 🍀🍀🍀🍀

Čitam vas sutra 😴😊

little baby
    12. Listopad 2021. 23:20

Sanjarka88 🤍

little baby

Evo me zenice,rodila jutros deckica od 3500,49cm. Sve super proslo i brzo za jedno 1.5h otprilike. Nisam rezana niti pukla

Cestitam draga ♥️ bas mi je drago da si imala tako brz porod i da nisi rezana ni pukla. Divno.. mazite se i pazite 💙💙🎉👏

Jesam da,ovaj put nistaaa evo

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    12. Listopad 2021. 23:21

little baby

Sanjarka88 🤍

little baby

Jesam da,ovaj put nistaaa evo

Ajme. Dajes mi nadu 🙏😅

• monalisa
    12. Listopad 2021. 23:32

Sanjarka88 🤍

Evo kratki izvještaj s pregleda prije 😴

Ja 🙌 tlak, urin 👍 kg i dalje +7
    Bebač super. I dalje ponosno pokazuje svoje lice 😅
    Na uzv izgleda da ima usne ko Seve 😂 bas me zanima dok se rodi kakve budu hahha
    Procjena je da ima oko 3kg.
    Ja sam otvorena skoro 3cm. U pon idem na ctg kod njega a u četvrtak na termin u rodiliste na plodnu vodu sto se ipak nadam da neću dočekat 🤞

Marija sretno!!! 🍀🍀🍀🍀

Čitam vas sutra 😴😊

Hehe terminuso ti to mene kopiras 😅😅 isto kao i kod mene, koja ce prije 🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.