Evo da javim i ja svoje iskustvo iz Vinogradske. Kao sto sam pisala bila sam zdrzana u bolnici radi visokih otkucaja na ctg-u. U petak bila otvorena 1cm kad su me ostavili,u ponedjeljak ponovno imala pregled. 3cm sve bilo lijepo smeksano i spremno,glavica se pipala. Odlucili sutra dan indukciju s 38tj,jer moraju me i vecer prije akinut a Fragmina. Navecer dobila cepic da se ocistim. Ujutro u pola 7 me odvode u radaonu,tamo lijezem na stol i pripremaju me. Ispituju anamnezu i ispunjavam papire za epiduralnu u slucaju ako bas potraje,uvode mi braunilu,vade krv. Spajaju na ctg koji biljezi neke lagane trudice,ceka se vizita. Buse mi vodenjak,spajaju na drip. 8 kapi dripa za pocetak,lagani trudovi. Pustaju moju epiduralnu-MUŽA,sve je odma lakse mada je bolilo. Daju mi neki lijek za smeksavanje toga dole svega. U meduvremenu pojacavaju drip na 15kapi i nakon nekog vremena opet taj lijek za smeksavanje i brze otvaranje. U medu vremenu dobila DOLANTIN-ŽIVIO! Tada nastupa moj dar govornistva i smijeha. Imala sam odlicnu babicu,mladu stazisticu. Ljubim je u čelenku kako mi je bila odlicna. Umirala mi je od smijeha,masirala leda. Iiiiii dolazi trenutak izgona,svi se okupljaju i bulje u moju gospodicnu. Drze me za ruke noge,dragaju i bodre. Disi,disi! Ma sta da disem kad ne mogu od boli da disem,ne znam ni di sam ni sta sam koliko boli a kamo li da znam kako disati.Mislim da je u dva ili tri trudna bio vani. Iiii tada sva bol prestaje,citav svemir osvajamo tim malim bicem💙🙏 oko 1.5h je sve skupa trajalo otprilikeLittle baby, pa ti si onda isto tu, koja soba? Ja sam u 20-tki. Vidjela sam jucer jednog muza koji je cekao na red za doc na porod, skoro mi je guzicu vidio jer sam pre kratku spavacicu uzela, kao da sto manje smeta, a na kraju gologuza morala prosetat od ulaza do rađaone 🤣🤣🤣🤣
Ma da? I ti si tu,ja sam ti u 11😁

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Znaci, bilo je brzo, ali eto, izgon fakat bolan, ali zahvaljujuci odlicnoj primalji, samo 3 sava, nisu rezali👍👍
I stigao nam mali Mateo😅😅
Ali tvoja priča mi je najbolja 🥳😂 Da ti je ušće bilo skroz skraćeno rodila bi ti prije dolaska na 3.kat😂 Šta muž kaže na sve?
A sta moze, ostao jadan pred vratima, kad nije stigao napraviti PCR🙃🙃 Al dobro, vidio je kak to izgleda na prvom porodu, nije bilo potrebe ponavljat gradivo😅.
Evo nas dva od jucer pokusavamo dojiti(ne muz i ja🤣🤣), naravno da zeza ko i stariji braco, los hvat, pa mi je odmah sredio bradavice, a treba docekat da dodje pravo mlijeko, tak da smo ga malo dohranili i sad spava ko top. Doma idemo u petak. I cure moje...istina je da se zaljubite kad ih gledate, ja nisam oka sklopila sinoc koliko mi je sladak i mirisljav🥰.

Evo da javim i ja svoje iskustvo iz Vinogradske. Kao sto sam pisala bila sam zdrzana u bolnici radi visokih otkucaja na ctg-u. U petak bila otvorena 1cm kad su me ostavili,u ponedjeljak ponovno imala pregled. 3cm sve bilo lijepo smeksano i spremno,glavica se pipala. Odlucili sutra dan indukciju s 38tj,jer moraju me i vecer prije akinut a Fragmina. Navecer dobila cepic da se ocistim. Ujutro u pola 7 me odvode u radaonu,tamo lijezem na stol i pripremaju me. Ispituju anamnezu i ispunjavam papire za epiduralnu u slucaju ako bas potraje,uvode mi braunilu,vade krv. Spajaju na ctg koji biljezi neke lagane trudice,ceka se vizita. Buse mi vodenjak,spajaju na drip. 8 kapi dripa za pocetak,lagani trudovi. Pustaju moju epiduralnu-MUŽA,sve je odma lakse mada je bolilo. Daju mi neki lijek za smeksavanje toga dole svega. U meduvremenu pojacavaju drip na 15kapi i nakon nekog vremena opet taj lijek za smeksavanje i brze otvaranje. U medu vremenu dobila DOLANTIN-ŽIVIO! Tada nastupa moj dar govornistva i smijeha. Imala sam odlicnu babicu,mladu stazisticu. Ljubim je u čelenku kako mi je bila odlicna. Umirala mi je od smijeha,masirala leda. Iiiiii dolazi trenutak izgona,svi se okupljaju i bulje u moju gospodicnu. Drze me za ruke noge,dragaju i bodre. Disi,disi! Ma sta da disem kad ne mogu od boli da disem,ne znam ni di sam ni sta sam koliko boli a kamo li da znam kako disati.Mislim da je u dva ili tri trudna bio vani. Iiii tada sva bol prestaje,citav svemir osvajamo tim malim bicem💙🙏 oko 1.5h je sve skupa trajalo otprilikeLittle baby, pa ti si onda isto tu, koja soba? Ja sam u 20-tki. Vidjela sam jucer jednog muza koji je cekao na red za doc na porod, skoro mi je guzicu vidio jer sam pre kratku spavacicu uzela, kao da sto manje smeta, a na kraju gologuza morala prosetat od ulaza do rađaone 🤣🤣🤣🤣
Onda sutra kava na aparatu, nisam 2 dana popila, vec me kriza pere😜
Ti bus doma sigurno sutra ak si prije 2 rodila?

I htjela sam jos samo reci, cure koje ste sljedece u terminu, zelim vam hrabrost i da vam porodi prođu sto laganije i da vi i bebice budete zdrave🤗🤗 Citam vas i dalje uz novu temu😚😘

I htjela sam jos samo reci, cure koje ste sljedece u terminu, zelim vam hrabrost i da vam porodi prođu sto laganije i da vi i bebice budete zdrave🤗🤗 Citam vas i dalje uz novu temu😚😘
MARELA pa čestitam ženo od srca! Dobro nam došao maleni (veliki) Mateo! 🥳🎈🎉🥰🤱🏼 Super si ti to sve odradila i jako lijepa i ohrabrujuća priča za nas koje nas sve to čeka. 🤗 Želim ti brz i lagani oporavak, a sada naravno puno uživancije sa bebačom. Gušaj i upijaj njegov miris, mogu samo zamisliti koliko te to veseli. 🥰🤱🏼

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
MARELA čestitam, super expresno sve, baš ljepa priča 💙🙏
Ajde moralo je malo i boliti na izgonu, bebac je super napredan.
Jako si me raznjezila kako si opisala da ga gledas i upijas miris... 🥰.
Želim ti brz oporavak, a bebici sve najljepše 🎈🎊

url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
MARELA, cestitam ti od srca! Dobrodošao mali Mateo! Zelim ti brz oporavak i puno maženja. 💙👶🥳🤱

Onda sutra kava na aparatu, nisam 2 dana popila, vec me kriza pere😜
Ti bus doma sigurno sutra ak si prije 2 rodila?
Mooozeee,nisam ni ja. Sama sam u sobi od jucer popodne pa i ne mrdam iz sobe. Pa iskreno nadam se sa cemo ici da,jer danas nam je 48h,rodila sam u utorak u 9 21

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Cure, ovdje je baš aktivno kod vas, neka neka tako treba ❤️
Iako sam u zimskim bebicama, pratim i vas ovdje i ne stignem svakoj posebno čestitati, ali evo grupno čestitam svima na bebicama i želim vam brz oporavak i puno maženja i ljubljenja s vašim mirišljavim smotuljcima 💋🌞🥰🥰
Jooj uskoro krećemo mi u zimskim bebicama 🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗
Moram prijaviti ispadanje sluznog čepa 🥳 Barem nešto da se događa. Jučer sam radila Amy, hopsala po pilates lopti i hodala dobrih 2.5sata...
Buba Bublica jel ima kod tebe šta novog?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji