Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    13. Listopad 2021. 21:33

little baby

MARELA

little baby

Evo da javim i ja svoje iskustvo iz Vinogradske. Kao sto sam pisala bila sam zdrzana u bolnici radi visokih otkucaja na ctg-u. U petak bila otvorena 1cm kad su me ostavili,u ponedjeljak ponovno imala pregled. 3cm sve bilo lijepo smeksano i spremno,glavica se pipala. Odlucili sutra dan indukciju s 38tj,jer moraju me i vecer prije akinut a Fragmina. Navecer dobila cepic da se ocistim. Ujutro u pola 7 me odvode u radaonu,tamo lijezem na stol i pripremaju me. Ispituju anamnezu i ispunjavam papire za epiduralnu u slucaju ako bas potraje,uvode mi braunilu,vade krv. Spajaju na ctg koji biljezi neke lagane trudice,ceka se vizita. Buse mi vodenjak,spajaju na drip. 8 kapi dripa za pocetak,lagani trudovi. Pustaju moju epiduralnu-MUŽA,sve je odma lakse mada je bolilo. Daju mi neki lijek za smeksavanje toga dole svega. U meduvremenu pojacavaju drip na 15kapi i nakon nekog vremena opet taj lijek za smeksavanje i brze otvaranje. U medu vremenu dobila DOLANTIN-ŽIVIO! Tada nastupa moj dar govornistva i smijeha. Imala sam odlicnu babicu,mladu stazisticu. Ljubim je u čelenku kako mi je bila odlicna. Umirala mi je od smijeha,masirala leda. Iiiiii dolazi trenutak izgona,svi se okupljaju i bulje u moju gospodicnu. Drze me za ruke noge,dragaju i bodre. Disi,disi! Ma sta da disem kad ne mogu od boli da disem,ne znam ni di sam ni sta sam koliko boli a kamo li da znam kako disati.Mislim da je u dva ili tri trudna bio vani. Iiii tada sva bol prestaje,citav svemir osvajamo tim malim bicem💙🙏 oko 1.5h je sve skupa trajalo otprilike
    Little baby, pa ti si onda isto tu, koja soba? Ja sam u 20-tki. Vidjela sam jucer jednog muza koji je cekao na red za doc na porod, skoro mi je guzicu vidio jer sam pre kratku spavacicu uzela, kao da sto manje smeta, a na kraju gologuza morala prosetat od ulaza do rađaone 🤣🤣🤣🤣

Ma da? I ti si tu,ja sam ti u 11😁

Onda sutra kava na aparatu, nisam 2 dana popila, vec me kriza pere😜
    Ti bus doma sigurno sutra ak si prije 2 rodila?

• MARELA
    13. Listopad 2021. 21:39

I htjela sam jos samo reci, cure koje ste sljedece u terminu, zelim vam hrabrost i da vam porodi prođu sto laganije i da vi i bebice budete zdrave🤗🤗 Citam vas i dalje uz novu temu😚😘

Mateja2602
    13. Listopad 2021. 22:24

MARELA

I htjela sam jos samo reci, cure koje ste sljedece u terminu, zelim vam hrabrost i da vam porodi prođu sto laganije i da vi i bebice budete zdrave🤗🤗 Citam vas i dalje uz novu temu😚😘

MARELA pa čestitam ženo od srca! Dobro nam došao maleni (veliki) Mateo! 🥳🎈🎉🥰🤱🏼 Super si ti to sve odradila i jako lijepa i ohrabrujuća priča za nas koje nas sve to čeka. 🤗 Želim ti brz i lagani oporavak, a sada naravno puno uživancije sa bebačom. Gušaj i upijaj njegov miris, mogu samo zamisliti koliko te to veseli. 🥰🤱🏼 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

CarpeDiem.
    13. Listopad 2021. 22:32

MARELA  čestitam,  super expresno sve,  baš ljepa priča 💙🙏
    Ajde moralo je malo i boliti na izgonu, bebac je super napredan.
    Jako si me raznjezila kako si opisala da ga gledas i upijas miris... 🥰.
    Želim ti brz oporavak, a bebici sve najljepše 🎈🎊

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Lady.D
    13. Listopad 2021. 22:57

MARELA, cestitam ti od srca! Dobrodošao mali Mateo! Zelim ti brz oporavak i puno maženja. 💙👶🥳🤱

little baby
    14. Listopad 2021. 03:40

MARELA

little baby

MARELA

little baby

Evo da javim i ja svoje iskustvo iz Vinogradske. Kao sto sam pisala bila sam zdrzana u bolnici radi visokih otkucaja na ctg-u. U petak bila otvorena 1cm kad su me ostavili,u ponedjeljak ponovno imala pregled. 3cm sve bilo lijepo smeksano i spremno,glavica se pipala. Odlucili sutra dan indukciju s 38tj,jer moraju me i vecer prije akinut a Fragmina. Navecer dobila cepic da se ocistim. Ujutro u pola 7 me odvode u radaonu,tamo lijezem na stol i pripremaju me. Ispituju anamnezu i ispunjavam papire za epiduralnu u slucaju ako bas potraje,uvode mi braunilu,vade krv. Spajaju na ctg koji biljezi neke lagane trudice,ceka se vizita. Buse mi vodenjak,spajaju na drip. 8 kapi dripa za pocetak,lagani trudovi. Pustaju moju epiduralnu-MUŽA,sve je odma lakse mada je bolilo. Daju mi neki lijek za smeksavanje toga dole svega. U meduvremenu pojacavaju drip na 15kapi i nakon nekog vremena opet taj lijek za smeksavanje i brze otvaranje. U medu vremenu dobila DOLANTIN-ŽIVIO! Tada nastupa moj dar govornistva i smijeha. Imala sam odlicnu babicu,mladu stazisticu. Ljubim je u čelenku kako mi je bila odlicna. Umirala mi je od smijeha,masirala leda. Iiiiii dolazi trenutak izgona,svi se okupljaju i bulje u moju gospodicnu. Drze me za ruke noge,dragaju i bodre. Disi,disi! Ma sta da disem kad ne mogu od boli da disem,ne znam ni di sam ni sta sam koliko boli a kamo li da znam kako disati.Mislim da je u dva ili tri trudna bio vani. Iiii tada sva bol prestaje,citav svemir osvajamo tim malim bicem💙🙏 oko 1.5h je sve skupa trajalo otprilike
    Little baby, pa ti si onda isto tu, koja soba? Ja sam u 20-tki. Vidjela sam jucer jednog muza koji je cekao na red za doc na porod, skoro mi je guzicu vidio jer sam pre kratku spavacicu uzela, kao da sto manje smeta, a na kraju gologuza morala prosetat od ulaza do rađaone 🤣🤣🤣🤣

Ma da? I ti si tu,ja sam ti u 11😁

Onda sutra kava na aparatu, nisam 2 dana popila, vec me kriza pere😜
    Ti bus doma sigurno sutra ak si prije 2 rodila?

Mooozeee,nisam ni ja. Sama sam u sobi od jucer popodne pa i ne mrdam iz sobe. Pa iskreno nadam se sa cemo ici da,jer danas nam je 48h,rodila sam u utorak u 9 21

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

freya_444
    14. Listopad 2021. 06:46

Cure, ovdje je baš aktivno kod vas, neka neka tako treba ❤️
    Iako sam u zimskim bebicama, pratim i vas ovdje i ne stignem svakoj posebno čestitati, ali evo grupno čestitam svima na bebicama i želim vam brz oporavak i puno maženja i ljubljenja s vašim mirišljavim smotuljcima 💋🌞🥰🥰
    Jooj uskoro krećemo mi u zimskim bebicama 🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

Love2021
    14. Listopad 2021. 07:05

Moram prijaviti ispadanje sluznog čepa 🥳 Barem nešto da se događa. Jučer sam radila Amy, hopsala po pilates lopti i hodala dobrih 2.5sata...
    Buba Bublica jel ima kod tebe šta novog? 

• Johnny
    14. Listopad 2021. 07:17

Jutro svima, prijavljujem prospavanu noć konačno. Moj malac je odlučio malo maknuti glavu s maminog mjehura pa je bilo malo lakše. Zaboravila sam napisati da mi je stigao negativan nalaz na streptokok ali pozitivan na gljivice OPET! Na početku trudnoće sam inače popila antibiotik zbog zuba i nakon toga ih se ne mogu riješiti, propisala mi je vaginalete, ovo su mislim već 4.koje uzimam i sad imam problem. Ne znam dal ima koja od vas savjet ili iskustvo s ovim ali imam osjećaj da je beba tolko nisko, jednostavno mi je teško gurnuti tu tabletu i uvijek ostane na ulazu jer mi je jako bolno i ne mogu ju nikak postaviti unutra. Do sad nisam imala nikakvih problema s tim ali već 3 večeri kak ih stavljam, stavim jedva, bolno mi je i neugodno i nakon prvog odlaska na wc većina ispadne van. Dal onda to uopće ima efekta? Tješim se da bar krema koju mi je dala pomaže pa mažem s tim iako ja nemam nikakve simptome tih gljivica, iscjedak mi je bijel i gust bez mirisa. Strah me da to ne bi utjecalo na bebu sve, pogotovo na porodu ako to ne riješim. 

13.11. 🥰👶🏼💙

Love2021
    14. Listopad 2021. 07:45

Johnny

Jutro svima, prijavljujem prospavanu noć konačno. Moj malac je odlučio malo maknuti glavu s maminog mjehura pa je bilo malo lakše. Zaboravila sam napisati da mi je stigao negativan nalaz na streptokok ali pozitivan na gljivice OPET! Na početku trudnoće sam inače popila antibiotik zbog zuba i nakon toga ih se ne mogu riješiti, propisala mi je vaginalete, ovo su mislim već 4.koje uzimam i sad imam problem. Ne znam dal ima koja od vas savjet ili iskustvo s ovim ali imam osjećaj da je beba tolko nisko, jednostavno mi je teško gurnuti tu tabletu i uvijek ostane na ulazu jer mi je jako bolno i ne mogu ju nikak postaviti unutra. Do sad nisam imala nikakvih problema s tim ali već 3 večeri kak ih stavljam, stavim jedva, bolno mi je i neugodno i nakon prvog odlaska na wc većina ispadne van. Dal onda to uopće ima efekta? Tješim se da bar krema koju mi je dala pomaže pa mažem s tim iako ja nemam nikakve simptome tih gljivica, iscjedak mi je bijel i gust bez mirisa. Strah me da to ne bi utjecalo na bebu sve, pogotovo na porodu ako to ne riješim.

Iskreno ja ju nisam nikad mogla sama staviti nego sam muža žicala da ju stavi jer bi inače ostala isto tako preplitko. Bitno je da je dobro staviš jer ne znam da li će ti inače djelovati. 🤷🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.