Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    14. Listopad 2021. 08:02

Cure cestitam svima koje ste postale mame, da se sto prije oporavite i sto vise mazite sa vasim smotuljcima malim. 😊💙

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• ponosna.mama
    14. Listopad 2021. 08:29

Jutro svima 😊
    Prijavljujem groznu zgaravicu 😏
    Evo me u bolnici, cekam na prijem za GUK profil. Jedva cekam UZV da vidim tezinu bebe, nekako se nadam da je doktor prosli tjedan krivo izmjeria 🙈
    E da, od danas sam u terminu 🎉🎉🎉
    Sretno svima na pregledima i curama kojima se nesto pokrece zelim da prođe sta prije i bezbolnije 💞💞

• Buba Bublica
    14. Listopad 2021. 08:38

Love2021

Moram prijaviti ispadanje sluznog čepa 🥳 Barem nešto da se događa. Jučer sam radila Amy, hopsala po pilates lopti i hodala dobrih 2.5sata…
    Buba Bublica jel ima kod tebe šta novog?

Još ništa 🙆

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Angelly
    14. Listopad 2021. 09:01

amy55

Mateja2602

amy55

Da, meni je baš jako iscurilo, a ležala sam, tj. spavala, prepala sam se kao nikad u životu. Sada otvorena samo 1cm, valjda 9h otkad je puknuo vodenjak. Trenutno trudovi malo jači i češći pa ćemo vidjeti, nije prejako, jer još uvijek mogu tipkati.
    amy55terminušo moja, sretno ti bilo još jednom! 😃 U kojoj si bolnici na kraju ? Znam da si pisala da imaš premještaj.

Nisam se na kraju premještala, jer su ipak dopustili pratnju. Jako sam zadovoljna, svi su ljubazni, dragi i stručni ovdje.

Jesi ti na Merkuru?

amy55
    14. Listopad 2021. 09:35

Angelly

amy55

Mateja2602

amy55

Da, meni je baš jako iscurilo, a ležala sam, tj. spavala, prepala sam se kao nikad u životu. Sada otvorena samo 1cm, valjda 9h otkad je puknuo vodenjak. Trenutno trudovi malo jači i češći pa ćemo vidjeti, nije prejako, jer još uvijek mogu tipkati.
    amy55terminušo moja, sretno ti bilo još jednom! 😃 U kojoj si bolnici na kraju ? Znam da si pisala da imaš premještaj.

Nisam se na kraju premještala, jer su ipak dopustili pratnju. Jako sam zadovoljna, svi su ljubazni, dragi i stručni ovdje.

Jesi ti na Merkuru?

Jesam.

• buhtlica34
    14. Listopad 2021. 09:36

Marela čestitam ti na sineku, I želim vam oboma sve najbolje 💖🍀

• monalisa
    14. Listopad 2021. 09:47

Marela cestitam ❤❤
    Prijavljujem ispadanje sluznog neka mala kolicina, ali definitivno je sluzni, sad cemo vidit daljnji razvoj situacije 🙈😁

CarpeDiem.
    14. Listopad 2021. 09:56

Johnny

Jutro svima, prijavljujem prospavanu noć konačno. Moj malac je odlučio malo maknuti glavu s maminog mjehura pa je bilo malo lakše. Zaboravila sam napisati da mi je stigao negativan nalaz na streptokok ali pozitivan na gljivice OPET! Na početku trudnoće sam inače popila antibiotik zbog zuba i nakon toga ih se ne mogu riješiti, propisala mi je vaginalete, ovo su mislim već 4.koje uzimam i sad imam problem. Ne znam dal ima koja od vas savjet ili iskustvo s ovim ali imam osjećaj da je beba tolko nisko, jednostavno mi je teško gurnuti tu tabletu i uvijek ostane na ulazu jer mi je jako bolno i ne mogu ju nikak postaviti unutra. Do sad nisam imala nikakvih problema s tim ali već 3 večeri kak ih stavljam, stavim jedva, bolno mi je i neugodno i nakon prvog odlaska na wc većina ispadne van. Dal onda to uopće ima efekta? Tješim se da bar krema koju mi je dala pomaže pa mažem s tim iako ja nemam nikakve simptome tih gljivica, iscjedak mi je bijel i gust bez mirisa. Strah me da to ne bi utjecalo na bebu sve, pogotovo na porodu ako to ne riješim.

Johny proguglaj malo o prirodnoj kozmetici pahuljica, njihove vaginalete su odlične i pomogle su mi nakon jednog pakiranja vaginaleta, nisu se vraćale gljivice u trudnoći uopće. Mislim da se može poručiti i u Hrvatsku.
    Nisam sigurna da li se mogu koristiti u trudnoći, ali ako se ne rijesis gljivica ni nakon trudnoće, definitivno bi ti pomogle.
    Mislim da bebi ne može ništa biti, a za ove vaginalete što imas, zamoli supruga da ti ih stavi, ksa kremom svakako nastavi ne može da odmogne. Plus što više obicne vode i što manje slatkiša, mlijecnoga...

url=https://lilypie.com]

• Mo_zg
    14. Listopad 2021. 09:57

Jutro svima 🌄
    Ja sam sa zimskih bebica, ali pažljivo čitam i vaša iskustva i veselim se s vama svakoj novoj bebici i svakom iskustvu s poroda koje nesebično dijelite♥️ čestitam svima koje već imaju svoje bebice kraj sebe, a curama koje to tek očekuje želim porod iz snova i da sve prođe brzo i ostane u dobrom sjećanju😎
    Imam pitanje za curke koje su rodile u Vinogradskoj, cini mi se da je Marela sad zadnja rodila tamo, jel to sad neka uobicajena "praksa" da ukoliko je sve ok, nakon vaginalnog poroda pustaju doma vec nakon 48h?🤩🤩

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

CarpeDiem.
    14. Listopad 2021. 09:58

monalisa

Marela cestitam ❤❤
    Prijavljujem ispadanje sluznog neka mala kolicina, ali definitivno je sluzni, sad cemo vidit daljnji razvoj situacije 🙈😁

Super da se nešto pokreće 🙌 sretnoo 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.