Ammy55 sretno! 🙏
...Ja nekako glasam za odlazak u bolnicu nakon pucanja vodenjaka. Prerizicno mi je čekati kući i kockati se, bez obzira što je kući ljepše. Trudove gurati do zadnjega ok, ali nakon pucanja svakako odlazak na pregled.
url=https://lilypie.com]
Ammy sretno! Nama su na tečaju rekli ako pukne vodenjak da se spremimo i idemo u bolnicu bez obzira na trudove. E sad, ja bi isto najradije kuci čekala da se pokrenu trudovi, ali barem nazovi rodilište da vidiš što oni kažu jel da zuris ili možeš još kuci biti.
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Amy55 - meni je isto puka vodenjak 2 tjedna prije... i također mi je rečeno kad je vodenjak u pitanju,da se ide odma prakticki... ja sam svoje trudove dobila cca nakon 3,4 sata,(vec smjestena u radjaonu u slucaju bilo cega),ali drago mi je da sam bila pod kontrolom, antibioticima i sl.s obzirom koliko je toga istjecalo... i ne bi se zafrkavala s tim i ne isla ako je kolicinski dosta toga
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Hvala svima! A da, ništa još od trudova baš, dali su mi taj gel prije nekih sat vremena. A rekli su na tečaju ako pukne vodenjak, da odemo u rodilište ... ne znam, valjda bude sve ok.
Ja kad sam isla prvi puta u TA dosla je zena sa puknutim vodenjakom bez trudova i jasno mi je sta Marija govori, ja sam onda bila sigurno 3 i pol sata u trudnickoj, nju su dva puta na ctg, pa setaj vamo, pa na ultrazvuk, ja sam otisla kuci zena je jos uvijek sjedila dolje u TA. Ali svakako se slazem u slucaju da pukne vodenjak a nema trudova pravac za bolnicu, sve smo mi razlicite, nekoj moze puknit vodenjak kuci i roditi na putu do bolnice, a nekoj nakon pucanja vodenjaka mogu sati proci bez trudova ili pomaka, tako da bolje da ste im tamo na oku kak se kaze. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Jutro cure! Koliko lijepih novosti, sve se nešto pokreće 🎉🎉
Little baby, čestitke na bebaču, želim vam svu sreću 🍀💖
Marija i Amy (i ako sam koga još zaboravila sa svojim koka mozgom) sretno i nek što prije i što bezbolnije bude gotovo 🍀🍀
Ja sam sinoć popila portalak jer par dana sam onak ofrlje išla na wc zadnjih dana, i naravno da noćas ništa nisam spavala neg sam sjedila na wcu od 2ipo... A danas prvo serviser za bojler pa nakon njega mi dolaze iz stolarije koja je radila kuhinju prominit vodilice na jednom elementu. Ja skršena, samo da mi je spavati, ova promjene vremena mi je baš grozna ove godine. Već 3 dana me glava ubija 😑
Sanjarka, malo sam se šokirala kad sam vidila da ti je već sljedeći tjedan termin 😳 ajme kako to vrime leti 😱😱
Još nisam do kraja ni torbu složila, baš sam neodgovorna zadnjih tjedan dana, užas jedan koliko mi se ne da raditi. Svečano obećajem da ću je do nedjelje spremiti 😎
E, jel moguće da imaš samo jednu bh kontrakciju? Mene je sinoć jako jako zabolio stomak, i prošlo je nakon cca minutu, sad nisam sigurna jel to bh bio, ili ipak moja crijeva pod utjecajem portalaka 😂😂
Jutro cure! Koliko lijepih novosti, sve se nešto pokreće 🎉🎉
Little baby, čestitke na bebaču, želim vam svu sreću 🍀💖
Marija i Amy (i ako sam koga još zaboravila sa svojim koka mozgom) sretno i nek što prije i što bezbolnije bude gotovo 🍀🍀
Ja sam sinoć popila portalak jer par dana sam onak ofrlje išla na wc zadnjih dana, i naravno da noćas ništa nisam spavala neg sam sjedila na wcu od 2ipo… A danas prvo serviser za bojler pa nakon njega mi dolaze iz stolarije koja je radila kuhinju prominit vodilice na jednom elementu. Ja skršena, samo da mi je spavati, ova promjene vremena mi je baš grozna ove godine. Već 3 dana me glava ubija 😑
Sanjarka, malo sam se šokirala kad sam vidila da ti je već sljedeći tjedan termin 😳 ajme kako to vrime leti 😱😱
Još nisam do kraja ni torbu složila, baš sam neodgovorna zadnjih tjedan dana, užas jedan koliko mi se ne da raditi. Svečano obećajem da ću je do nedjelje spremiti 😎
E, jel moguće da imaš samo jednu bh kontrakciju? Mene je sinoć jako jako zabolio stomak, i prošlo je nakon cca minutu, sad nisam sigurna jel to bh bio, ili ipak moja crijeva pod utjecajem portalaka 😂😂
Za jednu bh nisam sigurna, ali mene su znale tu negdje u 35-36 tj osinit bh kontrakcije, tako da je valjda moguce i da bude samo jedna. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ola curke... Mi sa pregleda i sve po starom, doduše 1 prst otvorena al to ne doživljavam... Vadila bris na streptokok, da nisam sitila ginekologicu nebi mi ni vadila 🤦🏻♀️. Napravila uputnicu za rodilište, krv još jednom i urin.... Pregled sljedeći već za tjedan dana 20.10. ako budem u komadu 🤣. Sretno svim curama kojima se nešto i događaa... Vidim da je sve nešto od jučer uzbudljivo... Pratim svako malo zbivanja🥰
Cestitam mamama na novim bebicama, sve se nesto brzinski pokrenilo 😁. I ohrabrujuce mi je citati dobra iskustva, pogotovo za nas prvorotkinje.
Little baby bas mi je drago cuti da je sve tako dobro proslo, sigurno je i dobra primalja bila. Mene je strah da nece napraviti dobru procjenu pa da ce ili previse rezati ili nece pa da cu previse pukniti, uopce ne znam sta da potpisem kad mi daju papire, pristati ili ne pa onda naknadno pristati, ne znam stvarno.
Sanjarka terminuso, ne mogu vjerovat da nam se blizi termin, a ti si vec 3 prsta otvorena, drzim fige da se cim prije sve pokrene i da bude brzinski, a vjerujem da hoce za trece dijete. I svaka cast na +7 kg!
I sto to znaci procjena pl vode, kako se to radi? To mene ceka sutra na pregledu.
Amy sretno! Ja bi isto htjela sta duze ostati kod kuce kad krenu trudovi, pogotovo jer zivim 15 min pjeske od bolnice, ali ako pukne vodenjak, planirala sam otici odmah koliko god mi se ne dalo lezati tamo satima.
Razmisljala sam malo i o klizmi, da li si je neka to sama davala kuci? Nekako mi se cini ugodnije dati kod kuce pa se i u miru poslije istusirati nego tamo.
I prijavljujem da zadnje 2 noci kad legnem spavati pa barem 2,3 sata osjetim sijevajuce bolove prema mjehuru i sredini zdjelice, tada se Karla bas mice pa pretpostavljam da udara glavicom u mjehur. Mozda se polako priprema i namjesta. Inace je cijelu trudnocu mirna beba. Bas me zanima hoce li sutra na pregledu bit kakvih promjena sto se tice otvorenosti.
👩33g👨33g 👧👧👶
Pozdrav cure,
Evo mene s prvog pregleda u TA.
Ctg, uzv i pregled obavila za sat vremena, ja prezadovoljna.
Cervix skracen tijesno za prst 😏
Ctg ne ocitava ni t od trudova, a sto se tice uzv-a, "malac" procjenjen vec na samo 3850g 😰, i glavicom je vec skroz dolje u zdjelici.
Sljedeci pregled 20.10.
Svima koje su u iscekivanju sretnoooo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji