Hvala svima na cestitkama i sretno svima dalje
Mi smo super, borimo se s dojenjem. Prebacit cu se na drugu temu, vidim da ste bas nedavno pisale o tome ali nisam uspjela sve pohvatat.
Ak netko ima pitanja oko petrove - stojim na raspolaganju. Ali ukratko, pelene i stvari za bebu mozete i ne morate nosit, imaju oni. Bebu nose navecer do jutra ako zelite. Idem se doma za 48h ako je sve ok. Sestre su meni sve stvarno bile oke, i za bebe i za nas. Sobe su po 2 ili 3 kreveta, svaka soba ima wc, tus i frizider u sobi. Mozete prosetat do prizemlja do aparata za kavu. Hrana je super meni, ujutro zobena kasa s vocem/orasastim plus nesto za namazat na kruh i caj. Rucak varivo, vecera meso i prilog uglavnom. Ali veliki je razmak izmedu vecere (19h) i dorucka (8 ujutro) pa svakak uzet zalihe. Stvari vam mogu ostavit na porti pa vam donesu gore :)

Evo da se javim, pukao mi je vodenjak pred jutro, i to baš onako jako, baš me iznenadilo i probudilo me … sad se pripremamo, trudove još nemam, što mi je čudno, tako da će sigurno potrajati sve skupa. A točan termin za 2 tjedna trebao biti tek.
Nemoj u bolnicu dok ti ne krenu trudovi, patnja teška!!
Da sam prije znala ni ja nebi tako rano došla

🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Ammy55 sretno! 🙏
...Ja nekako glasam za odlazak u bolnicu nakon pucanja vodenjaka. Prerizicno mi je čekati kući i kockati se, bez obzira što je kući ljepše. Trudove gurati do zadnjega ok, ali nakon pucanja svakako odlazak na pregled.

url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ammy sretno! Nama su na tečaju rekli ako pukne vodenjak da se spremimo i idemo u bolnicu bez obzira na trudove. E sad, ja bi isto najradije kuci čekala da se pokrenu trudovi, ali barem nazovi rodilište da vidiš što oni kažu jel da zuris ili možeš još kuci biti.

🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Amy55 - meni je isto puka vodenjak 2 tjedna prije... i također mi je rečeno kad je vodenjak u pitanju,da se ide odma prakticki... ja sam svoje trudove dobila cca nakon 3,4 sata,(vec smjestena u radjaonu u slucaju bilo cega),ali drago mi je da sam bila pod kontrolom, antibioticima i sl.s obzirom koliko je toga istjecalo... i ne bi se zafrkavala s tim i ne isla ako je kolicinski dosta toga
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Hvala svima! A da, ništa još od trudova baš, dali su mi taj gel prije nekih sat vremena. A rekli su na tečaju ako pukne vodenjak, da odemo u rodilište ... ne znam, valjda bude sve ok.

Ja kad sam isla prvi puta u TA dosla je zena sa puknutim vodenjakom bez trudova i jasno mi je sta Marija govori, ja sam onda bila sigurno 3 i pol sata u trudnickoj, nju su dva puta na ctg, pa setaj vamo, pa na ultrazvuk, ja sam otisla kuci zena je jos uvijek sjedila dolje u TA. Ali svakako se slazem u slucaju da pukne vodenjak a nema trudova pravac za bolnicu, sve smo mi razlicite, nekoj moze puknit vodenjak kuci i roditi na putu do bolnice, a nekoj nakon pucanja vodenjaka mogu sati proci bez trudova ili pomaka, tako da bolje da ste im tamo na oku kak se kaze. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Jutro cure! Koliko lijepih novosti, sve se nešto pokreće 🎉🎉
Little baby, čestitke na bebaču, želim vam svu sreću 🍀💖
Marija i Amy (i ako sam koga još zaboravila sa svojim koka mozgom) sretno i nek što prije i što bezbolnije bude gotovo 🍀🍀
Ja sam sinoć popila portalak jer par dana sam onak ofrlje išla na wc zadnjih dana, i naravno da noćas ništa nisam spavala neg sam sjedila na wcu od 2ipo... A danas prvo serviser za bojler pa nakon njega mi dolaze iz stolarije koja je radila kuhinju prominit vodilice na jednom elementu. Ja skršena, samo da mi je spavati, ova promjene vremena mi je baš grozna ove godine. Već 3 dana me glava ubija 😑
Sanjarka, malo sam se šokirala kad sam vidila da ti je već sljedeći tjedan termin 😳 ajme kako to vrime leti 😱😱
Još nisam do kraja ni torbu složila, baš sam neodgovorna zadnjih tjedan dana, užas jedan koliko mi se ne da raditi. Svečano obećajem da ću je do nedjelje spremiti 😎
E, jel moguće da imaš samo jednu bh kontrakciju? Mene je sinoć jako jako zabolio stomak, i prošlo je nakon cca minutu, sad nisam sigurna jel to bh bio, ili ipak moja crijeva pod utjecajem portalaka 😂😂

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Jutro cure! Koliko lijepih novosti, sve se nešto pokreće 🎉🎉
Little baby, čestitke na bebaču, želim vam svu sreću 🍀💖
Marija i Amy (i ako sam koga još zaboravila sa svojim koka mozgom) sretno i nek što prije i što bezbolnije bude gotovo 🍀🍀
Ja sam sinoć popila portalak jer par dana sam onak ofrlje išla na wc zadnjih dana, i naravno da noćas ništa nisam spavala neg sam sjedila na wcu od 2ipo… A danas prvo serviser za bojler pa nakon njega mi dolaze iz stolarije koja je radila kuhinju prominit vodilice na jednom elementu. Ja skršena, samo da mi je spavati, ova promjene vremena mi je baš grozna ove godine. Već 3 dana me glava ubija 😑
Sanjarka, malo sam se šokirala kad sam vidila da ti je već sljedeći tjedan termin 😳 ajme kako to vrime leti 😱😱
Još nisam do kraja ni torbu složila, baš sam neodgovorna zadnjih tjedan dana, užas jedan koliko mi se ne da raditi. Svečano obećajem da ću je do nedjelje spremiti 😎
E, jel moguće da imaš samo jednu bh kontrakciju? Mene je sinoć jako jako zabolio stomak, i prošlo je nakon cca minutu, sad nisam sigurna jel to bh bio, ili ipak moja crijeva pod utjecajem portalaka 😂😂
Za jednu bh nisam sigurna, ali mene su znale tu negdje u 35-36 tj osinit bh kontrakcije, tako da je valjda moguce i da bude samo jedna. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ola curke... Mi sa pregleda i sve po starom, doduše 1 prst otvorena al to ne doživljavam... Vadila bris na streptokok, da nisam sitila ginekologicu nebi mi ni vadila 🤦🏻♀️. Napravila uputnicu za rodilište, krv još jednom i urin.... Pregled sljedeći već za tjedan dana 20.10. ako budem u komadu 🤣. Sretno svim curama kojima se nešto i događaa... Vidim da je sve nešto od jučer uzbudljivo... Pratim svako malo zbivanja🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji