Da javim počela je curit plodna voda, sad idem u bolnicu, držite fige da sve bude dobro ❤️
Sretno, javljaj nam se 🤩🤗
Da javim počela je curit plodna voda, sad idem u bolnicu, držite fige da sve bude dobro ❤️
Sretnooo 🥰
Sretno. Drzim fige! 🤞
marija3998 sretno i tebi! Nek je što brži i lakši porod i da se brzo maziš sa Kajom. 🥰🤱🏼🙏🏻🍀 I neka se to sve lijepo pokrenulo. 🤗
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sretno i nek bude što bezbolnije 🍀💖
Evo me zenice,rodila jutros deckica od 3500,49cm. Sve super proslo i brzo za jedno 1.5h otprilike. Nisam rezana niti pukla
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Evo me zenice,rodila jutros deckica od 3500,49cm. Sve super proslo i brzo za jedno 1.5h otprilike. Nisam rezana niti pukla
Little baby, cestitam! Drago mi je da je sve proslo brzo i bez pretjerane muke. Dobrodosao mali dečkić. Zelim ti brz oporavak i odlazak kuci. 💙🥳👶🤱
Evo da se javim, puko je vodenjak, otvorena sam samo 1 prst pa ćemo vidjet ako ne krene samo od sebe, kroz 18 sati će mi dat nekakav antibiotik i vidjet šta ćemo dalje, ja se nadam da će trudovi krenuti 🥰
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
little baby taman sam pitala gdje si nam. Pa čestitam ti ženo od srca! 🎈🎉🥰🥳🤩 Dobro nam došao još jedan maleni! 💙🤱🏼🤩🤗 Brz i lak oporavak ti želim, puno se mazite i pazite sad. 😃 Uživaj u svom smotuljku sreće. ❤️ I jako mi je drago da je sve prošlo odlično i šta je bilo jako brzo gotovo. 👏🏻💪🏻
LeaM imam te u vidu, svakako ću natipkati kako je prošlo, ako me ti prije ne prešišaš. 😅
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
marija3998 sretno! 🤞
Little baby čestitam! 🥳 Kad ćeš moc napiši koji detalj kak je sve išlo. 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji