Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    12. Listopad 2021. 13:00

Ctg valjda okej, bebac spavao i poslje kimder cokolade, nisam zatvorena ali ne znam koliko sam otvorena.. Uglavnom ako ne krene samo 21.carski 🙈

• LeaM
    12. Listopad 2021. 13:13

Ima neka pregled na Sv. Duhu 21.10. da si kratimo vrijeme? 

• Mia38
    12. Listopad 2021. 13:15

amy55

Pozdrav svima! Čestitke vama koje ste nedavno rodile i vama koje ste u terminu! Evo nekih novih info kod mene, bila sam na pregledu prošli tjedan i idem takodjer i krajem ovog tjedna. Gledali su i putem uzv-a, beba procijenjena na oko 4 kg (što znači ako doguramo do termina, a imam osjećaj da bi moglo biti i kasnije, bit će i više od 4 kg). To me dosta plaši, jer se ionako bojim poroda (što znam da nije baš dobro za cijeli proces, ali eto). Za sada je to to od novosti, sve ostalo je bilo u redu.

Amy moj decko je na proslom pregledu (35 tt) bio 3300. Kad sam doktoru izrazila brigu kako cu ga rodit sa 4 kile rekao je da je to vrlo individualno i da ne brinem. Neke zene se napate s bebacima od 3 kile a neke rode komade od 4 kile bez problema! Tako da ne brini, bit ce ok

Ivona1505
    12. Listopad 2021. 13:20

Lady.D

Cure, imam pitanjce. Polako spremam torbu za bolnicu i planiram staviti u nju i izdajalicu i šeširiće za dojenje. E sad zanima me…pretpostavljam da ih trebam prvo sterilizirati iako je sve novo. Koji je najlaksi i najucinkovitiji nacin?

Ja sam oprala normalno sa likvijem prvo, i onda ostavila u prokuhaloj vodi 5 minuta i samo obrisala nakon toga, tako sam i bocice i dude rijesila. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

mala_ive
    12. Listopad 2021. 14:13

amy55

mala_ive

Vecer :-)
    Ne mogu spavati pa cu napisati osvrt na jucerasnji pregled, barem neka korist od mene. Otvorena sam neka 3cm (porcio odrzana pa ne znam jel to znaci da je cervils jos uvijek tu ili nije? Hmm ni nakon 6.
    mala_ive nažalost nemam iskustva s time još, ali čini mi se da smo trenutno u sličnoj situaciji (velika beba). Trenutno sam 37+5. Meni nisu još spominjali indukciju niti išta slično, ali vjerojatno budu, ako ne bude pomaka. Svakako molim te napiši svoja iskustva ili kad saznaš nešto novo.

Heej, da, u sličnom smo sosu :D meni još prvog malog krivo procijenili na 3200 a rodio se s 3800! nadam se najboljem dok pokušavam sama izazvat porod prekomjernim hodanjem :D isto želim i tebi, pratimo se :)

Mateja2602
    12. Listopad 2021. 15:09

Pozdrav ženske! 🤰🏼🙋🏼‍♀️
    Htjela sam brzinski mahnuti i pozdraviti vas. 
    MARELA sretno ti bilo! 🍀❤️🙏🏻Sve mislimo na tebe. Baš si čudo prirode! 😃 Nek je brzi i lagan porod, a maleni smotuljaš još brže u naručju. 🤱🏼❤️ 
    Little baby kako je kod tebe ? Jesi nam dobro ? 
    Nadam se da je sve super prošlo i da uživaš u svom bebaču. 🥰🤱🏼❤️ 
    LeaM ja imam pregled sad u petak na Sv. Duhu pa se javim kad dobijem drugi termin. Možda se i vidimo. ☺️ Bilo bi super kad bi i ja dobila termin isti dan pa da počakulamo. 
    Ostalim curkama želim sreću na pregledima, uživajte gledajući vaše bebice. 🤩🤗

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• LeaM
    12. Listopad 2021. 15:23

Mateja2602

LeaM ja imam pregled sad u petak na Sv. Duhu pa se javim kad dobijem drugi termin. Možda se i vidimo. ☺️ Bilo bi super kad bi i ja dobila termin isti dan pa da počakulamo.

Cool. 🙂 Ali čim si sad u petak znači da ćeš idući put opet biti i petak. Ako ništa drugo ti si tjedan duže od mene trudna pa svakako očekujem izvještaj sa poroda 😂

Lela🍀
    12. Listopad 2021. 15:57

Hej cure jer koji bolio stomak s lijeve strane ispod stomakaa blizu preponee, danas sam morala malo potrcat za malim da nebi na cestu odletio i odma me poslje tako.uhvatilo bolitt jedva sam dosetala kuci i sad kad sam odmorila neboli vise nista neznam stvarno sta bi to moglo bitii

🤰🍀 👶 🌸

marija3998
    12. Listopad 2021. 16:43

Da javim počela je curit plodna voda, sad idem u bolnicu, držite fige da sve bude dobro ❤️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• Johnny
    12. Listopad 2021. 16:50

marija3998

Da javim počela je curit plodna voda, sad idem u bolnicu, držite fige da sve bude dobro ❤️

Sretnooo! 

13.11. 🥰👶🏼💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.