Vijest dana: Kadica je dostupna u Ikee 😂 tko jos nije nabavio jel
😂😂😂😂 Upravo sam to došla javiti!!!! Ja naručila 😎 u četvrtak će mi je frendica pokupiti, da ne plaćam bezveze dostavu, a i da ja ne idem na drugi kraj grada 😎
Samo Malo, čestitam na bebaču 🥳💖
Marea sretnoooo 🍀🍀

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Ivona, mi smo od kad sam došla na ovu temu imale svaki put pregled istog dana, i evo sad petak opet, sretno ti bilo na carskom, nadam se da to bar neće biti istog dana i da cu ja izdržati još malo duže 😁
Kao da idemo kod iste doktorice. 😁
Hvala tii, i ja se nadam da ces izdrzati jos makar 2-3 tjedna, iako si i sad u lijepim tjednima vec. 😊
-----
MARELA sretnoo, drzim ti fige da prode sve u najboljem redu. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Urnebes…otvorena 7cm, pravac rađaona🙃🙃
Drz'te fige i javim kak je proslo🥵
MARELA sretno, drži se i javi!
Sanjarka88 i sve ostale koje danas imate pregled, takodjer sretno i što manje čekanja želim. Ja zadnji puta čekala na red opet preko 3 sata .

Fenomen si majke mi 😂😂
Sretnooooo, javi nam se čim uspijes 🤗🥰💙🍀🍀🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drz'te fige i javim kak je proslo🥵MARELA sretno, drži se i javi!
Sanjarka88 i sve ostale koje danas imate pregled, takodjer sretno i što manje čekanja želim. Ja zadnji puta čekala na red opet preko 3 sata.
Ja sam jos uvijek u svog dr, i tako do termina pa nema straha za sada od načekavanja
Nadam se da necu prinit međuostalim da izbjegne ta čekanja po TA

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hahaha, zeno...pa ti ces to brzo odraditi! Svaka cast! Sretno i javi nam se kad uspijes. 🥳😉

Drz'te fige i javim kak je proslo🥵MARELA sretno, drži se i javi!
Sanjarka88 i sve ostale koje danas imate pregled, takodjer sretno i što manje čekanja želim. Ja zadnji puta čekala na red opet preko 3 sata.
Ja sam jos uvijek u svog dr, i tako do termina pa nema straha za sada od načekavanja
Nadam se da necu prinit međuostalim da izbjegne ta čekanja po TA
Sanjarka88 Blago tebi onda, mene je moja već u 20 i nekom tjednu poslala u TA (poslije se pokazalo da sam mogla kod nje biti i do sada otprilike, ali ok). Najviše što sam do sada čekala je bilo 4 i pol sata, uvijek gužva i rijetko kada za sjesti ima, ali tako je to po prilici u svim TA rekla bih.

Dobro jutro djevojke 😊
Ja sam se malo ranije probudila nego inače. Al to je tako na dan pregleda, cekam jos da se pokakam kako treba 😂😂😂
Pregled je veceras pa se Javim kad uspijem.
Angelly pa nemoj samo čitati 😊
Littlebaby ajmeeee. Danas je dan D. Sretno i jedva čekam da nam se javis 😍💙
Mateja apsolutno se slažem da vrijedi jedino ta: Sretna mama, sretna beba ♥️
Tonkica a neš ti 3 tjedna, to moze i danas zapravo 💪
Monalisa eto na, izgleda da ces ti ipak prije mene 😁😁😍
Johnny ja jednostavno ne mogu virovat koliko oni stvaraju bespotrebno panike s tim ctg-om. Da nemaju neku pouzdaniju metodu za utvrditi dal' je beba dobro evo ne znam 🤷🏻♀️ normalni bebini otkucaji su 120-160 e sad to malo preko koliko je bitno stvarno ne znam
Sanja bijela krv? Ok….. Neda mi se , eto 😂
Mala_Ive nisam do sada rađala bebu od 4kg pa ne znam 🙈 nek se samo pokrene već danas 🍀
Keto na kojem si odjelu? Kakva je situacija sa forsiranjem dojenja? Daju li ad bez problema? Drzim fige da danas idete kući 🤞🤞🤞🤞
Na babinjačama... nažalost,ni danas ne idemo kući,i dalje bilirubin povisen... ništa ne forsiraju,mislim da svako tri sata pitaju kome treba ad i to je to 😀💪
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Cure, imam pitanjce. Polako spremam torbu za bolnicu i planiram staviti u nju i izdajalicu i šeširiće za dojenje. E sad zanima me...pretpostavljam da ih trebam prvo sterilizirati iako je sve novo. Koji je najlaksi i najucinkovitiji nacin?

Marela kraljice, još bi ti doma rodila da nisi išla na pregled 😂 sretno
Ja sam došla s pregleda, imam lagane trudove ali zatvorena i dalje pa me nisu htjeli inducirati. U četvrtak imam novi pregled. Nadam se da se budem barem prst otvorila 🥴 Možda da probam s ananasom i Amy.
Sretno svima na pregledima dns😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji