Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amy55
    12. Listopad 2021. 10:53

MARELA

Urnebes…otvorena 7cm, pravac rađaona🙃🙃
    Drz'te fige i javim kak je proslo🥵

MARELA sretno, drži se i javi!
    Sanjarka88 i sve ostale koje danas imate pregled, takodjer sretno i što manje čekanja želim. Ja zadnji puta čekala na red opet preko 3 sata .

Sanjarka88
    12. Listopad 2021. 10:58

MARELA

Fenomen si majke mi 😂😂

Sretnooooo, javi nam se čim uspijes 🤗🥰💙🍀🍀🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Listopad 2021. 11:00

amy55

MARELA

Sanjarka88 i sve ostale koje danas imate pregled, takodjer sretno i što manje čekanja želim. Ja zadnji puta čekala na red opet preko 3 sata.

Ja sam jos uvijek u svog dr, i tako do termina pa nema straha za sada od načekavanja
    Nadam se da necu prinit međuostalim da izbjegne ta čekanja po TA

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lady.D
    12. Listopad 2021. 11:13

MARELA

Hahaha, zeno...pa ti ces to brzo odraditi! Svaka cast! Sretno i javi nam se kad uspijes. 🥳😉

amy55
    12. Listopad 2021. 11:31

Sanjarka88 🤍

amy55

MARELA

Sanjarka88 i sve ostale koje danas imate pregled, takodjer sretno i što manje čekanja želim. Ja zadnji puta čekala na red opet preko 3 sata.

Ja sam jos uvijek u svog dr, i tako do termina pa nema straha za sada od načekavanja
    Nadam se da necu prinit međuostalim da izbjegne ta čekanja po TA

Sanjarka88 Blago tebi onda, mene je moja već u 20 i nekom tjednu poslala u TA (poslije se pokazalo da sam mogla kod nje biti i do sada otprilike, ali ok). Najviše što sam do sada čekala je bilo 4 i pol sata, uvijek gužva i rijetko kada za sjesti ima, ali tako je to po prilici u svim TA rekla bih.

• Keto35
    12. Listopad 2021. 11:37

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro djevojke 😊
    Ja sam se malo ranije probudila nego inače. Al to je tako na dan pregleda, cekam jos da se pokakam kako treba 😂😂😂
    Pregled je veceras pa se Javim kad uspijem.
    Angelly pa nemoj samo čitati 😊
    Littlebaby ajmeeee. Danas je dan D. Sretno i jedva čekam da nam se javis 😍💙
    Mateja apsolutno se slažem da vrijedi jedino ta: Sretna mama, sretna beba ♥️
    Tonkica a neš ti 3 tjedna, to moze i danas zapravo 💪
    Monalisa eto na, izgleda da ces ti ipak prije mene 😁😁😍
    Johnny ja jednostavno ne mogu virovat koliko oni stvaraju bespotrebno panike s tim ctg-om. Da nemaju neku pouzdaniju metodu za utvrditi dal' je beba dobro evo ne znam 🤷🏻‍♀️ normalni bebini otkucaji su 120-160 e sad to malo preko koliko je bitno stvarno ne znam
    Sanja bijela krv? Ok….. Neda mi se , eto 😂
    Mala_Ive nisam do sada rađala bebu od 4kg pa ne znam 🙈 nek se samo pokrene već danas 🍀
    Keto na kojem si odjelu? Kakva je situacija sa forsiranjem dojenja? Daju li ad bez problema? Drzim fige da danas idete kući 🤞🤞🤞🤞

Na babinjačama... nažalost,ni danas ne idemo kući,i dalje bilirubin povisen... ništa ne forsiraju,mislim da svako tri sata pitaju kome treba ad i to je to 😀💪 

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Lady.D
    12. Listopad 2021. 12:03

Cure, imam pitanjce. Polako spremam torbu za bolnicu i planiram staviti u nju i izdajalicu i šeširiće za dojenje. E sad zanima me...pretpostavljam da ih trebam prvo sterilizirati iako je sve novo. Koji je najlaksi i najucinkovitiji nacin? 

Love2021
    12. Listopad 2021. 12:03

Marela kraljice, još bi ti doma rodila da nisi išla na pregled 😂 sretno 
    Ja sam došla s pregleda, imam lagane trudove ali zatvorena i dalje pa me nisu htjeli inducirati. U četvrtak imam novi pregled. Nadam se da se budem barem prst otvorila 🥴 Možda da probam s ananasom i Amy.
    Sretno svima na pregledima dns😊

• monalisa
    12. Listopad 2021. 12:34

MARELA

Ajme sretnoo ❤ da barem i mene tak doceka 😅

Lorre
    12. Listopad 2021. 12:56

Marela sretno 🥰
    Moj pregled je opet bio brzinski, ctg je super, nema trudova, a i potpuno sam zatvorena 😩 nekako sam se nadala da ću rodit prije termina, sad mi se već čini da ću prenijeti.. Idući pregled imam 21.10.. Nije mi radio ultrazvuk tako da nemam pojma dal je velika beba ili ne 🤷‍♀️

Baby N 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.