Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Listopad 2021. 10:19

amy55

Pozdrav svima! Čestitke vama koje ste nedavno rodile i vama koje ste u terminu! Evo nekih novih info kod mene, bila sam na pregledu prošli tjedan i idem takodjer i krajem ovog tjedna. Gledali su i putem uzv-a, beba procijenjena na oko 4 kg (što znači ako doguramo do termina, a imam osjećaj da bi moglo biti i kasnije, bit će i više od 4 kg). To me dosta plaši, jer se ionako bojim poroda (što znam da nije baš dobro za cijeli proces, ali eto). Za sada je to to od novosti, sve ostalo je bilo u redu.

Bome komad bebe. Znaju oni i pogriješiti u procjenu
    🤞 Da je to kod tebe slučaj.
    Jel se meni čini ili ima dosta velikih jesenskih beba? 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Listopad 2021. 10:19

Vijest dana: Kadica je dostupna u Ikee 😂 tko jos nije nabavio jel

Sanjarka88
    12. Listopad 2021. 10:20

MARELA sretnooo 😁🍀

preggo_life
    12. Listopad 2021. 10:22

Sretno Marela! Javi kako je prošlo. 🤞

amy55
    12. Listopad 2021. 10:24

mala_ive

Vecer :-)
    Ne mogu spavati pa cu napisati osvrt na jucerasnji pregled, barem neka korist od mene. Otvorena sam neka 3cm (porcio odrzana pa ne znam jel to znaci da je cervils jos uvijek tu ili nije? Hmm ni nakon 6.djetets valjda necu znat njihove formule u nalazu). Plodna voda mlijecna, beba velika - na mjerenju s 38+2 je bila 4200. Sad nisu radili UZV al kao, beba jest velika i trebalo bi inducirat ako se ne porodim do termina, sto prije. Narucili su me na indukciju dakle, s 40+2 (iduci pon) zbog velike bebe. Ima neka iskustva ili nekoga s iskustvom velike bebe s indukcijom? Bas mi nije svejedno sto je velik, mislila sam da ce mi carski nuditi da izbjegnemo komplikacije ako je 4500 ili vise ali nisu. Inducirat porod velike bebe mi se cini AUČ i nekako opasno? Aj ako ima koja neko iskustvo da podijeli. Dat ću sve od sebe da krene ovaj tjedan. Za sex vise nisam sposobna haha al stepenice, cucnjevi, uzbrdice Here I cime. Pusa svima!

mala_ive nažalost nemam iskustva s time još, ali čini mi se da smo trenutno u sličnoj situaciji (velika beba). Trenutno sam 37+5. Meni nisu još spominjali indukciju niti išta slično, ali vjerojatno budu, ako ne bude pomaka. Svakako molim te napiši svoja iskustva ili kad saznaš nešto novo.

• MARELA
    12. Listopad 2021. 10:43

Urnebes...otvorena 7cm, pravac rađaona🙃🙃
    Drz'te fige i javim kak je proslo🥵

amy55
    12. Listopad 2021. 10:46

Sanjarka88 🤍

amy55

Pozdrav svima! Čestitke vama koje ste nedavno rodile i vama koje ste u terminu! Evo nekih novih info kod mene, bila sam na pregledu prošli tjedan i idem takodjer i krajem ovog tjedna. Gledali su i putem uzv-a, beba procijenjena na oko 4 kg (što znači ako doguramo do termina, a imam osjećaj da bi moglo biti i kasnije, bit će i više od 4 kg). To me dosta plaši, jer se ionako bojim poroda (što znam da nije baš dobro za cijeli proces, ali eto). Za sada je to to od novosti, sve ostalo je bilo u redu.

Bome komad bebe. Znaju oni i pogriješiti u procjenu
    🤞 Da je to kod tebe slučaj.
    Jel se meni čini ili ima dosta velikih jesenskih beba? 😁

A imam GD pa bi to bilo u skladu s dijagnozom. Trudim se jesti po onoj dijeti koju su mi dali, koliko je to moguće, iako sam po toj dijeti sad pred kraj trudnoće dosta gladna pa uzmem količinski nekada i malo više. Pripazit ću još sada više pred kraj, izbaciti tjesteninu i krumpire, više povrća, manje ili uopće više ne smokava i grozdja i tako, ali kad je ponuda voća sada puno manja nego po ljeti, kad je bilo i nektarina i marelica npr. koje obožavam, lubenica (iako ima visok glikemijski indeks) i slično. Slatko izbjegavam ionako (slatkiše, čokolade, kolače, sokove itd. ništa već dugo). Da, tješim se i da je procjena možda pogrešna.

preggo_life
    12. Listopad 2021. 10:48

MARELA

Urnebes…otvorena 7cm, pravac rađaona🙃🙃
    Drz'te fige i javim kak je proslo🥵

Ajmeee 😲😲
    Sretnooooooo! 

• buhtlica34
    12. Listopad 2021. 10:50

Sanjarka88 🤍

Vijest dana: Kadica je dostupna u Ikee 😂 tko jos nije nabavio jel

😂😂😂😂 Upravo sam to došla javiti!!!! Ja naručila 😎 u četvrtak će mi je frendica pokupiti, da ne plaćam bezveze dostavu, a i da ja ne idem na drugi kraj grada 😎
    Samo Malo, čestitam na bebaču 🥳💖
    Marea sretnoooo 🍀🍀

Ivona1505
    12. Listopad 2021. 10:53

Johnny

Ivona, mi smo od kad sam došla na ovu temu imale svaki put pregled istog dana, i evo sad petak opet, sretno ti bilo na carskom, nadam se da to bar neće biti istog dana i da cu ja izdržati još malo duže 😁

Kao da idemo kod iste doktorice. 😁
    Hvala tii, i ja se nadam da ces izdrzati jos makar 2-3 tjedna, iako si i sad u lijepim tjednima vec. 😊

-----
    MARELA sretnoo, drzim ti fige da prode sve u najboljem redu. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.