Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    07. Listopad 2021. 00:08

CarpeDiem.

Ponosna mamaemoguće mi je da educiram ili osnažim nekoga u par rečenica na zaista široku temu kao što je pubertet ali ću pokusati da navedem par smjernica koje će ti možda olaksati i pomoći da pristupis svojoj maloj tinejdžerki te vam tako obezbjedis bolju komunikaciju. -Za početak nikako nisam za to da se uvode medikamenti (čiji je posao inače psihijatra, a ne psihologa), ni na biljnoj bazi (pogotovo lavanda koja kod dosta ljudi zbog npr. poremecaja u radu hormona izaziva kontraefekat i još veću napetost, agresivnost itd….). Što se tiče panicnog napada, ne bi bilo loše odvesti curicu ljekaru i prvo zaista odraditi jedan interni pregeld, hormone i kks i ako je zaista sve uredu njezine simptome pripisati anksioznosti i panicnom napadu. Što se samog panicnog napada tiče, mogu konkretno pomoći tako što ću ga objasniti kako i zašto nastaje te šta u tom slucaju ona može uraditi da sebi pomogne, ili ti kao posmatrac. Mada mislim da joj nakon objašnjenja nece biti ni potrebna samopomoc jer će se već regulirati prije nego on dosegne svoj maksimum. Mozes poslati svoj email ako želiš pa ti mogu poslati audio zapis od par minuta koji mozes poslušati ili joj pustiti da presluša. Ovde nemam prostora i audio forma za taj dio bi bila puno efektnije. Isto tako ne bi bilo loše otkriti razlog i okidace njenih panicnih napada i anksioznosti koji ne dolaze preko noći. Oni imaju svoj razl

Valerijana, ne lavanda* 🤦‍♀️😁

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• ponosna.mama
    07. Listopad 2021. 05:34

CarpeDiem hvala ti puno na odgovoru, stvarno mi to dosta znaci. Razgovaram ja s njom svaki dan o svemu, objasnjavam joj uzrocno-posljedicne veze, al kod njih u tim godinama jednostavno nema nekog velikog efekta kad opet ide linijom manjeg otpora i napravi po svom 🤷🏻‍♀️
    Punu podrsku u svemu sto radi ima i od mene i mojih roditelja, al zauzvrat se samo trazi da postiva neke norme koje se traze od nje, a koje oduzimaju 10min njenog vremena ( svaki dan sredit svoju sobu, a ne da se skine i baci robu na pod, knjige po podu, hrana i sve ostalo)..
    Stvarno mislim da njen "problem" nije u tolikoj mjeri u kolikoj je ona prikazala jer sam i sama jednostavno takva, izvani snazna i uvijek nasmijana, a ustvari jako emotivna i rasplacem se svaki dan na nepravdu ili nesto sto me povrijedi.
    Opet kazem, ona je moja kopija u svemu, ponasanju, izgledu tako da u vecini slucajeva vidim sebe i tocno znam kako ce ona u određenom trenutku reagirat.
    A sto se tice navodnog napada panike, misljenja sam da to nije ni bio pravi napadaj panike jer sam imala prilike vidit kako ruzno on zaista izgleda. U razgovoru s njom otkrila mi je da to jutro kad sam ja isla u bolnicu nije doruckovala doma nego je otisla u skolu bez marende i na nagovor drustva u pekari kraj skole umjesto marende uzela hell (energetsko pice). Nitko nije reagirao negativno na njega, al njoj se ocito uzlupalo srce i rezultiralo je time da se ona pocela trest i od straha plakat. Ne protivim se razgovoru sa strucnom osobom ukoliko moze pomoci, al mislim da ova skolska psihologica jednostavno nije ta osoba.

• monalisa
    07. Listopad 2021. 06:49

Kiky sretno danas i da bude sto brze i bezbolnije 🥰🥰

Kiky 🥰
    07. Listopad 2021. 07:01

Hvala vam cure! Otvorena sam dva i pol prsta. Stavili su mi prvu turu gela i sad evo moram dva sata lezat pa cemo vidjeti za dalje, nadam se da ce trudovi krenut i otvaranje. Pitala sam i za epiduralnu, doktor je samo rekao otom potom 😆 valjda cu i bez nje uspjet ako ne daju. Barem sam se naspavala 😃

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Ivona1505
    07. Listopad 2021. 08:05

Kiky sretnoo ti bilo. 🥰😊
    Johnny imas tetrice u Pepcu, 3 kom mislim da su tipa 12 kn, jedino sto ne pisu dimenzije, ali su dosta velike i meni se cine sasvim dobre nakon iskuhavanja i pranja. A sto se pelena tice ja sam nekih 30 kom spremila, ja imam veci kofer pa mi se sve na knap bilo. 😂
    Zara cestitam na malenom Jakovu. 💙 Tebi sto brzi oporavak i da se sto prije mazite. 🥰

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    07. Listopad 2021. 08:09

Curee dobro jutro. Kako ste spavale? 😊
    Meni noc opet uzas, par dana super, a sinoc ubija zgaravica, nista mi nije pomoglo, jos su me i leda ubijala, samo sam se vrtila, taman oko pola 5 zaspem kad muzu zvoni alarm za posao, onda sam se jedva nekako opet uspavala nakon toga. Jedva cekam da Matej dode, lakse ce mi past nespavanje s njim u rukama nego u stomaku. 😁😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Ivona1505
    07. Listopad 2021. 08:12

A sto se streptokoka tice, ja se ne mogu sjetiti da je i jedna od nas tu bila pozitivna. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Maša🤰🏼
    07. Listopad 2021. 08:39

Uljećem sa zimskih samo da kiky poželim puno sreće danas ❤️❤️❤️ Da se brzo maziš sa svojom mrvicom ❤️❤️❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Leah
    07. Listopad 2021. 09:01

Jutro curke, redovno vas citam, ali sam zaboravila lozinku pa nisam mogla nista komentirat, tako da puno zaostajem.
    Cestitam svima koje su rodilr i slike bebica su vam preeemedeneee, Zara cestitam na Jakovu dug i lagodan zivot mu zelimo, a tebi brzi oporavak i jedva cekam cuti iskustvo u ZD bolnici.
    .
    Mi smo imale svoj pregled i malena je super skoro 3kg i sve je okej, medjutim mene soraju takve kontrakcije, da sam vec mislila da cu umjesto na pregled u rodiliste (nemam ni torbu spremnu jos 🙊) ovo je slika ctga https://ibb.co/Jydx4YQ (doktorica je komentirala ma ok ti je to imas par trudica), neke osjetim ko menstrualnu bol neke bas moram prodisat, uz to prepone i kukovi me bas bole, al najbitnije je da sam zatvorena.
    .
    E da i jel jos kojoj curi mlijeko, svako jutro se probodim sa 3,4 zute mrlje na pidzami. Svakako imam osjecaj ko da se nesto pokrece, a doktorica mi kaze da sam mirna jos 2 tjedna sigurno.

Leah
    07. Listopad 2021. 09:11

Kiky sretno nadam se da se vec mazis sa svojom bebicom 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.