Hello girls 😊
Neka tišina jutros, gdje je zapelo? Sta radite po ovom blesavom vremenu?
Ja bila do cca1, baka nam je kupila kinderkraft neste up krevetić ( to su oni manji) za dnevni boravak da ima bebonja gdje spavati preko dana jer kolica ovaj put neće u kuću. Ja uzela u magic baby 2 pelene na čičak da imam ako i dalje preporuče široko povijanje pa nek se nađe.
Kupila sebi papuče s obzirom da zovu jesen 😁. I napunila frizider. Sad u lezeci malo pa se idem uhvatit ručka i podovi su mi uzasni, mali 2 dani nije išao u vrtić odmah živi nered 😅
Nyssavelika curka da 😊 al nista to ne znači , moj je imao na 31+6 oko 1900g a na 36+5 oko 2700-800g..jedna prosječna beba. Bar se nadam da su ga dobro procjenjili 😁
Spavaćice za dojenje sam uzimala u c&a.
MARELAma ja nebi sad isla na uzv privatno. Ako normalno osjecas pokrete i ctg je dobar nemas razloga za brigu 😊
Littlebabyčestitke na ulasku u termin 🥰🤩🙌🎉
LisaEna je medenaaa ♥️
Kikysi se smjestila u rodilistu? 🤗
Ponosnamamauspješno obavljen shoping? 🙌💪
Ivonasuper za ne streptokok 🎉🎉🎉 etui je super, slazem se 😊
Doznake nosila osobno, tako da ne mogu pomoći 🤷🏻♀️
Orhideja nam je jučer trebala imati carski, nadam se da se već naveliko maze ♥️
SamoMalo kakva je kod tebe situacija?
Sanjarka88, kakav ti je madrac od tog Kinderkraft Neste? Mi smo isto taj uzeli krevetac i planiram da mi prvih par mj spava samo u tome, necemo kupovat kindac, ali madrac, ako se to tak moze uopce nazvat, mi je ocajan, 2cm debljine i na onoj dasci, cini mi se pre tvrdo🤨 a ne mogu nigdje naci zasebno za kupiti madrac tih dimenzija. Poslije sam tek vidjela da je od Free on krevetica i deblji i mekša je navlaka😑
Hej cure evo da vam se javim. Smjestena sam u bolnici i cekam inducirani, rekla je sestra sutra u 6 ujutro krecemo. Ja odmaram i skupljam snagu za sutra. Nadam se da ce sve proci kako treba. Nocas nisam bas spavala pa se nadam da cu veceras. Javim vam se🙏😘
Sretnooo 🥰🥰 ne brini i ne boj se osoblje u rađaoni je odlično, meni su stvarno bili puni podrške i cjelo vrijeme su me bodrili ❤ biti će sve super!
Ja sam skoro ostala sama na odjelu 🙂 sutra ujutro idemo i mi doma.
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Drage cure 🤗
Stigao nam danas prvi Jakov na temi, dramatično i hitnim carskim, zajebant od rođenja 😏☺️
On je dobro, kratko su mi ga donijeli pa vratili. Pišem detalje kasnije!
Puse svima, Kiky sretno!! 😘
Čestitam draga 🥰🥰🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Zara7 čestitam na Jakov i želim ti brz oporavak 🥳🍀
Kiky sretnoooo sutra 🍀💖
Marea, razumin te skroz, meni su rekli da zašto peglam kad sam sušila u sušilici, ali eto bila sam luda pa sam krenula. Neću više tu grešku ponoviti🤣🤪
Hej cure evo da vam se javim. Smjestena sam u bolnici i cekam inducirani, rekla je sestra sutra u 6 ujutro krecemo. Ja odmaram i skupljam snagu za sutra. Nadam se da ce sve proci kako treba. Nocas nisam bas spavala pa se nadam da cu veceras. Javim vam se🙏😘
Sretnooo 🥰🥰 ne brini i ne boj se osoblje u rađaoni je odlično, meni su stvarno bili puni podrške i cjelo vrijeme su me bodrili ❤ biti će sve super!
Ja sam skoro ostala sama na odjelu 🙂 sutra ujutro idemo i mi doma.
Hvala ti 🥰 Nadam se da ce i meni tako biti 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hello curke 😎
Lisa27, preslatka ti je bebica 🥰🥰
Lady. D, ja sam slala malom I isti dan dobila odgovor (slala sam u ispostavi Samobor). Rješenje nisam nikakvo dobila doduše, samo su mi rekli kad mala bude imala 4-5 mjeseci da dodjem prosuziti za sljedećih 6 mjeseci.
Ja sam jučer poslala mail da se naručim za TA na Sv. Duh, ali još nisam dobila odgovor.. Ako je tko slao, koliko ste cekale?
I tko mi je ono rekao da isto kreće tamo, malo sam zaboravila 🙈 ali nadam se da se vidimo 😎🥰
Ja sam danas završila sa peglanjem robe za malu. Ne znam kako ste vi to, ali meni je ovo bila pokora! I inače mrzim peglat (ono baš jako ne volim, posvađa se s mužem svakiput🤣😂), ali ova mala robica, pa to je strašno… Dodje mi da kažem ak će netko mi donositi robicu molim vas operite i popeglajte prije 🤣
Sad se bacam na ručak, ali bome kuham za 2 dana tako da sutra mogu ležati u miru 😎
Ja nisam peglala baby robicu..ni ne namjeravam😁
Ja sam mislila ubacit u susilicu pa da ne trebam peglat, al nisam znala oce mi se odlipit sve slicice i natpisi. Za prvi put cu ispeglat, a kasnije ce definitivno ic u susilicu 🙈
Zara cestitam 💙🎉💞
Kiky drzim 🤞🏼 da sutra prođe sta bezbolnije 🥰
Gdje ste kupovale tetrice? Vidjela sam da je bilo sad u Lidlu ali mi je izgledalo puno to 60 kuna za 3 komada, ili sam u krivu i nema jeftinijih? To ću sad još ovaj tjedan kupiti i još možda nekoliko bodija 56 jer ih imam samo par, većinom mi je sve 62. Kolko ste vi pelena za bebe uzimale u bolnicu? Ja spakirala 20
komada i sad imam osjećaj da mi ovaj mali kofer neće biti dosta jer mi ogrtač zauzme puno mjesta, moji ulošci također i razmišljam da uzmem dodatno još jednu torbicu za rađaonu pa da ne trpam sve to u kofer. Znam da imam još vremena, ali volim sve obaviti prije nego kasnije pa onda nisam pod stresom 😁
Ja sam ti uzimala tetre svugdi pomalo, di bi mi se ucinilo pod rukom da nisu pretanke i da je neki lip uzorak, a da nije sad preskupo. Imam par kom iz sinsaya, par iz pepca, neke se ni ne sicam di sam uzela i jucer naisla u kika 2 tetre za 15kn.
Trazila sam danas u c&a i u sinsaya bodije 56, al nema nista 😏
Torbu za rodiliste jos nisam spakirala, vjerojatno cu sutra, al mislila sam stavit 10ak pelena za pocetak pa ce mi lako muz donit ako bude trebalo jos.
Žene propustila sam totalno baby boom i bas mi je drago ako sam dobro zapamtila da su zadnja dva poroda prošla brzo i u minimalnim bolovima 🙏
Ja imam doma prisilno druženje s klincem jer ga napala upala uha/oka,u nedjelju mu organiziram ročkas,vrijeme najavljuju kriminal,a ja naručila napuhanca 🥴 no dobro..to su neke druge teme.
———-
Nisam prijavila ishod pregleda prije 10 dana 🤦🏼♀️ Mala je tada bila procijenjena na 1900 grama,s puno lelujave kosice sto me živo zanima hoće li tak i biti..na idućem pregledu koji je 20.10. se družim s doktoricom koja će me poradati,ovisno o dogovoru s njom kak ću rađati tak da je moje druženje s ginekologicom koja me dosad pratila završava.
Tada će mi uzeti bris na streptokok i još nešto sto sam zaboravila. 🤣
Sto se kila tiče tu sam +8.
Porodiljni otvaram sutra jer je biserna sestra od socijalne zapisala krivi datum zadnje menge i sad se to kao lijepo neda ispraviti.
————
Šaljem sliku njene gajbe
https://ibb.co/165m0qN
I garant sam osamsto toga zaboravila prokomentirati jer evo,lijepim prikolicu s drvima na traktor sto je potrgao u 5min igre 🤭
Ajme kako je sve slatko, Ema je prava sretnica 😍😍
Gdje ste kupovale tetrice? Vidjela sam da je bilo sad u Lidlu ali mi je izgledalo puno to 60 kuna za 3 komada, ili sam u krivu i nema jeftinijih? To ću sad još ovaj tjedan kupiti i još možda nekoliko bodija 56 jer ih imam samo par, većinom mi je sve 62. Kolko ste vi pelena za bebe uzimale u bolnicu? Ja spakirala 20
komada i sad imam osjećaj da mi ovaj mali kofer neće biti dosta jer mi ogrtač zauzme puno mjesta, moji ulošci također i razmišljam da uzmem dodatno još jednu torbicu za rađaonu pa da ne trpam sve to u kofer. Znam da imam još vremena, ali volim sve obaviti prije nego kasnije pa onda nisam pod stresom 😁
Ja sam ti uzimala tetre svugdi pomalo, di bi mi se ucinilo pod rukom da nisu pretanke i da je neki lip uzorak, a da nije sad preskupo. Imam par kom iz sinsaya, par iz pepca, neke se ni ne sicam di sam uzela i jucer naisla u kika 2 tetre za 15kn.
Trazila sam danas u c&a i u sinsaya bodije 56, al nema nista 😏
Torbu za rodiliste jos nisam spakirala, vjerojatno cu sutra, al mislila sam stavit 10ak pelena za pocetak pa ce mi lako muz donit ako bude trebalo jos.
U sinsay ti je 56 bas miči... ja uzela i mislim da ce mozda tjedan dana moci nositi... ako uopce bude stao u to..
Sortiraj odgovore
Najstariji