Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    06. Listopad 2021. 19:02

Sanjarka88 🤍

Hello girls 😊
    Neka tišina jutros, gdje je zapelo? Sta radite po ovom blesavom vremenu?
    Ja bila do cca1, baka nam je kupila kinderkraft neste up krevetić ( to su oni manji) za dnevni boravak da ima bebonja gdje spavati preko dana jer kolica ovaj put neće u kuću. Ja uzela u magic baby 2 pelene na čičak da imam ako i dalje preporuče široko povijanje pa nek se nađe.
    Kupila sebi papuče s obzirom da zovu jesen 😁. I napunila frizider. Sad u lezeci malo pa se idem uhvatit ručka i podovi su mi uzasni, mali 2 dani nije išao u vrtić odmah živi nered 😅

Nyssavelika curka da 😊 al nista to ne znači , moj je imao na 31+6 oko 1900g a na 36+5 oko 2700-800g..jedna prosječna beba. Bar se nadam da su ga dobro procjenjili 😁
    Spavaćice za dojenje sam uzimala u c&a.
    MARELAma ja nebi sad isla na uzv privatno. Ako normalno osjecas pokrete i ctg je dobar nemas razloga za brigu 😊

Littlebabyčestitke na ulasku u termin 🥰🤩🙌🎉
    LisaEna je medenaaa ♥️
    Kikysi se smjestila u rodilistu? 🤗
    Ponosnamamauspješno obavljen shoping? 🙌💪
    Ivonasuper za ne streptokok 🎉🎉🎉 etui je super, slazem se 😊
    Doznake nosila osobno, tako da ne mogu pomoći 🤷🏻‍♀️
    Orhideja nam je jučer trebala imati carski, nadam se da se već naveliko maze ♥️
    SamoMalo kakva je kod tebe situacija?

Sanjarka88, kakav ti je madrac od tog Kinderkraft Neste? Mi smo isto taj uzeli krevetac i planiram da mi prvih par mj spava samo u tome, necemo kupovat kindac, ali madrac, ako se to tak moze uopce nazvat, mi je ocajan, 2cm debljine i na onoj dasci, cini mi se pre tvrdo🤨 a ne mogu nigdje naci zasebno za kupiti madrac tih dimenzija. Poslije sam tek vidjela da je od Free on krevetica i deblji i mekša je navlaka😑

Lisa27 👶🧸🎀
    06. Listopad 2021. 19:05

Kiky 🥰

Hej cure evo da vam se javim. Smjestena sam u bolnici i cekam inducirani, rekla je sestra sutra u 6 ujutro krecemo. Ja odmaram i skupljam snagu za sutra. Nadam se da ce sve proci kako treba. Nocas nisam bas spavala pa se nadam da cu veceras. Javim vam se🙏😘

Sretnooo 🥰🥰 ne brini i ne boj se osoblje u rađaoni je odlično, meni su stvarno bili puni podrške i cjelo vrijeme su me bodrili ❤ biti će sve super!
    Ja sam skoro ostala sama na odjelu 🙂 sutra ujutro idemo i mi doma.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    06. Listopad 2021. 19:07

Zara7

Drage cure 🤗
    Stigao nam danas prvi Jakov na temi, dramatično i hitnim carskim, zajebant od rođenja 😏☺️
    On je dobro, kratko su mi ga donijeli pa vratili. Pišem detalje kasnije!
    Puse svima, Kiky sretno!! 😘

Čestitam draga 🥰🥰🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• buhtlica34
    06. Listopad 2021. 19:13

Zara7 čestitam na Jakov i želim ti brz oporavak 🥳🍀
    Kiky sretnoooo sutra 🍀💖
    Marea, razumin te skroz, meni su rekli da zašto peglam kad sam sušila u sušilici, ali eto bila sam luda pa sam krenula. Neću više tu grešku ponoviti🤣🤪

Kiky 🥰
    06. Listopad 2021. 19:28

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Hej cure evo da vam se javim. Smjestena sam u bolnici i cekam inducirani, rekla je sestra sutra u 6 ujutro krecemo. Ja odmaram i skupljam snagu za sutra. Nadam se da ce sve proci kako treba. Nocas nisam bas spavala pa se nadam da cu veceras. Javim vam se🙏😘

Sretnooo 🥰🥰 ne brini i ne boj se osoblje u rađaoni je odlično, meni su stvarno bili puni podrške i cjelo vrijeme su me bodrili ❤ biti će sve super!
    Ja sam skoro ostala sama na odjelu 🙂 sutra ujutro idemo i mi doma.

Hvala ti 🥰 Nadam se da ce i meni tako biti 🥰 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• ponosna.mama
    06. Listopad 2021. 19:39

MARELA

buhtlica34

Hello curke 😎
    Lisa27, preslatka ti je bebica 🥰🥰
    Lady. D, ja sam slala malom I isti dan dobila odgovor (slala sam u ispostavi Samobor). Rješenje nisam nikakvo dobila doduše, samo su mi rekli kad mala bude imala 4-5 mjeseci da dodjem prosuziti za sljedećih 6 mjeseci.
    Ja sam jučer poslala mail da se naručim za TA na Sv. Duh, ali još nisam dobila odgovor.. Ako je tko slao, koliko ste cekale?
    I tko mi je ono rekao da isto kreće tamo, malo sam zaboravila 🙈 ali nadam se da se vidimo 😎🥰
    Ja sam danas završila sa peglanjem robe za malu. Ne znam kako ste vi to, ali meni je ovo bila pokora! I inače mrzim peglat (ono baš jako ne volim, posvađa se s mužem svakiput🤣😂), ali ova mala robica, pa to je strašno… Dodje mi da kažem ak će netko mi donositi robicu molim vas operite i popeglajte prije 🤣
    Sad se bacam na ručak, ali bome kuham za 2 dana tako da sutra mogu ležati u miru 😎

Ja nisam peglala baby robicu..ni ne namjeravam😁

Ja sam mislila ubacit u susilicu pa da ne trebam peglat, al nisam znala oce mi se odlipit sve slicice i natpisi. Za prvi put cu ispeglat, a kasnije ce definitivno ic u susilicu 🙈

• ponosna.mama
    06. Listopad 2021. 19:40

Zara cestitam 💙🎉💞
    Kiky drzim 🤞🏼 da sutra prođe sta bezbolnije 🥰

• ponosna.mama
    06. Listopad 2021. 19:45

Johnny

Gdje ste kupovale tetrice? Vidjela sam da je bilo sad u Lidlu ali mi je izgledalo puno to 60 kuna za 3 komada, ili sam u krivu i nema jeftinijih? To ću sad još ovaj tjedan kupiti i još možda nekoliko bodija 56 jer ih imam samo par, većinom mi je sve 62. Kolko ste vi pelena za bebe uzimale u bolnicu? Ja spakirala 20
    komada i sad imam osjećaj da mi ovaj mali kofer neće biti dosta jer mi ogrtač zauzme puno mjesta, moji ulošci također i razmišljam da uzmem dodatno još jednu torbicu za rađaonu pa da ne trpam sve to u kofer. Znam da imam još vremena, ali volim sve obaviti prije nego kasnije pa onda nisam pod stresom 😁

Ja sam ti uzimala tetre svugdi pomalo, di bi mi se ucinilo pod rukom da nisu pretanke i da je neki lip uzorak, a da nije sad preskupo. Imam par kom iz sinsaya, par iz pepca, neke se ni ne sicam di sam uzela i jucer naisla u kika 2 tetre za 15kn.
    Trazila sam danas u c&a i u sinsaya bodije 56, al nema nista 😏
    Torbu za rodiliste jos nisam spakirala, vjerojatno cu sutra, al mislila sam stavit 10ak pelena za pocetak pa ce mi lako muz donit ako bude trebalo jos.

• ponosna.mama
    06. Listopad 2021. 19:47

Pokloncic13

Žene propustila sam totalno baby boom i bas mi je drago ako sam dobro zapamtila da su zadnja dva poroda prošla brzo i u minimalnim bolovima 🙏
    Ja imam doma prisilno druženje s klincem jer ga napala upala uha/oka,u nedjelju mu organiziram ročkas,vrijeme najavljuju kriminal,a ja naručila napuhanca 🥴 no dobro..to su neke druge teme.
    ———-
    Nisam prijavila ishod pregleda prije 10 dana 🤦🏼‍♀️ Mala je tada bila procijenjena na 1900 grama,s puno lelujave kosice sto me živo zanima hoće li tak i biti..na idućem pregledu koji je 20.10. se družim s doktoricom koja će me poradati,ovisno o dogovoru s njom kak ću rađati tak da je moje druženje s ginekologicom koja me dosad pratila završava.
    Tada će mi uzeti bris na streptokok i još nešto sto sam zaboravila. 🤣
    Sto se kila tiče tu sam +8.
    Porodiljni otvaram sutra jer je biserna sestra od socijalne zapisala krivi datum zadnje menge i sad se to kao lijepo neda ispraviti.
    ————
    Šaljem sliku njene gajbe
    https://ibb.co/165m0qN

I garant sam osamsto toga zaboravila prokomentirati jer evo,lijepim prikolicu s drvima na traktor sto je potrgao u 5min igre 🤭

Ajme kako je sve slatko, Ema je prava sretnica 😍😍

• Mia38
    06. Listopad 2021. 20:12

ponosna.mama

Johnny

Gdje ste kupovale tetrice? Vidjela sam da je bilo sad u Lidlu ali mi je izgledalo puno to 60 kuna za 3 komada, ili sam u krivu i nema jeftinijih? To ću sad još ovaj tjedan kupiti i još možda nekoliko bodija 56 jer ih imam samo par, većinom mi je sve 62. Kolko ste vi pelena za bebe uzimale u bolnicu? Ja spakirala 20
    komada i sad imam osjećaj da mi ovaj mali kofer neće biti dosta jer mi ogrtač zauzme puno mjesta, moji ulošci također i razmišljam da uzmem dodatno još jednu torbicu za rađaonu pa da ne trpam sve to u kofer. Znam da imam još vremena, ali volim sve obaviti prije nego kasnije pa onda nisam pod stresom 😁

Ja sam ti uzimala tetre svugdi pomalo, di bi mi se ucinilo pod rukom da nisu pretanke i da je neki lip uzorak, a da nije sad preskupo. Imam par kom iz sinsaya, par iz pepca, neke se ni ne sicam di sam uzela i jucer naisla u kika 2 tetre za 15kn.
    Trazila sam danas u c&a i u sinsaya bodije 56, al nema nista 😏
    Torbu za rodiliste jos nisam spakirala, vjerojatno cu sutra, al mislila sam stavit 10ak pelena za pocetak pa ce mi lako muz donit ako bude trebalo jos.

U sinsay ti je 56 bas miči... ja uzela i mislim da ce mozda tjedan dana moci nositi... ako uopce bude stao u to..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.