Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    06. Listopad 2021. 15:44

E, upravo sam dobila mail sa Sv. Duha, pregled mi je 28.10 u 9 h. Tad ću biti 37+6.. Nekako mi se to čini malo kasno ali dobro šta je tu je.. I mail mi je bio u spamu, pa pogledajte tamo ako niste dobile odgovor 😎
    Koji su doktori četvrtkom tamo?
    Poklončić13, idem odmah ovakvu dekicu naručiti točno tako nešto tražim 🙈🤣

• LeaM
    06. Listopad 2021. 15:48

buhtlica34

E, upravo sam dobila mail sa Sv. Duha, pregled mi je 28.10 u 9 h. Tad ću biti 37+6.. Nekako mi se to čini malo kasno ali dobro šta je tu je.. I mail mi je bio u spamu, pa pogledajte tamo ako niste dobile odgovor 😎
    Koji su doktori četvrtkom tamo?
    Poklončić13, idem odmah ovakvu dekicu naručiti točno tako nešto tražim 🙈🤣

Čuj, meni ne rečeno da SD u TA ne naručuje prije 38 tt. Ja sam možda dobila ranije, jer mi na uputnici piše visokorizična trudnoća? U svakom slučaju me iznenadilo.

Mene isto zanima tko je četvrtkom u TA, ali ako nitko ne odgovori danas, na sutra fotkam pa javim 😁

Mateja2602
    06. Listopad 2021. 15:49

Pokloncic13

Žene propustila sam totalno baby boom i bas mi je drago ako sam dobro zapamtila da su zadnja dva poroda prošla brzo i u minimalnim bolovima 🙏
    Ja imam doma prisilno druženje s klincem jer ga napala upala uha/oka,u nedjelju mu organiziram ročkas,vrijeme najavljuju kriminal,a ja naručila napuhanca 🥴 no dobro..to su neke druge teme.
    ———-
    Nisam prijavila ishod pregleda prije 10 dana 🤦🏼‍♀️ Mala je tada bila procijenjena na 1900 grama,s puno lelujave kosice sto me živo zanima hoće li tak i biti..na idućem pregledu koji je 20.10. se družim s doktoricom koja će me poradati,ovisno o dogovoru s njom kak ću rađati tak da je moje druženje s ginekologicom koja me dosad pratila završava.
    Tada će mi uzeti bris na streptokok i još nešto sto sam zaboravila. 🤣
    Sto se kila tiče tu sam +8.
    Porodiljni otvaram sutra jer je biserna sestra od socijalne zapisala krivi datum zadnje menge i sad se to kao lijepo neda ispraviti.
    ————
    Šaljem sliku njene gajbe
    https://ibb.co/165m0qN

I garant sam osamsto toga zaboravila prokomentirati jer evo,lijepim prikolicu s drvima na traktor sto je potrgao u 5min igre 🤭

Pokloncic13 preslatko je sve! 😍🥰 Ti i malena Ema ćete tako uživati. ❤️ Preslatka joj je gajba i sve ostalo. I tvoj trbuščić se vidi ?! 🤰🏼🤭 Htjela sam još prije komentirati one natpise imena šta si još prije stavila kako su divni. Sve je čarobno. 😍😍 Vidim da imaš ovaj natpis “ljubav”, ja sam planirala uzeti isto takve drvene po mjesecima starosti, pa bebolinu slikati svaki mjesec da imamo za uspomenu. 😃 To mi je baš forica.
    Uživaj sa svojim mališanom, taman da sad još iskoristite ovo vrijeme dok seka ne dođe pa da provedete vrijeme 1 na 1. 😉 Hahaha neda on tebi mira čim ljepiš prikolicu. 😅 To ti je zabava da ti slučajno nebi bilo dosadno doma. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• LilM
    06. Listopad 2021. 16:55

Buhtlica34 zasto kasno? Pa ja imam slj tj na 37+4 , trudnoca traje 40 (41tj) 😂

• Keto35
    06. Listopad 2021. 17:02

Pozdrav cure,čestitke svima koje su u međuvremenu rodile,uživajte u svojim bebicama 🙃🤗
    Mi ćemo još malo sačekat 🙃 ja taman s pregleda,ctg super,streptokok negativan,beba opet cila po parametrima za 38.tjedan,ja zatvorena ko velika 🙃🤦‍♀️ sve u svemu,najbitnije da je sve u redu 🤗 idući ctg 13.10.,a pregled 21.10.ako ga dočekam kao 2u1 🤗 Torba spremna pa kad krene,krene 😍

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Lorre
    06. Listopad 2021. 17:05

https://ibb.co/7tHjvXX
    Dal je možda koja od vas iskoristila ovu akciju? Zanima me kakva je pletenica pa dal se isplati uzeti? Inače sam naručila bella baby happy pelene pa ih za početak imam i više nego dosta, a opet mislim da pelena nikad dosta 😂

Baby N 💙

Lady.D
    06. Listopad 2021. 17:28

Cure, hvala na odgovorima. Nadam se da ce i meni odgovoriti nesto samo da znam da je sve u redu.
    LilM, ja sam slala na mail pisarnica-zagreb@hzzo.hr. Isto pripadam Remetinu, al mi je bilo lijeno nositi osobno. 😆
    I ja planiram na Sv. Duh, tak da cure pisite iskustva. Sto se tice prvog pregleda u TA, meni iskreno i pase da sto duze budem kod svog doktora. Tak da ako se krece u 38. tjednu 👍. LeaM svakako uslikaj sutra raspored doktora u TA. 
    Ponosna.mama, meni su rekli da je 20ak tetrica dovoljno i toliko sam pripremila, ali mi je svekrva kupila jos naknadno 4 komada da se nađu, tak da definitivno imam previse. Imam 10 onih obicnih bijelih i 14 sarenih (obicnih i muslin). 
    Pokloncic13, gajbica za malecku je predivna. Bas ce uzivati. 🥰

• LilM
    06. Listopad 2021. 17:34

Lady D  i isto ti nisu nista odgovorili? Izgleda da su na to lijeni hahaha
    Ja sljedeci tj napisem iskustva iz TA SD

Kiky 🥰
    06. Listopad 2021. 17:38

Hej cure evo da vam se javim. Smjestena sam u bolnici i cekam inducirani, rekla je sestra sutra u 6 ujutro krecemo. Ja odmaram i skupljam snagu za sutra. Nadam se da ce sve proci kako treba. Nocas nisam bas spavala pa se nadam da cu veceras. Javim vam se🙏😘

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• LilM
    06. Listopad 2021. 17:48

Kiky  sretnoo! I samo hrabro! :)
    U kojoj si bolnici? Javi dojmove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.