Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    06. Listopad 2021. 17:54

LilM

Kiky sretnoo! I samo hrabro! :)
    U kojoj si bolnici? Javi dojmove

U Rijeckom rodilistu :) Hvala, skupljam snagu i energiju za sutra 🙏🙏

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lady.D
    06. Listopad 2021. 18:04

LilM

Lady D i isto ti nisu nista odgovorili? Izgleda da su na to lijeni hahaha
    Ja sljedeci tj napisem iskustva iz TA SD

Ma ne...dobila sam onu automatsku poruku. To mi nista ne znaci. Ako ne dobijem nesto konkretnije kroz par dana, probat cu zvati da mi provjere. 🙈

• Johnny
    06. Listopad 2021. 18:05

Gdje ste kupovale tetrice? Vidjela sam da je bilo sad u Lidlu ali mi je izgledalo puno to 60 kuna za 3 komada, ili sam u krivu i nema jeftinijih? To ću sad još ovaj tjedan kupiti i još možda nekoliko bodija 56 jer ih imam samo par, većinom mi je sve 62. Kolko ste vi pelena za bebe uzimale u bolnicu? Ja spakirala 20
    komada i sad imam osjećaj da mi ovaj mali kofer neće biti dosta jer mi ogrtač zauzme puno mjesta, moji ulošci također i razmišljam da uzmem dodatno još jednu torbicu za rađaonu pa da ne trpam sve to u kofer. Znam da imam još vremena, ali volim sve obaviti prije nego kasnije pa onda nisam pod stresom 😁

13.11. 🥰👶🏼💙

Lady.D
    06. Listopad 2021. 18:07

Kiky 🥰

Hej cure evo da vam se javim. Smjestena sam u bolnici i cekam inducirani, rekla je sestra sutra u 6 ujutro krecemo. Ja odmaram i skupljam snagu za sutra. Nadam se da ce sve proci kako treba. Nocas nisam bas spavala pa se nadam da cu veceras. Javim vam se🙏😘

Kiky, sretno! Lijepo se naspavaj i odmori. Zelim ti sutra savrsen porod, brz i bez puno boli. Javi nam se kad budes mogla. 💪🧘‍♀️🤱

• LilM
    06. Listopad 2021. 18:10

Lady D zato ja i nosim osobno jer nikad nis ne odgovore

Lady.D
    06. Listopad 2021. 18:23

Johnny

Gdje ste kupovale tetrice? Vidjela sam da je bilo sad u Lidlu ali mi je izgledalo puno to 60 kuna za 3 komada, ili sam u krivu i nema jeftinijih? To ću sad još ovaj tjedan kupiti i još možda nekoliko bodija 56 jer ih imam samo par, većinom mi je sve 62. Kolko ste vi pelena za bebe uzimale u bolnicu? Ja spakirala 20
    komada i sad imam osjećaj da mi ovaj mali kofer neće biti dosta jer mi ogrtač zauzme puno mjesta, moji ulošci također i razmišljam da uzmem dodatno još jednu torbicu za rađaonu pa da ne trpam sve to u kofer. Znam da imam još vremena, ali volim sve obaviti prije nego kasnije pa onda nisam pod stresom 😁

Johnny, u lidlu su od sutra tetrice. Mislim da je cijena ok. Ja sam komplet od 6 sarenih komada platila nekih 150 kn..ne sjecam se u kojem od onih baby ducana. I jos sam uzela 4 komada muslin pelena sa Ethereala kad su bili snizeni sa 35 kn komad na 28kn. 
    Sto se tice pripremanja kofera za bolnicu i ja cu ju pripremati ovih dana, a termin mi je 20.11...tak da te totalno razumijem. Nek je sve spremno, pa sam mirna. Isto planiram staviti 20ak pelena i 10-15 ulozaka za mene. Ovisi koliko ce mi stati.

Zara7
    06. Listopad 2021. 18:36

Drage cure 🤗
    Stigao nam danas prvi Jakov na temi, dramatično i hitnim carskim, zajebant od rođenja 😏☺️
    On je dobro, kratko su mi ga donijeli pa vratili. Pišem detalje kasnije! 
    Puse svima, Kiky sretno!! 😘

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Kiky 🥰
    06. Listopad 2021. 18:46

Zara7

Drage cure 🤗
    Stigao nam danas prvi Jakov na temi, dramatično i hitnim carskim, zajebant od rođenja 😏☺️

Cestitam!!!!! Zelim ti brz oporavak mama i Jakov neka uvijek uvijek bude zajebant 😁🥰 
    Hvala, ja cu se sutra javit sa novostima

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• monalisa
    06. Listopad 2021. 18:47

Zara7

Drage cure 🤗

Cestitam 💙💙 pisi dojmove kad nadodes malo, zbog cega na kraju carski? 🥰

• MARELA
    06. Listopad 2021. 18:53

buhtlica34

Hello curke 😎
    Lisa27, preslatka ti je bebica 🥰🥰
    Lady. D, ja sam slala malom I isti dan dobila odgovor (slala sam u ispostavi Samobor). Rješenje nisam nikakvo dobila doduše, samo su mi rekli kad mala bude imala 4-5 mjeseci da dodjem prosuziti za sljedećih 6 mjeseci.
    Ja sam jučer poslala mail da se naručim za TA na Sv. Duh, ali još nisam dobila odgovor.. Ako je tko slao, koliko ste cekale?
    I tko mi je ono rekao da isto kreće tamo, malo sam zaboravila 🙈 ali nadam se da se vidimo 😎🥰
    Ja sam danas završila sa peglanjem robe za malu. Ne znam kako ste vi to, ali meni je ovo bila pokora! I inače mrzim peglat (ono baš jako ne volim, posvađa se s mužem svakiput🤣😂), ali ova mala robica, pa to je strašno… Dodje mi da kažem ak će netko mi donositi robicu molim vas operite i popeglajte prije 🤣
    Sad se bacam na ručak, ali bome kuham za 2 dana tako da sutra mogu ležati u miru 😎

Ja nisam peglala baby robicu..ni ne namjeravam😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.