Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    07. Listopad 2021. 12:07

Ivona ja sam bila pozitivna na streptokok. Ništa posebno osim sto sam dobila prilikom poroda (vaginalnog) antibiotik. Malenog su još u bolnici jednom testirali i to je to.
    Kiky sretno. I meni su gel dali u Ri. U 11:30 ga dobila i u 7:30 rodila. Znam da je svaka žena individualna, ali eto čisto usporedbe radi. Znaci 8 sati od prve doze :D
    Sanjarka guram, šta mi drugo preostaje? 😂🤦🏼‍♀️
    Najgore od svega šta danas kašlje za poludit i žali se da ga grlo boli. Napravila sam mu brzi kod kuće i kaže negativan, sad čekamo rasplet situacije u sljedećim danima 😂
    Tetre - iz prve ruke potvrđujem da su iz etherala neopisivo bolje nego iz pepca. Nakon 10 pranja već vidim veliku razliku. Ove iz Pepca mi služe za ove “prljave” stvari. Bljuckanje, podoji, kod presvlačenja i to. Ove iz Etherala mi stoje u kolicima, Nuni, gnijezdu, krevetiću i tako. Ugl ove iz Pepca služe svrsi, ali ove iz Etherala s

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    07. Listopad 2021. 12:07

..su mi puno draže. Govorim o onim bijelima iz Pepca (3 kom 12 kn ja mislim). 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    07. Listopad 2021. 12:09

LadyD nema pravila ja mislim. Ja osobno perem na 60. 🤷🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Johnny
    07. Listopad 2021. 12:14

Ja sam većinom sve prala na 30 ili 40 ali sam i peglala poslije… vidim da je nekima od vas to tlaka al meni je baš bilo gušt te male stvarčice peglati i slagati 😁🥰, a pošto nemamo još sušilicu (to je sljedeće na shopping listi) obavezno sam morala opeglati. Bitno mi je bilo samo da ju operem (uzela sam onaj tekući deterdžent za bebe koji u sebi ima omekšivač), a mislim da sam s peglanjem ubila te bakterije tak da 30 ili 60, po meni svejedno a možda na 30 manje uništiš robicu. Nije da sam baš neki stručnjak al sam si ja to tak zamislila pa eto 😂

13.11. 🥰👶🏼💙

Mišić
    07. Listopad 2021. 12:23

Drage Sanjalica, Bilja, Bubica, Lisa i moja Zara, iskrene cestitke!!! 🥰 mazite se sa svojim bebicama i zelim vam sto brzi oporavak! 🤗
    ____
    Nisam vas od vikenda stigla pratiti, moji misici su bolesni,  pa vidim da sam svasta propustila.  Pohvatat cu vas kad stignem. 🤗🤗
    Kiky sretno!! 🍀

Ivona1505
    07. Listopad 2021. 13:00

bumac95

Ivona ja sam bila pozitivna na streptokok. Ništa posebno osim sto sam dobila prilikom poroda (vaginalnog) antibiotik. Malenog su još u bolnici jednom testirali i to je to.
    Kiky sretno. I meni su gel dali u Ri. U 11:30 ga dobila i u 7:30 rodila. Znam da je svaka žena individualna, ali eto čisto usporedbe radi. Znaci 8 sati od prve doze :D
    Najgore od svega šta danas kašlje za poludit i žali se da ga grlo boli. Napravila sam mu brzi kod kuće i kaže negativan, sad čekamo rasplet situacije u sljedećim danima 😂
    Tetre - iz prve ruke potvrđujem da su iz etherala neopisivo bolje nego iz pepca. Nakon 10 pranja već vidim veliku razliku. Ove iz Pepca mi služe za ove “prljave” stvari. Bljuckanje, podoji, kod presvlačenja i to. Ove iz Etherala mi stoje u kolicima, Nuni, gnijezdu, krevetiću i tako. Ugl ove iz Pepca služe svrsi, ali ove iz Etherala s

A dobro eto ipak nisam upamtila bila. I to znam da se dobije antibiotik. Malisan je bio negativan jel tako? :)
    Ja imam i neke manje sto mi je kuma kupila i jucer sam dobila jos od svekrve 4 manje tetra pelene, jos je majka rekla kupiti neke malo kao kvalitetnije i to je valjda to.
    A robicu sam ja bar prala kak je pisalo na etiketi i opeglala sve. Plisanca jos imam velikog za oprati, medeka. To sam mislila na 40 i onda je sve rijeseno. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

sanja0508
    07. Listopad 2021. 13:04

bumac95

Nisi jedina. I meni dosli nalazi i ja sam pozitivna. Isto su mi objasnili da ne brinem da cu dobiti antibiotik i da ce malog pregledati i testirati. 
    Bas mora nesto biti 😥 ali dobro svo zlo s tim. Idemo pozitivno dalje.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• LeaM
    07. Listopad 2021. 13:13

A mene evo brine jer mi nisu taj bris uopće napravili. Kroz 2 tjedna kad sam ponovo naručena mogu i roditi. 😔 I šta onda 

bumac95
    07. Listopad 2021. 13:17

Ivona nije za zamjerit. Tko će nas sve popamtit 😂
    Nisu nis komentirali pa pretpostavljam da je negativan :) 
    Sanja ne brini oko toga. Samo je bitno da primiš antibiotik i to je to :D
    Lea nisam 100 posto sigurna, ali mislim da onima koje nisu testirane daju antibiotik prevencije radi. Ali stvarno nisam sigurna u to.

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

daniella2207
    07. Listopad 2021. 13:25

Zara čestitam draga,dobrodošao Jakov🥳

Kiky sretno🍀🍀🍀

Johnny ja sam tetre uzela na etheralu po 14 kn komad,sada imas neku akciju pa su 11,20 kn komad,ja sam narucila jos jer su stvarno super i prelijepih uzoraka.

Nama je danas stigao i paket s andybrandy😍sada samo trebamo samo uhvatiti lijepo vrijeme da nam se to osusi
    https://ibb.co/4YGPmHc

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.