Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    preggo_life
    07. Listopad 2021. 13:37

Ja imam još za oprati plisance i one tješilice, a na svima su oznake da može samo ručno. Mislila sam riskirati i oprati ih u vešmašini, pa kud puklo da puklo. 😀 Najradije bi ih iza tog i u sušilicu stavila. 😀

Ivona1505
    07. Listopad 2021. 13:37

bumac95

Ivona nije za zamjerit. Tko će nas sve popamtit 😂
    Nisu nis komentirali pa pretpostavljam da je negativan :)
    Sanja ne brini oko toga. Samo je bitno da primiš antibiotik i to je to :D
    Lea nisam 100 posto sigurna, ali mislim da onima koje nisu testirane daju antibiotik prevencije radi. Ali stvarno nisam sigurna u to.

Ma nekad ni sebe ne mogu popamtit, jako puno zaboravljam u trudnoci. 😂
    E bitno da je on negativan. :)
    I Lea dobije se preventivno antibiotik u slucaju da te ne stignu testirati, bar su tako meni rekli. :) 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

marija3998
    07. Listopad 2021. 13:42

preggo_life

Ja imam još za oprati plisance i one tješilice, a na svima su oznake da može samo ručno. Mislila sam riskirati i oprati ih u vešmašini, pa kud puklo da puklo. 😀 Najradije bi ih iza tog i u sušilicu stavila. 😀

To što piše da mora ručno, sam ja prala na 30° i sve je u komadu, ništa se nije desilo ☺️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• Tienna
    07. Listopad 2021. 13:49

Evo curke i od mene izvještaj iz TA Vinogradska (preskočiti koga ne zanima 😊). Sada sam bila drugi put (38+2 neki dan), bilo bi gotovo kroz sat, sat i pol da nisam rekla da sumnjam na curenje plodne vode. Doktor me odmah poslao na dodatne pretrage na hitnu trudnicku. Uglavnom, vaginalni pregled i razgovor sa doktorom bi bili sve za taj put, uzv je bio tjedan dana prije pa mislim da me na njega ne bi poslali da nisam išla na te detaljnije preglede. Zadovoljna sam njihovom brzinom i svi doktori su do sada bili svi i više nego pristupačni i korektni.
    Sto se hitne trudnicke tiče, e to je već potrajalo jer sam čekala red na ctg pa na uzv, ali opet- svi dragi i lijepo se ophode prema trudnicama. Usput- to je na trećem katu (iznad TA) I tamo se ide kada idete roditi. Ja to nisam znala do sada pa možda nekom pomogne info 😄 sve je ok, ne curi nista 😄

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Tienna
    07. Listopad 2021. 13:56

Sanjarka, divim ti se kako sve teme uspiješ popratiti i pitati za svaku od nas, svaka čast! 😎 ne curi ni meni nista mlijeko, bas se pitam hoce li se uopće pojaviti nakon poroda jer trenutno ne osjećam da se apsolutno ista događa po tom pitanju 😁
    Tetra pelene, imam 20ak komada, najfinije su iz Ethereala ali mislim da mogu poslužiti i ove jeftinije sasvim dobro.
    Pranje, sve što je kofol za ručno pranje peremo na 30, ali obavezno dodam ovo što su žene na fejsu preporučili za dezinfekciju https://www.google.com/search?q=denk+mit+dezinfekcija&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=imvxn&sxsrf=AOaemvI3Ypi53TwLuspPI52RYJrITvjbhQ:1633607600851&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiPq4DGnrjzAhUC-yoKHfBwBg0Q_AUoAXoECAIQAQ#imgrc=Uuwi0RvqDeVnMM
    Inače ovaj deterdžent je kao bez štetnih sastojaka pa sam uzela https://www.google.com/search?q=frosch+baby&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=ivmxn&sxsrf=AOaemvKQPuJPT2cM1a7e6xUXZrOv8W7u_Q:1633607649261&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjtoYvdnrjzAhUulosKHdH-BYMQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=412&bih=776&dpr=2.63#imgrc=-d1CBxSI5uJIsM
    Ne koristim omeksivace. Ovo za dezinfekciju se stavlja umjesto njega.
    Tetre, posteljina i drugo na 60, robica šarena na 40. Sušilica i peglanje za početak, već vidim da će peglanje brzo bit napuštena praksa 😄

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Tienna
    07. Listopad 2021. 14:00

Čestitke svim mamicama! Želim vam brz oporavak I povratak kući! 🥳🥰🤩 zbog vas sam pomalo nestrpljiva da i moja bebica dođe 🙂
    Prijavljujem jutros prvi put menstrualne bolove, dosta jaki za moje pojmove. Već sam se ponadala da se nesto krece, ali prošlo ko da se ništa desilo nije 😅 neće moj mali Jakov još nigdje. A i rekao mi je na pregledu da sam zatvorena skroz 🤷‍♀️

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Mateja2602
    07. Listopad 2021. 14:43

Pozdrav ženske 🤰🏼🤗 
    Uživate li u današnjem danu ? 😊☔️ Nadam se da ste sve dobro i da guštate u toploj kući i pod dekicom sa čajem ili kavom u ruci. ☕️ 
    Ja sam ušla u 37. tjedan, pa sam danas jako sretna!🤰🏼🤩🥳🎀 (hvala Sanjarka88 na čestitki i na tome šta si se sjetila - baš si brižna za sve nas ovdje). ❤️🥰
    Čak smo se i slikale miška i ja da imamo za uspomenu. 😄 https://ibb.co/RQjtTKw - trbušina mi je ogromnaaaa! 😂🤪 Nemojte se prepasti. 
    Dobila sam i termin za TA Sv. Duh za 15.10. pa me baš zanima kako će meni biti. 😄 LeaM hvala ti na podijeljenom iskustvu. 😊 Neka je sve dobro prošlo, premda vjerujem da si razočarana. Držim fige da drugi pregled bude detaljniji i da ti izađeš zadovoljnija. 😄 
    Daniella2207 preslatke su stvarčice za malenu bebolinu! 🥰
    Lidl i ja planiram danas otići vidjeti dal je ostalo još potkošulja i onih štrampla. I odmah bi škicnula stvari za bebe. Možda mi se posreći obzirom da sam iz manjeg mjesta. 😊 Ako ne, više sreće drugi puta. 😂 
    Tetra pelene vidim da pišete koliko ih koja ima i sad sam upravo shvatila da ih ja uopće nemam dovoljno. 😓 Mislim da ih imam moooožda 15 komada. Morat ću i ja u nabavku po još koju - nek se nađe. 
    Mislim da sam još svašta nešta htjela komentirati ali je jednostavno isparilo. 😅

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• cordis00
    07. Listopad 2021. 15:05

Zara cestitam🥰🥰. I sretno svima kojima se nesto pokrenilo :).
    Ja sam sve oprala na 30 kako pise i ispeglala, ostale su mi jos tkanine s kolica jer su mi stigla tek prije 2 dana nakon skoro 2 mjeseca od narudzbe.
    Znaci za porod u Vinogradskoj u bilo koje doba dana i noci idemo u zgradu gdje su ambulante, ali se javljamo direktno na 3.kat? Dobro je znati, bas sam se danas upitala to isto :D.
    Ja sam danas bila narucena samo na pregled, medutim doktorica je rekla da nema smisla ponavljati pregled jer mi to nista ne znaci ako nemam ni trudove niti curi pl voda tako da je indicirala ctg, prvi u trudnoci. Prvo me nisu mogli namjestit pa se sve slabo culo pa je snimanje trajalo duplo duze nego drugim trudnicama da bi me na kraju sestra pitala koji sam tt i imam li (ili beba nisam skuzila) neku dijagnozu (sta nemamo). Bas sam se zabrinula, odnila je doktorici nalaz, ali je dr rekla da je sve ok i da se vidimo za tjedan dana (iduci pregled dakle 14.10.), tada ce mi gledati koliko imam pl. vode.
    Na kraju me to sve tako i zabrinulo i iscrpilo pa idem sada leci, drugi put si nosim nesto za jesti jer se sve oduzilo i sva sam nikakva.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Love2021
    07. Listopad 2021. 15:15

Jel vas malo strah poroda? Do sada me nije bilo ali kad vidim da je za 4 dana termin i da uskoro kreće, panika me ulovila 😬 Još su moji doma svi neki bolesni pa se nadam da neću skupiti i ja i tak bolesna rađati 😑

• LeaM
    07. Listopad 2021. 15:19

Love2021

Jel vas malo strah poroda? Do sada me nije bilo ali kad vidim da je za 4 dana termin i da uskoro kreće, panika me ulovila 😬 Još su moji doma svi neki bolesni pa se nadam da neću skupiti i ja i tak bolesna rađati 😑

Mene je baš baš strah već 2 tjedna a imam još mjesec dana. A i imala sam raspravu s mamom kad se kreće u bolnicu - ona tvrdi da čim dobiješ trudove (valjda je tako bilo prije 20 i 30 godina), a ja znam da bi me vratili doma... Niš, bude ih dragi obavijestio tek kad krenemo u bolnicu da mi ne stvaraju nervozu ona i tata. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.