Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Johnny
    07. Listopad 2021. 09:41

Ivona hvala vidjet ću i u Pepcu 😁 ja jutros isto nisam mogla zaspati nakon što je dečku zvonio alarm pa sam također razmišljala kak jedva čekam da rodim pa da ne spavam s bebom u rukama a ne uz udarce u rebra i kukove jer ovaj mali mora da bude boksač ili karatist kolko lupa mamu 🤣
    Leah, meni već mjesecima doslovno od 22./23.tjedna curi mlijeko/kolostrum šta li je i ja sam se baš uplašila na početku jer mi je prva trudnoća nisam imala pojma o tome. Sad sam već navikla na to da su mi sve majice mokre a dešava mi se kad god slučajno stisnem cicu ili rukom ili tijelom… nekad znaju biti kapljice a nekad bude baš mokra fleka veličine šake, tak da ništa to nije 😁 odmah da podijelim s vama jedno jutro mi se tolko zanimljiva stvar desila, ustala sam se i majica mi je bila suha, gledala sam neke slikice po instagramu i naišla na neku bebu i pomislila sam “a kak je preslatka” i u tom trenu s obje strane mi je izašla po kapljica vjerojatno kao reakcija na to… prvo sam se iznenadila pa dobro nasmijala, ali eto, očito hormoni 😂

13.11. 🥰👶🏼💙

CarpeDiem.
    07. Listopad 2021. 09:49

Ponosna mama 
    Pa dobro ona ima pravo da se u skladu sa svojim profesionalnim i moralnim nacelima sprodvodi terapiju kako zna. Rezultat je najbolji pokazatelj. Možda jednostavno smjer koji ona zastupa ne odgovara malenoj i samim tim metode nisu adekvatne za nju. Jeste, za panicne napade osim ne integriranih emotivnih naboja sa kojima osoba ne može i ne zna da se izbori, okidaci su energetska pića, narkotici, kava i slično... Možda da u tom segmentu porazgovaras o "nagovorima društva", koja neće uvijek biti najsretniji izbor za nju... Isto tako pomozi joj da gradi samopuzdanje i ako to u ovom periodu nije najlakse, (ali nije ni nemoguće). Znam da je u ovom periodu pred bujicom hormona i odredjenih promjena mozga koje mora proci najnaglasenija upravo ta drama, senzibilnost, prenagalsenost emocija... S obzirom i na to (ako sam dobro upamtila da ona živi sa tobom i ocuhom, (ako nisam izvini), i da takodjer u obitelj uskoro stize još jedna mala beba (potencijalni mali "kradljivac" paznje 💙) možda bi ipak bio najbolji izbor netko stručan da je uputi u osnovne alate neophodne za razumjevanje sebe, konteksta u kom se nalazi i bazičnog osjecaja empatije koji iz toga proizilazi. Njen period zahtjeva paznju trenutno, a ti baš neces imati puno vremena da joj se posvetis nakon dolaska bebe. Isto tako koliko god i ti i ja, znamo da je to sve normalno i prolazno i "da smo svi to prošli", ja se ne bih opustila jer je praksa pokazala da kod odredjenog broja tinejdžera ne adekvatno tretiranje u pubertetu rezultira trajnim traumama i pogrešnim izborima kroz život. Drago mi je ako sam pomogla. Grlim vas obe♥️ 

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    07. Listopad 2021. 09:52

Kiky 🥰

Hvala vam cure! Otvorena sam dva i pol prsta. Stavili su mi prvu turu gela i sad evo moram dva sata lezat pa cemo vidjeti za dalje, nadam se da ce trudovi krenut i otvaranje. Pitala sam i za epiduralnu, doktor je samo rekao otom potom 😆 valjda cu i bez nje uspjet ako ne daju. Barem sam se naspavala 😃

🤞🤞 držimo fige da bude što brze i bezbolnije 💪

Sanjarka88
    07. Listopad 2021. 10:33

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
    .
    LANA 07.08. 💜 - Missy88 
    KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
    AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
    CURICA 21.08. 💜 - Mila12
    KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
    ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
    IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
    TOMA 29.08. 💙 Jambica
    NIKOLA 30.08. 💙 MadameI 
    .
    FABIJAN 01.09. 💙 Haru
    DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
    KARLO 03.09. 💙 Jana25
    DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
    LUKA 12.09. 💙 Ivkica
    LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
    NOEL 13.09.  💙 Muffin
    NIKO 16.09. 💙 Bumac95
    ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
    EVA 19.09. 💜 Sunce7
    KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
    NIKA 22.09. 💜 Traveller
    TEO 23.09. 💙 Mateja31
    IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
    ROKO 23.09. 💙 aAnchy 
    CURICA 23.09. 💜 Tracy
    DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
    MATIAS 24.09. 💙 Plavabosanka
    RITA 26.09. 💜 Rita37
    RITA 28.09. 💜 Lovely
    .
    DEČKO 01.10. 💙 Japanka
    DEČKO 01.10. 💙 Sanjalica5 
    ŠIMUN 03.10. 💙 Bilja
    OLIVIA 04.10. 💜 Bubica_0706
    ENA 04.10. 💜 Lisa27
    JAKOV 06.10. 💙 Zara7

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Listopad 2021. 10:35

O Jalove Jakove zafrkante mali, morao si stići u velikom stilu 🤭
    Zara cestitam ti od ♥️ na malom frajeru.. puno se mazite i pazite a tebi brz i lagan oporavak želim 🤗🤗
    Javi detalje kad uspijes 🤗

• buhtlica34
    07. Listopad 2021. 10:40

Ja sam se samo došla pohvaliti da u subotu idem sa frendica a u shopping u Graz, poharat ću primark 🥳🎉🥳🎉🥳
    Čak mi nije ni do shoppinga toliko, koliko što ću napokon preko granice, a da nije u Bih, ajme presretna sam! Ujutro radim test za covid potvrdu, čak mi ni to ne pada teško. Ni činjenica što sutra radim večeru za 11 ljudi a u subotu ujutro idem 😂
    Vjerovatno ću nedjelju cijelu prespavati, ali baš se baš radujem, eto morala sam se pohvaliti malo 😂

Ivona1505
    07. Listopad 2021. 10:40

Johnny

Ivonahvala vidjet ću i u Pepcu 😁 ja jutros isto nisam mogla zaspati nakon što je dečku zvonio alarm pa sam također razmišljala kak jedva čekam da rodim pa da ne spavam s bebom u rukama a ne uz udarce u rebra i kukove jer ovaj mali mora da bude boksač ili karatist kolko lupa mamu 🤣
    Leah, meni već mjesecima doslovno od 22./23.tjedna curi mlijeko/kolostrum šta li je i ja sam se baš uplašila na početku jer mi je prva trudnoća nisam imala pojma o tome. Sad sam već navikla na to da su mi sve majice mokre a dešava mi se kad god slučajno stisnem cicu ili rukom ili tijelom… nekad znaju biti kapljice a nekad bude baš mokra fleka veličine šake, tak da ništa to nije 😁 odmah da podijelim s vama jedno jutro mi se tolko zanimljiva stvar desila, ustala sam se i majica mi je bila suha, gledala sam neke slikice po instagramu i naišla na neku bebu i pomislila sam “a kak je preslatka” i u tom trenu s obje strane mi je izašla po kapljica vjerojatno kao reakcija na to… prvo sam se iznenadila pa dobro nasmijala, ali eto, očito hormoni 😂

Ja sam rekla ne gine nam da bude nogometas na baku. 😂
    A sto se kolostruma tice i meni je oko 25-og tjedna poceo, isto nekad bude po tockica mala, nekad velika fleka, a ujutro obavezno sasuseno se vidi na pidzami. 😂 Na plahti isto krug ostane, vec me muz pitao od cega, reko to je famozni kako ga on zove "monstrum". Sav se najezi kad vidi tako fleke na majici, reko ovo je nista, pa ti ces bjezat od mene kad krene pravo mlijeko. 😂
    Boji me se za sisu uhvatit, negdje prije me uhvatio i malo ga pospricalo, skoro poceo plakat jadan hahaha, toliko sam mu se smijala da sam jedva disala. 😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    07. Listopad 2021. 10:44

buhtlica34

Ja sam se samo došla pohvaliti da u subotu idem sa frendica a u shopping u Graz, poharat ću primark 🥳🎉🥳🎉🥳
    Čak mi nije ni do shoppinga toliko, koliko što ću napokon preko granice, a da nije u Bih, ajme presretna sam! Ujutro radim test za covid potvrdu, čak mi ni to ne pada teško. Ni činjenica što sutra radim večeru za 11 ljudi a u subotu ujutro idem 😂
    Vjerovatno ću nedjelju cijelu prespavati, ali baš se baš radujem, eto morala sam se pohvaliti malo 😂

Godit ce ti malo da izades iz kuce, a i iz drzave. 😂
    Ja se sva veselim kad za grad idemo ko malo dijete, bas sam stalno kuci i pazim se i guzvi i da ne lutam previse okolo, tako da mogu mislit kako se tek ti veselis. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Sanjarka88
    07. Listopad 2021. 10:55

Dobro jutro mamasite 😊
    Pada li kiša? 🌧️🌧️🌧️ Stigla nam prava jesen sad će bebiceeee navaliti 🍂🍁🐿️🦔🦉
    Peglanje? Radila sam to prije 5 godina, sad nema šanse...tko zna imam li vise peglu 😂 sušilica rules 👍 je da mi hrpu robe unistit al to je vise do mog nemara nego do nje.
    Ponosnamama ja imam sigurno 30tak Tetri. Njih nikad dosta i to bas znam da cu iskoristiti. Robe imam vise nego sta treba pa ću tu šutit. 😂
    Mia spremaj ti torbu , isto ti je opirala se ili ne, trebat ce ti 😂
    Mateja bravo i za tvoj ne streptokok 🎉🎉🎉🎉
    Bumac uf 😓 izdrzi 🙌💪👏
    Poklončić koja gajba 🤩 zaljubljena sam 🥰 hoces me posvojiti? 😁 Mene i moju djecu 😁
    Nadam se da ipak prognoze nisu toliko točne i da će vas vrijeme posluzit za ročkas 🤞🤞🤞
    Keto ja i ti cemo na termin izgleda rađat, na kraju ćemo stvarno biti cimerice 😁
    Lorre pa pelena stvarno nikad Dosta... potrosit ces sve to i puno vise od toga 😂 ne znam kakva je pletenica no sve sta je besplatno jer dobro 😂
    Kiky ja mislim da ce to kod tebe ici ekspresno 💪 sretno 💙
    Johnny ja sam većinu Tetri naručila u Ethereal.... zadovoljna sam 😊 često imaju akcijea
    A relakcija na bebu mi je super hehe
    ARELA bebe i trebaju biti na tvrđoj podlozi tako da meni je madrac bas ok 🤷🏻‍♀️
    CarpeDiem sviđa mi se datum 🥰🥰 super da se curka školski razvija 💪
    Leah bas mi je drago da si nam se javila....😊 Blizu si terminu tako da dobro je i ako krene uskoro 😊
    U mene nista je curi iz cica 🤷🏻‍♀️
    Buhtlice sto reci nego zavidim 😎 uzivaj!

Sanjarka88
    07. Listopad 2021. 10:56

E da bila u lidlu , kupila 2 potkosulje 💪 i 2 tajice za vjezbanje.
    Nema nego nakon oporavka samo jako 🙌💪👏😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.