Hej cure, sinoć oko ponoći je carskim rezom rođena Nika. Ima 55 cm i 3800 grama. Trenutno vam ne mogu pisati više jer tipkam lijevom rukom, izgubila sam 2 i pol litre krvi pa sam pristekana na sve i svašta. Neću baš ulazit u detalje jer ne želim plasit nijednu od vas pred porod. Spašavale smo živu glavu tako da ne treba vam to čitati sad.
Javim se s više info kad budem mogla. Sretno vam svima u međuvremenu.
Mi smo žive i zdrave i to je najvažnije i ja se danas već puno bolje osjećam. Pusa
Cestitam od srca i dobrodosla Nika! 🥰 Zao mi je da si se napatila, ali najbitnije je da da ste vas dvije na kraju dobro. Zelim ti brz oporavak.💞
Curke moje nadam se da je sutra dan D. Moj Ivan ne zeli biti oni ne daju. Mene pucaju trudovi uz tokolizu. Ali nisu stalni. Sutra ju skidaju ako krenem idem na carski. Eto nadam se da je sutra njegov dan za porod.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Tila sam napisati moj ivan zeli vanka ali oni ne daju 😅
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Hej cure, sinoć oko ponoći je carskim rezom rođena Nika. Ima 55 cm i 3800 grama. Trenutno vam ne mogu pisati više jer tipkam lijevom rukom, izgubila sam 2 i pol litre krvi pa sam pristekana na sve i svašta. Neću baš ulazit u detalje jer ne želim plasit nijednu od vas pred porod. Spašavale smo živu glavu tako da ne treba vam to čitati sad.
Javim se s više info kad budem mogla. Sretno vam svima u međuvremenu.
Mi smo žive i zdrave i to je najvažnije i ja se danas već puno bolje osjećam. Pusa
Cestitam draga.. Zao Mi je sto si izgubila toliko krvi.. Ali nadoknadit ces ti to.. Odmori se.. Uzivajte koliko Mozete. ❤️❤️🎉🎉🎉
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Curke moje nadam se da je sutra dan D. Moj Ivan ne zeli biti oni ne daju. Mene pucaju trudovi uz tokolizu. Ali nisu stalni. Sutra ju skidaju ako krenem idem na carski. Eto nadam se da je sutra njegov dan za porod.
On je bas nestrpljiv mali momak, zeli se sto prije sa sekom druziti. 😊
Zelim ti puno srece i da sve prode u najboljem redu sutra. 🥰
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Cure moj pregled dobro prosao.. Radila Sam samo ctg, dva puta kao I obicno, gospodjica se uspavala, pa je sestrica Malo drmala, I na kraju je Bogu hvala Bio dobar.. Rekla Sam da zelim carski (zbog problema s ledjima, a I straha) dobila Sam uputnicu, u petak idem u bolnicu na razgovor.. PA vidjecemo..
Sretno svima Koje cekaju "nesto" ☺️❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Draga Traveller, od srca ti cestitam!!! 🥰 zao mi je sto je sto si na kraju imala takvo iskustvo i zelim ti sto brzi i laksi oporavak. 🤗🤗
MARELA ma znam da ako nemam trudove nista ali svejedno ne znam sto da mislim, prvi put sam trudna i stvarno me zanima sta se dogada i hocu li uskoro roditi, bila sam uvjerena da ce mi po tom reci bar jel mi se blizi porod ili sam skroz zatvorena. Ne znam ako sam bas bas zatvorena hocu li se stici otvoriti do termina koji mi je iduci petak a nemam snage prenesti bebicu, jos mi to treba 😬😂 U nista se ne razumijem i mislila sam da ce mi reci bar nesto vise a ovako samo jos gore iscekujem.
Sanjarka88 🤍 to znaci da mogu samo cekati trudove, koje cu nadam se prepoznati jer nisam imala ni lazne, sva sam zbunjena..🙁 jesam imala menstrualne bolove, bolove u ledima, jajnicima i preponama al lazne trudove nisam imala uopce pa neznam ni kako pravi izgledaju.. ako dobijem trudove a nisam otvorena?! Sta se onda dogada? Hrpa pitanja, vama glupih ali ja ne znam gdje cu sa sobom od neznanja i iscekivanja. Sto je blize sve vise pitanja imam i sve sam vise u strahu a pokusavam ostati smirena. Ostajem zadnjih dana uzasno tjeskobna. 😒😞
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Travellercestitam i zelim ti brz oporavak 🤍
Danas drugi pregled u TA i samo su me spojili na ctg 🙄 rekli su da je sve uredno i pogledali plodnu vodu na uzv koje je takoder dovoljno i sve je uredno… Nijednom me nisu gledali vaginalno, ja sam trenutno 38+5 i on meni kaze “necemo vas jos vaginalno rano je, vidimo se dva dana prije termina” 😵💫 Ovdje svi osim mene znaju jesu li otvoreni ili nisu, mene su vaginalno gledali samo pred odlazak na more na kraju 7mj!!!! A ja rintam ko debil, jucer premjestila i krevet i krevetic, punu komodu robice s jednog kraja na drugi, kuham ajvar, spremam zimnice, radila generalku citave kuce, cistila potkrovlje..😂 uvjerena sam da sam otvorena jer ne da sam u pokretu vec se nategljavam konstantno jer nemam mira al aj prerano mu je za pogledat.. iduci pregled 29.9. 😬🙄
Moglo bi to dosta brzo kod tebe, s obzirom na energiju i "nesting instinct "
🤭.
Čudno mi je to za vaginalni pregled jer mene gin. pregleda tako svaki pregled pored abdominalnog u.z.
Ali svaki od njih ima svoj neki nacin rada. Bitno je da je ctg i ostalo dobro, a kad krene znat ćeš. Samo će odjednom doći kao meni bez najave i stiže beba🙈😅
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Da, imam uzasnu potrebu sve izmjenjati i srediti. Nema kutka koji nije promjenjen i opran, izriban.. 😂
Neka dode i bez najave, samo neka vise dode 🙈
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji