Draga Traveller, čestitam ti na bebici, žao mi je što ste imale težak porod ali srećom je hvala bogu sve dobro završilo 🥰💞
Sad odmaraj i čuvaj se da se oporaviš, to je sada najbitnije 😊
Traveller cestitam i zelim ti brz oporavak 🤍
Danas drugi pregled u TA i samo su me spojili na ctg 🙄 rekli su da je sve uredno i pogledali plodnu vodu na uzv koje je takoder dovoljno i sve je uredno… Nijednom me nisu gledali vaginalno, ja sam trenutno 38+5 i on meni kaze “necemo vas jos vaginalno rano je, vidimo se dva dana prije termina” 😵💫 Ovdje svi osim mene znaju jesu li otvoreni ili nisu, mene su vaginalno gledali samo pred odlazak na more na kraju 7mj!!!! A ja rintam ko debil, jucer premjestila i krevet i krevetic, punu komodu robice s jednog kraja na drugi, kuham ajvar, spremam zimnice, radila generalku citave kuce, cistila potkrovlje..😂 uvjerena sam da sam otvorena jer ne da sam u pokretu vec se nategljavam konstantno jer nemam mira al aj prerano mu je za pogledat.. iduci pregled 29.9. 😬🙄
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Leonnoah i Tracy pa vi bi mogle biti slijedece.....
Sretno sa simptomima fino ih se nabralo...... Kod mene nista novo... Samo onu proslu subotu sam imala grcenje stomaka satima u nepravilnim razmacima.... A evo ostali noci bude nesto al zaspim... Nit je bolno nit dugo traje... Piskim svaki sat nocu... Al donekle spavam zadnje 2-3... U petak opet kontrola molim Boga da se sto ozbiljnije pokrene...
Traveller, lavice nasa! Cestitam ti od srca na malenoj Niki. Zao mi je sto si se toliko morala patiti, ali i tome je dosao kraj. Daj si vremena za odmor i oporavak. Bitno da je sve na kraju proslo i da ste obje dobro. Konacno mozes odahnuti i uzivati u svom malenom smotuljku. Niki zelim sve najbolje i dug i sretan zivot. 🥳💖👶🤱
P.s. taman sam maloprije bila kod Vasilja na izvanrednom pregledu (sve je super na kraju), da ti bar znam ime mogla sam mu reci sretnu novost! Sigurno bi ga obradovalo. 😊
Čestitam na porodu. Nek je sve završilo sretno. Oporavit ćete se obje. Pretpostavljam šta se dogodilo jer zna previše priča s poroda. Čuvajte se i javi nam se kad dođeš sebi
Traveller cestitam ti na curici. Cuvajte se, mazite se i brzo se oporavi 😘😍
Meni oregled gotov, mali 2.700 ima. Ctg ok. Dala bris, sutra nalazi. Zatvorena. Za grceve nitko nista ne kaze osim sve je to ok. I to vam je to 🤦♀️
Sutra cu znati vise. Pusa svima
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Travellercestitam i zelim ti brz oporavak 🤍
Danas drugi pregled u TA i samo su me spojili na ctg 🙄 rekli su da je sve uredno i pogledali plodnu vodu na uzv koje je takoder dovoljno i sve je uredno… Nijednom me nisu gledali vaginalno, ja sam trenutno 38+5 i on meni kaze “necemo vas jos vaginalno rano je, vidimo se dva dana prije termina” 😵💫 Ovdje svi osim mene znaju jesu li otvoreni ili nisu, mene su vaginalno gledali samo pred odlazak na more na kraju 7mj!!!! A ja rintam ko debil, jucer premjestila i krevet i krevetic, punu komodu robice s jednog kraja na drugi, kuham ajvar, spremam zimnice, radila generalku citave kuce, cistila potkrovlje..😂 uvjerena sam da sam otvorena jer ne da sam u pokretu vec se nategljavam konstantno jer nemam mira al aj prerano mu je za pogledat.. iduci pregled 29.9. 😬🙄
A je malo znatizelja kaj se dolje događa, ali bas sam citala jucer clanak od Roda kako ti vag pregledi nicemu ne sluze, jer info koliko si otvorena ne mora znaciti bas nista. Ako nemas trudove, beba nejde nikamo. A i poslije tih pregleda redovito neke sukrvice se pojave...evo meni sad krenulo malo smeđe, a bila jucer ujutro na pregledu 😒, a u prosloj sam toliko prokrvarila nakon pregleda u 36.tj da su me 2 dana zadrzali na promatranju. Bezveze..
Hej cure, sinoć oko ponoći je carskim rezom rođena Nika. Ima 55 cm i 3800 grama. Trenutno vam ne mogu pisati više jer tipkam lijevom rukom, izgubila sam 2 i pol litre krvi pa sam pristekana na sve i svašta. Neću baš ulazit u detalje jer ne želim plasit nijednu od vas pred porod. Spašavale smo živu glavu tako da ne treba vam to čitati sad.
Javim se s više info kad budem mogla. Sretno vam svima u međuvremenu.
Mi smo žive i zdrave i to je najvažnije i ja se danas već puno bolje osjećam. Pusa
Traveller čestitam ti od ❤️-a na malenoj Niki! 🥳🤩🎉😄 Dobro nam došla malena čupavica Nika! 🤗 Želim ti što brži i lakši oporavak, i da što prije zaboraviš na to šta si se ovako namučila. Sve je to sada iza vas, i svakim danom će biti sve lakše i lakše. Napokon ste vas dvije lavice skupa i malena je pored tebe. Uživaj u svo mirišljavom smotuljku sreće. Zaslužile ste! 💪🏻🤩❤️🥰😘
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
p.s. Daniella nisam komentiral koliko ti je bebolina preslatka! ❤️🥰 Koliko kosice imaaaa! Premedeno. Uživajte vas dvije. 🤩
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sortiraj odgovore
Najstariji