Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    21. Rujan 2021. 10:08

Evo i mene drage zene, konacno krecenje zavrseno, hvala divnoj svekrvi sto je prala sve ovo sto ja nisam mogla, jos me tjerala da idem sjest i da se ne naprezem, a meni glupo bilo samo sjedit pa sam sitnice nekako mogla i ja pospremiti. 😁
    Jos ostalo temeljito oprat kuhinju i spavacu, sastavit krevetic i prijeci dzogerom pod u dnevnoj sobi i sto se mene tice sve spremno za Mateja. 😊
    Traveller sretno ti bilo. 🥰 I svim ostalim zenama puno srece. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

plavabosanka
    21. Rujan 2021. 10:23

Traveller sretnooo. Super je što si tako smirena, voljela bi i ja takva u petak doći 🤞🏻🍀💗
    Ane koliko jr meni žao što sr toliko dugo već mučiš. Izdrži 💪🏻❣️
    Zara hahah ista stvar i meni je nestvarno da bi Matias mogao svaki čas, sve smo mi tu u terminu. Dobro pa je Sanjarka taj dio propustila pa me nije ubrojala na popis jer bi me onda panika 😂😂
    Inače babica mi je rekla da je strah normalan ali u granicama normale jer ipak brinemo za svoje  maleno, ali da se opustim jer bit će sve okej. Ovu noć sam prospavala čak u komadu, jedino išla piškit svako malo💪🏻💪🏻

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• MARELA
    21. Rujan 2021. 10:24

Evo cure mene s pregleda iz Vinogradske. Nemrem vjerovat da sam u samo sat vrem obavila😜 
    mozda je ipak bolje biti narucen ujutro.
    Uglavnom, nis, napravljen pregled, otvorena sam 3-4cm 👀 rekla da je bas fini nalaz, sve i da ne cekam puno kada dodju trudovi 🙃 da sam vise trudna, poslala bi me u rađaonu, ali po uzv smo na 37+5, a po zm 36+5, pa ono, neka ide prirodno.
    Mada, đaba otvorenost ako trudovi nikada ne dođu ko u prvoj😅 bumo vidli, al onakk...ak dođu, valjda cu se uspjet sprtljat do bolnice, ne zelim bas doma roditi😆😅😅
    Uzv i ctg mi nisu radili, tak da nemam pojma kak stojimo s kilazom, ali valjda jesmo u gabaritima oko 3200 ak je prije 2 tj bio 2700😄.
    Bas mi nikak ne sjeda da bum skoro rodila...ono, kaj fakat...stvarno, stvarno?? 😬😳😆

plavabosanka
    21. Rujan 2021. 10:49

Aj što vama curkama koje ste u 35-36 tjednu ne sjeda, al što meni za tri dana ne sjeda da moram ić rodit 😱😱🙉

Nego žene koliko ste poslije carskog ostajale u bolnici? Al dogovorenog carskog, jer mislim da je kod njega ipak manje dana nego kod hitnog ili se varam? 🤷🏼‍♀️ Nisam ni otišla a već mi se ne ostaje 🤣 pogotovo kad sam vidjela da do tjedan dana mogu zadržati reko nee 😔😔

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

Haru
    21. Rujan 2021. 11:05

plavabosanka

Aj što vama curkama koje ste u 35-36 tjednu ne sjeda, al što meni za tri dana ne sjeda da moram ić rodit 😱😱🙉

Nego žene koliko ste poslije carskog ostajale u bolnici? Al dogovorenog carskog, jer mislim da je kod njega ipak manje dana nego kod hitnog ili se varam? 🤷🏼‍♀️ Nisam ni otišla a već mi se ne ostaje 🤣 pogotovo kad sam vidjela da do tjedan dana mogu zadržati reko nee 😔😔

Kod mene je bio hitni i čak mislim da se u tom slučaju kraće ostane jer sam došla od kuće i to obavila odmah. Da je bio dogovoreni morala bih još dan dva doći prije u bolnicu da obavim pretrage i sl. 
    Rodila sam u srijedu ujutro i kući išla u nedjelju ujutro. 🙂
    -
    Traveller, sretnooo! Držim fige i čekamo Niku! 🥳❤️

'21. 💙
    '24. 💛

CarpeDiem.
    21. Rujan 2021. 11:16

plavabosanka

Mogu oni tebe zadržati i 15 ako ima potrebe, ali ako prodje sve ok kao što vjerujem da hoće ti si 3. dan maksimalno kući nakon pregelda tebe i bebe. To naravno dosta ovisi i od tvoga ustajanja,( najgore je prvi put ostalo ide.)
    Ja sam dosla s četvrtka na petak ponoć,  dakle četvrtak ujutro otpustena subotom u jutro...
    (Vikend ovdje ne igra ulogu, otpustaju i nedeljom). Ne mogu vjerovati kako ti se primaklo🙈.
    Želim ti sreću, I da sve bude u najboljem mogućem redu. Ako ti nešto bude trebalo javi mi. Ja sam tu blizu 🙏♥️

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    21. Rujan 2021. 11:19

Traveller sretnooo 🙏🙏
    Bit će sve ok. Smirenost je pola posla. Jedva čekam da nema se javis sa najljepšim vijestima ♥️
    P.s kanila na pregibu lakta najviše smeta (Nakon par presavijanja lakata,  plastika se prilagodi pa bude lakše).
     Vjeruj mi da najmanje boli uvodjenje kanile na tom mjestu 🙈 

Ivona1505
    21. Rujan 2021. 11:27

plavabosanka

Sve ovisi, poznanica je prvi puta bila 8 dana i na vlastitu odgovornost otisla iz bolnice, drugi puta 5 dana, a vjerujem od 3 do 5 dana da ces biti, to najvise i mene zanima, ja sam se spremila za 5 dana ostajanja, pa ako izademo ranije jos i bolje. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Ivona1505
    21. Rujan 2021. 11:28

CarpeDiem.

Traveller sretnooo 🙏🙏
    Bit će sve ok. Smirenost je pola posla. Jedva čekam da nema se javis sa najljepšim vijestima ♥️
    P.s kanila na pregibu lakta najviše smeta (Nakon par presavijanja lakata, plastika se prilagodi pa bude lakše).
    Vjeruj mi da najmanje boli uvodjenje kanile na tom mjestu 🙈

Meni kad sam bila na pedijatriji najgore bilo na saki kad su uvodili, to me bas peklo ajme. Slazem se da je na laktu, odnosno prrgibu najbolje. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

plavabosanka
    21. Rujan 2021. 11:38

CarpeDiem.

plavabosanka

Mogu oni tebe zadržati i 15 ako ima potrebe, ali ako prodje sve ok kao što vjerujem da hoće ti si 3. dan maksimalno kući nakon pregelda tebe i bebe. To naravno dosta ovisi i od tvoga ustajanja,( najgore je prvi put ostalo ide.)
    Ja sam dosla s četvrtka na petak ponoć, dakle četvrtak ujutro otpustena subotom u jutro…
    (Vikend ovdje ne igra ulogu, otpustaju i nedeljom). Ne mogu vjerovati kako ti se primaklo🙈.
    Želim ti sreću, I da sve bude u najboljem mogućem redu. Ako ti nešto bude trebalo javi mi. Ja sam tu blizu 🙏♥️

Ni ja ne vjerujem da se primaklo 🙈 hvala ti❣️

To znam da kod normalnih op puštaju čak i vikendom, reko ne znam jel i kod carskog taj slučaj. A dragi ima godišnji od 27.pa reko da dođem kući dok nam je on još tu 🤪 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.