Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    21. Rujan 2021. 07:22

Jutrooo 🙂
    Sretno Traveller !! Sve ce to brzo proći, stiže bebica 🥰
    Ane_ši ne brini vec je bebač lijepo razvijen i da sada rodiš sve će biti super 🙂🙂
    Mene su skoro cjelu noć držali neki menstrualni bolovi, da li je jos kojoj pred kraj tako? Vec malo i teze hodam, mislim da se mala spušta 😀
    Bumac hvala ti na informacijama, tako sam sve otprilike i spakirala 🙂 jos jedno pitanje ako si imala pratnju kada su ga zvali da moze doći? I za izlazak iz rodlilista kada se mogu donesti stvari za obuci i jaje, tocno pred izlazak ili i vec ranije kad ti kazu da ides danas doma? ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lady.D
    21. Rujan 2021. 07:43

Traveller

Dobro jutro trudnice i mame 😊
    Bumac zaboravila komentirati da je Niko predivna beba. Pravi bombon 💖😍
    Ja se ustala malo ranije da popijem kavu jer znam da u bolnici neću tri dana sigurno. Jučer sam baš dobro iskoristila dan, nakon pregleda otišla solo na ručak u centar, pa na kavu i kolač. 🤭
    Smirena sam skroz a muža malo pere nervoza. Reko možeš onda ić ti i rodit. 😂

Držite fige da me dobro zaprasi taj prašak za indukciju. 😂 Pije se doza svaka cca dva sata koliko sam skužila. Vidjet ćemo kako će ići, nadam se da je mala sebi pripremila otpusno pismo iz kampa i da se neće opirati. Ja sam kriva šta je predobro hranim, trebala sam jučer samo blitvu jesti. 😂😂

Nadam se da će nam se pridružiti još neka bebica u terminu dok rodim. 💖 Javit ću vam se i prije kako ide, ako budem u stanju. 🤭

Čujemo se cure, držite se!

Traveller, sretno! Sve smo uz tebe! Svaka cast na smirenosti, vjerujem da ces ti to super odraditi! Javljaj nam se ako budes htjela i mogla. 😊
    You go girl! 💪

CarpeDiem.
    21. Rujan 2021. 07:59

Jutro cure. 
    Traveller sretno ♥️🙏
    Ane još kad bi mogao par dana izgurati, bilo bi idealno da udje u čuveni 37 regularno 🙏
    Znam kako ti je na tokolizi,  prošla moja trudnoća od 16 do 26 tjedna na tokolizi bez ustajanja sa kreveta🙈 isto zbog baš preranih kontrakcija.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

bubica_0706
    21. Rujan 2021. 08:22

Traveller

Dobro jutro trudnice i mame 😊
    Bumac zaboravila komentirati da je Niko predivna beba. Pravi bombon 💖😍
    Ja se ustala malo ranije da popijem kavu jer znam da u bolnici neću tri dana sigurno. Jučer sam baš dobro iskoristila dan, nakon pregleda otišla solo na ručak u centar, pa na kavu i kolač. 🤭
    Smirena sam skroz a muža malo pere nervoza. Reko možeš onda ić ti i rodit. 😂

Držite fige da me dobro zaprasi taj prašak za indukciju. 😂 Pije se doza svaka cca dva sata koliko sam skužila. Vidjet ćemo kako će ići, nadam se da je mala sebi pripremila otpusno pismo iz kampa i da se neće opirati. Ja sam kriva šta je predobro hranim, trebala sam jučer samo blitvu jesti. 😂😂

Nadam se da će nam se pridružiti još neka bebica u terminu dok rodim. 💖 Javit ću vam se i prije kako ide, ako budem u stanju. 🤭

Čujemo se cure, držite se!

Sretno!!! 💙💙💙

Kiky 🥰
    21. Rujan 2021. 08:38

Traveller Sretno!!!! I ljubomorna sam na tvoju smirenost😊 
    Ane Nadam se da ce pokrenuti mali Ivan!
    I ja se nadam da ce se nas Andro pokrenuti, trbuh je spusten ali moze on jos nize. Za sad se javljaju samo lazne kontrakcije, barem ja tako mislim! Vidit cemo. Sve teze i teze hodam i najvise mi pase kad legnem na bok. Strah od poroda je prisutan, nisam smirena kao Traveller, nadam se samo sto bezbolnijem porodu.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

bumac95
    21. Rujan 2021. 08:43

Lisa bio je muž. On smije samo u radaonu (dakle predradaona,sala,soba..ne!).
    Mene su inducirali gelom pa me vratili u sobu tako da tak dio nije smio bit. Tek kad su trudovi krenuli i kad sam se spustila u radaonu je mogao doc :)
    Stvari ti može donijeti bilo kada dolje na info pult pa ti onda sestre u nekom trenu to donesu. Imaj na umu da im zna bit velika gužva i onda nemaju vremena svako malo ići gore dolje. Moj je meni donio u 1, oko 1:40 su mi donijele stvari i dok smo se obukli i to bilo je 2 već. 
    Jedino ne može jaje ostavit ja mislim. Nego te čeka sa njim :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Mateja2602
    21. Rujan 2021. 08:54

Jutro ženice drage 🙋🏼‍♀️☕️ 
    Jeste se naspavale ? 
    Traveller sretno, sve smo uz tebe! 🤗❤️ Jako si smirena i pozitivna što je već sad dobar znak. Samo tako i dalje. Zen mode on! 🧘🏼‍♀️ Još malo pa se ti i Nika mazite i druškate. 🥰 
    Tienna sretno i tebi! Samo neka ste ti i bebač dobro. Bit će sve u najboljem redu. 🙏🏻🍀🙏🏻🍀  
    Tracy baš mi je drago za dobar CTG i šta je malena curka bila tako aktivna! 💪🏻🤩 Možda i ona ide van uskoro. 🙏🏻🍀 
    Ane_ši lavice!! ❤️🤗 Super ste vas dvoje to izgurali, još 3 dana i u 37. tjednu ste (nadam se da sam dobro zapamtila). Uskoro se i ti družiš i maziš svog malenog Ivana. Sretno i tebi, da uskoro saznaš kakav će porod biti. 🙏🏻😘 Bome maleni baš ima lijepu kilažu i spreman je za mamino naručje, da ga svi maze/paze/grle/ljube.. 😍
    Leonoah i mene zanima kako si nam ti ? Javi nam se kad ćeš htjeti/moći. ❤️ 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    21. Rujan 2021. 09:03

Traveller

Evo cure, primili me, obradili općenito šta ide, triput otvarali venski put, meni teškoj fobicarki al prezivila sam bez drame. Na pregibu ruke mi je pa mi smeta al dobro, šta sad. Izvadili krv jer sam rekla epiduralnu kao opciju, ako ne budem mogla izdrzat.

Popila prvu dozu praska, odmah očitalo trud na 80 kad su me prikopcali. Osjetila ga jesam al puno gore sam preživjela doma. Prekinuli ctg radi doručka i sad nastavljamo. Prašak se daje u 8 doza, svaka dva sata. Naravno ako se otvoris ranije onda idu dalje, sve ovisno o otvorenosti i trudovima.

To je to zasad od mene, čitam knjigu i odmaram. Nije hvala svima na lijepim željama.
    Nika je danas procijenjena na 3800 ali opet se nije dala mjerit tako da dijete je u generalnom štrajku. 😂

Traveller svaka čast na snazi i pozitivi, baš si čudo!! 🤗 Kao da sebe gledam dok sam čitala ovaj dio vezan uz otvaranje venskog puta trputa (igle i ja, prijatelja dva - NE ✖️). 🤦🏼‍♀️  Sretno još jednom! ❤️  I bome je Nika baš pravi komad curke, ima jako lijepu kilažicu. 😊 Sad će ona mama, još malo pa je sa tobom to tvoje malo i čupavo klupko sreće. 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 idemo curke! 😎 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Tracy_
    21. Rujan 2021. 09:34

Mateja2602

Traveller

Evo cure, primili me, obradili općenito šta ide, triput otvarali venski put, meni teškoj fobicarki al prezivila sam bez drame. Na pregibu ruke mi je pa mi smeta al dobro, šta sad. Izvadili krv jer sam rekla epiduralnu kao opciju, ako ne budem mogla izdrzat.

Popila prvu dozu praska, odmah očitalo trud na 80 kad su me prikopcali. Osjetila ga jesam al puno gore sam preživjela doma. Prekinuli ctg radi doručka i sad nastavljamo. Prašak se daje u 8 doza, svaka dva sata. Naravno ako se otvoris ranije onda idu dalje, sve ovisno o otvorenosti i trudovima.

To je to zasad od mene, čitam knjigu i odmaram. Nije hvala svima na lijepim željama.
    Nika je danas procijenjena na 3800 ali opet se nije dala mjerit tako da dijete je u generalnom štrajku. 😂
    Travellersvaka čast na snazi i pozitivi, baš si čudo!! 🤗 Kao da sebe gledam dok sam čitala ovaj dio vezan uz otvaranje venskog puta trputa (igle i ja, prijatelja dva - NE ✖️). 🤦🏼‍♀️ Sretno još jednom! ❤️ I bome je Nika baš pravi komad curke, ima jako lijepu kilažicu. 😊 Sad će ona mama, još malo pa je sa tobom to tvoje malo i čupavo klupko sreće. 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 idemo curke! 😎

I ja, ko da sebe čitam s ovim venskim putem, prošli put kad su me hospitalizirali to mi je najveća drama bila, bit s iglom na pregibu u ruci 3 dana u bolnici a bezveze. 😂😭

Traveller mislimo svi na tebe! 🤞🏻

Mene jučer od provjere plodne vode prokidaju bolovi, trbuh je dole a menstrualna bol u određenim pozama mi neda živit. Mislim da smo blizu (kaže ona u 41 tjednu 😂)
    Sad bi čak bilo baza da mala izdrži do 24.09. i izađe na mamin rođendan... 🙈

Zara7
    21. Rujan 2021. 09:34

Jutro cure 🤗
    Traveller sretno!!! Joj vidiš koliko sve mislimo na tebe i Niku i šaljemo dobru vibru, mora sve ispasti super! 💜💪nadam se da će sve ić megabrzo i školski, tvoj smireni stav je sve 🤗💚 
    Sanjarka kako me presjeklo kad si napisala da smo Rita i ja sljedeće hahaha, meni je to još nekako nestvarno 😂 iako sve mi se čini da je moj termin ipak onaj prvotni 1.10., a ne ovaj korigirani, bar sudeći po neotvaranju i nekom feelingu. Al vidjet ćemo 🙈 
    Što se tiče tvoje slike, meni je znao bit takav slični iscjedak u trudnoći, možda ne baš količinski toliko tako da baš ne znam procijenit 🙈 
    Japanka aha takvo nam je stanje znači 😂 evo preksutra nam je mantrani dan D 😂 ja sam prekjučer odradila Amy i baš sam poslije osjetila zbivanja svakakva više prema dolje nego inače tako da ima nešto u tome. Idem danas po ananas i radim Amy i Miles circuit pa javim dojmove 🙊💪 moraš i ti danas!
    Ane Ši jao sretno sa svime, neka ispadne najbolje moguće za tebe i bebicu! 
    Tienna javi nam kako je 💜
    Puse Evi i Korini i svim starijim bebicama 🥰

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.