Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    21. Rujan 2021. 01:25

Traveller Ja sam se smijala u vezi medo odijela, ali niko se nije nadao da će ovoliko zagladiti najednom sa onih 25 stupnjeva da moram grijanje palit brrr. Bome valja nekad isključiti telefon i jednostavno se maknuti od negativnih ljudi. Ja sam ovaj vikend isto tako provela bez telefona, a i ono malo što sam ga imala u ruci sam prošla malo po insta i to je to. Bili smo na kotlovini u subotu uživali u zadnjem toplom vikendu  (i vjerojatno zadnji put prije poroda 🙉) s dragim ljudima i baš je dobro došlo iako mi se trbuh na trenutke znao stisnuti da sam mislila da ću puknuti.

Izdrži i sretno ti🤞🏻🍀💗
    Tienna sretno i tebi🤞🏻
    Tracy možda je bebica samo spavala ili se umirila jer su to ipak veliki tjedni, nemoj se brinuti sigurna sam da je sve u redu✨💗💗

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    21. Rujan 2021. 01:40

Rita37🤰

Jutro svima ❤️ Nemojte me pogresno shvatiti… Ali kod mene je stanje i osjecaj drugaciji… Dole sam kod svojih (gdje ni zivi sva familija i prijatelji) bila u 6 mj…. Sa nekima sam svakodnevno u kontaktu kao i prije trudnoce…. A neki s kojima sam bila manje se javljaju sada sa " mislimo ba tebe… Blizi se….. Sretno nek bude brzo…. Cekamo sa vama….. Kako izdrzavas zadnje dane….."… I iskreno uopce mi ne smeta nego mi je lijepo da su zapamtili termin i sjetili me se u ovom razdoblju… Ja i snajka smo trudne u isto vrijeme (termin u dan razlike) svako jutro koja se prva probudi zeza onu drugu" jesi u komadu". . Od ostalih ljudi nitko mi se nije tako obratio…. Mi, samo mi jer hocemo i zezamo se… Jer smo u istom "sosu"…. Ja jedino koga se mislim rijesit u trudnoci je jedna dosta bliska osoba koja u ovih 9 mj samo dva put pitala kako sam… Bebu zove beba bez imena i spola…. A od 13 tj zbog nipt znamo 100%: spol al ga nije u stanju zapamtit… Tak da evo nezz meni javljanja ne smetaju…. A sad kako ce bit ako prenesem… Javim vam… Nemojte se zivcirat…. Na "zrakoplovnom naciinu" svo vrijene kad osjecam da zelim mir.. I to je isto normalno…. Al da ne pitaju za mene, nas…. Bilo bi mi tesko. Pusu vam saljem… Nismo svi isti. . I nedaj te da vam ovo vrijeme bilo sto (ili tko) pokvari…
    ❤️

Ista stvar i meni je drago kad pitaju, možda zato što nisam prošla termin pa me ne živciraju još uvijek takva pitanja. Mene npr strašno živcira što mužev brat ni jednom u ovim devet mjeseci nije pitao kako sam i jel sve okej. Možda jednom ili dvaput. A onda će se hvalit kako je dobio nećaka😒😒 Moj brat isto ne pita posebno, al on dođe tu i tamo jer živi tu, pa hajde vidi kako sam(al u početku je uvijek nakon pregleda pisao nek javim kak je prošlo jer smo svi strahove imali)... Rekla sam uopće se ne želim opterećivati vidjet ćemo sve kad beba dođe ko će biti tu i ko će se sjetiti, ali iskreno sjetiti. A ne samo zato što ga zanima kako ja izgledam i jel vraćam kilažu i na koga beba liči 🤮

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    21. Rujan 2021. 01:49

Lorre

Ja sam napravila kućni test i negativan je. . Mama se testirala, također je negativna, ali ima visoku temp.. Nadam se da će se kroz 10 dana sve vratit u normalu 🤞
    https://ibb.co/F8fdDJd stigla mi je naljepnica na medu za iznad krevetića.. Jedva čekam sve dovršiti, krevetić dolazi uskoro 😍

Nek brzo ozdrave 💗 nemoj se samo stresirat ako budeš morala odgoditi. Mi smo vjenčanje obavili samo kod matičarke koju pola nismo razumjeli šta nam priča, s prstenjem sa Shein-a, samo uz kuma, kumu i njihovog sina. I tek kasnije kumovog brata kao gosta na večeri. Feštu ćemo onda praviti na godinu ako situacija dopusti, a ako ne ja sam zadovoljna i s ovime (sad su mi suze krenule ee hormoni 🙈) 💗

Jel naljepnica s Amazona? 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

bumac95
    21. Rujan 2021. 03:32

PlavaBosanka ja imam istu takvu sa AliExpressa tako da moguće da je i od tamo :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

japanka.
    21. Rujan 2021. 04:40

Sretno draga Traveller! Nek te prati ta smirenost do kraja, sve će biti u redu i uskoro ćeš držati svoje malo sunce u rukama 💗

• sunce7
    21. Rujan 2021. 05:48

Traveller sretnoo😍😍

Ane_ši
    21. Rujan 2021. 06:04

Traveller ❤❤❤ sretno 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Mateja32
    21. Rujan 2021. 06:06

Sretno Traveller 🙏💪

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Ane_ši
    21. Rujan 2021. 06:09

Ja sam vam jos uvijek u bolnici. Jucer mi skinuli tokolizu kao ajmo pokusati ako nemas trudove mozes sutra kuci ako imas vidot cemo sta cemo i dogovorili su danas pregledna fizikalnoj na dr da misljenje za carski ili prirodni porod. Sinoc dobila trudove ctg pokazao jacinu truda od 70 pa nakon 16 min na 100 odmah me spojili nazad na tokolizu dok ne dobijen potvrdu za carski ili vaginalni porod. Nadam se da cu danas dobit potvrdu za carski pa da ce mi onda odluciti kad bi mogao biti. Vise sam luda nakon 14 dana bolnice. Beba jucer procjenjena na 36+6 i 3031g tako je vec komad bebe. A lorena se rodila u 41+1 sa 3100g. On zeli vanka a oni mu nedaju 😅😅😅😅

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• ponosna.mama
    21. Rujan 2021. 06:56

Jutro drage moje 🥰
    Samo da vas pozdravim i zazelim srecu svima kojima se nesto pokrece, koje imaju dogovorene indukcije i koje vec leze u bolnici 🤞🏼💞💝
    Također sretno na pregledima danas 🍀🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.