Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ani92
    20. Rujan 2021. 21:24

Daniella cestitke na malenoj srecici i zavidnom porodu!
    Traveller dobro nam dosla nazad i neka se rijesila nepotrebnog otrova. Samo hrabro naprijed, sa indukcijom ili bez 🤞
    Sanjarka nemam iskustva, al prema tome sto sam do sada ovdje vidjela, djeluje kao sluzni, ili barem njegov dio 😅

Ja bila danas ponovo u TA, raden mi je samo ultrazvuk, ne i pregled. Doktor nije htio kopati bez veze 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Malena je na 2400 g i po svim mjerama odgovara tjedan dana kasnijoj trudnoci, sto moja uistinu i je po ovulaciji. Ali termin mi nije korigiran 🤷🏼‍♀️ Sljedeca kontrola 04.10.
    A sad da nebi moja trudnoca protekla bez ikakvih "simptoma", imam za prijaviti odvratnu zgaravicu koja traje od jucer. Ne pomazu bademi, soda, caj od đumbira, kamilice. Imamo u kuci Elmaneru ili tako nesto, dal se smije uzimat u trudnoci, tj dali je koja od vas osobno uzima? 

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

lovely
    20. Rujan 2021. 21:32

Heeej  kasnije vas čitam, a sada ću samo ukratko. Danas bila u Petrovoj TA. Baš me iznenadilo koliko su svi dragi, opušteni i onako sve lagano bez stresa... zadržala sam se 2 ipo h ali boze moj. Ctg mi nije bio prvi dobar jer je mala divljala..ponovili još 2x da dobijemo dobar i tako 🙃  obavili pregled "cerviks članak, smekšan, prohoda  do unutarnjeg ušća", pa što god to značilo.
    Dok se nešto ne pokrene, ostaje mi hopsanje (što po lopti, što po mužu🤣)

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

bumac95
    20. Rujan 2021. 21:39

Večer curkee!!
    Evo da se i ja malo javim. Jucer smo došli doma pa smo si uzeli dva dana free od svega da se malo bolje upoznamo 🥰🥰
    Sad već imam lagano vremena za Vratit se na internetski život pa ako koja ima neko pitanje slobodno pucajte 🥰
    Traveller sretno sutra. I taj dan je došao 😍😍

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    20. Rujan 2021. 21:47

Jedna me pitala za Ri rodiliste.
    Za mene sam koristila klasiku: ulosci, gaćice, papuče, ručnik, spavaćice, za higijenu, punjač i tako. Ništa mi nije trebalo da nisam ponijela osim hrane. Meni iskreno pre malo količinski i prvi dan sam bila stalno gladna. Hvala Bogu pa muž može donijeti na ulaz dolje sto god i onda vam sestre u nekom trenu to donesu na peti kat.
    Dobro mi je došla boca vode koju sam punila tamo u sobi i melem za usta na porodu. I slušalice isto. 
    Za bebu ne treba ništa, ali one presvlače dva ili tri pita dnevno sto je meni bilo premalo tako da sam ga ja sama presvukla kad bi bio pokakan. Znaci pelene i vlažne je dobro imati. Koristila sam i Tetre svoje i dudu.
    Osim toga je važno imati još nalaze svoje :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Rita37🤰
    20. Rujan 2021. 21:48

Evo i mene... Uredan pregled ... U urinu malo glukoze opet(al i jesam poslje rucka popila dvije case cole.  Skroz zaboravila da je pregeld urina u 15h).. Al dobro... Opravdala sam se, zgaravicu nemam ako povremeno popijem cole
    🙃 🤭 Aj dobro...  Vag pregled kaze otvorena 1cm...i kaze napipao je maloj glavu ( jel to moguce? Il dobro ne razumijem njemacki..... Sad muz lud nece sex kao sta cu u glavu da idem....🙈🙈🙈)  tlak uredan... Kontrola opet u petak.. Kao dan prije termina...   Vjerojatno kad predjem termin nastavljam u bolnici svaki 2 dana... Nisam sig... Pitat cu sljedeci put.. Al tako je bilo prijateljici.  Streptokok uredan nalaz... Protoci uredni... Palio je onaj Doppler... Kilaza cc. 3350gr...   Uglavnom mrvica je vec mrva... Dobila je 1 kg u cetri tjedna a ja sam dobila 3+....... Eto sam na 13+.....    

Rita37🤰
    20. Rujan 2021. 21:50

Travell  sretno ti sutra! 🙏🏼❤️✔️🍀
    Leonnoah zena se ne javlja danima?! Jesi dobro? Koliko se sjecam nesto se bilo pokrenulo prosli tjedan.    Javi nam se…  

Endzrue
    20. Rujan 2021. 22:32

Buhtlica34 ja sam uzela broj 1  jedno pakiranje, sveki donijela još jedno pakiranje 1.. I prešla na 2 odmah.. To je 3-6kg (babylove koristimo) 

bumac95
    20. Rujan 2021. 22:49

Mi smo od starta na 2 (3-6) i isto babylove. Nisi Promocile do sad :)
    U bolnici smo stavljali Violetu onu bio/pure/eco 1. U principu isto mi se pokazalo 🤷🏼‍♀️
    Ono sto te može zeznut sad je da mu ne odgovaraju neke pelene i onda ako ih kupiš vise može propast ALI navodno se u Dm može vracat pelene pa na taj način ipak ne bi propalo bas sve :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

plavabosanka
    21. Rujan 2021. 01:02

sunce7

Cure moje
    Nakon 37 sati “procesa”dosla Eva, tvrdoglavica.
    Eva je ziva i zdrava, sve drugo ce mama zaboraviti.❤️
    Moje mame sve mozete, ovo je stvarno nadljudska snaga. 🥰

Prva bebica na temi koja je došla točno na termin☺️ bravo mamica, super si ti to izdržala sve čestitke. A curica nek je živa i zdrava 🥰🥰🍀🍀💗

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    21. Rujan 2021. 01:06

daniella2207

Sunce cestitam🥳🥳🥳🥳
    Evo u 15:17 stigla nam je Korina,49 cm i 2760 g…islo je stvarno brzo,nakon sto su mi dali to poticanje trudova polako su poceli trudovi,dosla sam s tih 1 cm i odmah trazila epiduralnu pa mi je rekla to cemo poslije,nakon sat vremena zovem ih da mi su trudovi jaci i dali mogu sada dobiti epiduralnu,doktorica dode pogleda me i kaze pa vi ste se otvorili skroz samo su mi donijeli jastuk ispod guze i rekli da probam tiskat na sljedecem trudu ja sam stisnula jednom i Korina nam je izasla iz prvog tiska u predradaoni u sobi nismo ni stigle u rodiliste😁 dobro da su muza pustili u predradaonu inace nebi ni stigao doci do bolnice

Ajme koji porod, expresno brzo divotica. Čestitke 💗🍀✨😘 nek je živa i zdrava 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.