Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tracy_
    20. Rujan 2021. 15:32

Endzrue

Tracy joj sad kad si spomenula društvene mreže. Isto mi se bivša kolegica javila (a čujemo se 1 godišnje) jer je negdje iz ko zna kojih komentara iskočilo ruganje mene i prijateljice o trudnoći i ona je vidjela i al si trudna.. Bla bla bla.. I ko grom iz vedra neba kad rodiš nemoj mamu 2 tjedna dat u vrtić. Mi smo imali problemaaaa ajme.. Onak wtf ko te šta pitaooooo, odakle da tema iz ničeg… To mene živcira…btw malu sam ostavila 2 dana doma i krenula je u vrtić jer joj je to jedina poveznica sa stvarnosti (seljene,druga ekipa, drugi parkovi,druga kuća, ja u bolnici, ja doma, ja išla rodit, došla doma s bracom, dva dana iza brat i mama mi došli. Mama spavala s nas 2 u krevetu da mi pomogne kroz noć… Muž gore na katu kod svojih… Ludilo teško od, ponašanja, prkosa, odgovaranjaaaa a ni 3 god nema.. Vrtić je jedino što je ostalo od cijelog ludila.. To ju jedino primiri iako ne voli ić.. Btw stan je muž napokon završio. Selimo stvari i lagano ćemo i mi preselit do kraja mjeseca 🙏🙏

Ajme ti savjeti dobronamjerni... AJ NEMOJ. Ako neko ne pita, nemoj. Pogotovo ako se ne čuješ s tim ljudima. I ako ne pijemo kavu inače. Pa čemu jebemu?! Već san dobila poduke kako nesmin dite naučit na ruke a još je nisam ni jednom držala u rukama. Kako ljude nije sram? 🙈

Tracy_
    20. Rujan 2021. 15:34

Traveller

Nasmijale ste me s opisom pijavica iz vaše okoline. Joj CarpeDiem, upravo tako, dala sam čak tri šanse, tri razgovora imala s molbom direktnom da me više ne pitaju, da se možemo čuti ali voljela bih druge teme.. I onda ludilo nakon 3 h opet kreće. Ma nisu više vrijedni spomena, ali evo uvrijedenih noseva od jutros kad sam raspalila kalasnjikovom po njima, čudo jedno. 🤭
    Cure, meni zakazana indukcija, sutra u 6 i 30 moram biti na Sv. Duhu. Pa ćemo vidjet šta nas čeka.

Tienna, drži se, na grozno je to, ne mogu zamislit stres koji su ti sad priuštili. 😥

Marija, ma mislim da ti ta frendica izgubi wifi signal na nekoliko mjeseci ili godina pa se ne može javit hahahaha. Pričekaj da opet bude nešto novog kod tebe, proradit će joj Internet. 😂😂

Ooooo sritno!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Al' držim fige da krene večeras spontano sama i zajebe dogovor! 😁

Tracy_
    20. Rujan 2021. 15:38

bubica_0706

Cure da vam se i ja javim iz samoizolacije. 🙄
    U subotu je muz razvio simptome, odmah smo se odvojili, testirao se isti dan i pozitivan je. Ja sam se istu vecer testirala i test je bio negativan, ali mozda sam ga prerano napravila. Za sad nemam simptome.
    Sad cu do 39+0 biti sama zatvorena u stan i nadat se da necu dobit simptome ni trudove. 🤯
    Sljedeci pregled mi je u cetvrtak (Sanjarka 😘). Na Sv. Duhu su po tom pitanju skroz dobro organizirani. Kad stignem ispred bolnice nazovem covid sestru u trudnickoj ambulanti koja se oblaci u zastitnu odjecu i dolazi po mene. Kontrole su redovne samo sto me moraju tretirati kao da sam pozitivna. Mozda se kroz koji dan odem jos jednom testirati ako do tad ne razvijem simptome. 🤞
    Eto toliko, nadam se da nece ici na gore ni kod muza ni kod mene. Bebolina je aktivna, dobila sam uputu od svoje dr da samo pratim pokrete i ako nesto ne bi bilo u redu da se javim. ❤️

Ajme, u Splitu je to totalno neorganizirano, prijateljica mi je u osmi misec čekala po najvećem toplotnom udaru pregled jer je rekla da joj muž koji se izolirao ima koronu i onda je nitko nije tia pregledat pa je čekala nekog specijalizanta satima da se obuče očito ili šta već a kad je pitala na wc, poslali su je da ode u obližnji kafić. Trudnica 40+ tt na provjeri plodne vode čekala satima ispred rodilišta na toplotnom udaru do podne po najvećem zvizdanu. UŽAS.
    Ugl lipo je vidit da je bar u vas gore to organizirano bolje! 🙈

• buhtlica34
    20. Rujan 2021. 16:31

E cure, koliko ste pelena kupile za bebu za početak? U dmu su pampers ice 2+1 gratis, pa bi iskoristila to i opskrbila se, ali ne znam koliko čega za kupim...
    Mislila sam 3 pakiranja broja 0 i 6 pakiranja broja 1, jel to dovoljno? Ili? 

• Tena2510
    20. Rujan 2021. 16:38

Pozdrav cure, pratim vas vec neko vrijeme i super ste ekipa.🤗 Sanjarka 88 termin nam je blizu isto sam osjecala taj pritisak i stvrdnut trbuh. Prosli tjedan je ispao sluzni i takav je i meni bio, krvi nema jer je to ranija trudnoća. Moja topla preporuka da si zovete doktora. Otisla sam na pregled i zavrsila doma na strogom mirovanju sa prijetecim prijevremenim porodom. Sama sam sad na 35 punih tjedana. 

• Johnny
    20. Rujan 2021. 16:47

Bok curke, prvo da svima čestitam na bebicama, želim vam brz oporavak i da uživate 💕
    Što se tiče kilaže, ja sam visoka 177 i krenula sam sa 69 kila a trenutno sam na 77 što mi se za 32+3 ne čini previše ali također ne bih htjela prelaziti granicu od nekakvih 85, nadam se da bude to još max 5 kila do kraja trudnoće 😁
    Jel se još nekom desi da se od stresa potaknu bolovi? Imala sam danas ujutro obranu rada na faksu i nisam ništa spavala skoro, baš mi je stresno sve to bilo i sad moram odmarati jer me toliko boli blizu jajnika s lijeve strane da se malo i bojim jer do sad nisam imala baš neke jake bolove. Beba je aktivna pa me bar to ne brine. 

13.11. 🥰👶🏼💙

• monalisa
    20. Rujan 2021. 17:13

buhtlica34

E cure, koliko ste pelena kupile za bebu za početak? U dmu su pampers ice 2+1 gratis, pa bi iskoristila to i opskrbila se, ali ne znam koliko čega za kupim…
    Mislila sam 3 pakiranja broja 0 i 6 pakiranja broja 1, jel to dovoljno? Ili?

Ovisi kolko ti bude beba, ali u svakom slucaju ti je to previse, moji su jedinicu nosili ni mj dana i presli smo na dvojku, a 0 nisam ni kupovala, sad sam kupila 2 paketa jedinice i ostalo sve dvojku

• LeaM
    20. Rujan 2021. 17:16

Sanjarka88 🤍

Traveller , Tracy nestrpljivo čekamo cure ♥️💪🤞🤞🤞🤗
    Zara , Rita vi ste prve sljedece na redu 😁 spremne? 🎉🎉🎉
    Iva2 i ti ako nas čitas si ovotjedna terminuša…javi seee 😊
    LeaM sorry , negdje mi je promakao spol bebice ? 🙈

Dečko 😁

japanka.
    20. Rujan 2021. 18:50

Curke koliko toga se dogodilo ovdje u zadnjih par dana  čestitke novim mamama! 
    Daniella divno je pročitati kako s lakoćom opisuješ svoj porod, čestitam ti od srca! 
    I želim puno puno sreće onima kod kojih je nešto krenulo 🤞🏻 
    Traveller uskoro ćeš se grliti sa svojom bebicom, indukcija ili prirodno.. sretno! ❤️
    Mateja31 nisi dalje javljala, je li se nešto pokrenulo? 
    Sanjarka meni se ovo isto čini kao sluzni čep, barem sudeći po svim slikama koje sam dosad vidjela. 
    Zara vidiš kako nam terminuše rađaju već 😁 naš 23. se bliži, ja sam mislila danas početi s Amy ali sam nekako umorna pa ću je ostaviti za ujutro. Dotad hopsam po lopti malo i nadam se da će imati efekta.
    Ja sam danas bila na pregledu, mališan je i više nego spreman. Kaže doktor da je oko 3500 trenutno i da po njegovom ne bi trebao više puno ni dobiti. Ja sam zatvorena, cerviks malo omekšan, mrvicu se spustio u zdjelicu, ali ima još prostora. Kažu da to neće tako skoro.. to me malo bacilo u bed jer sam se nadala da sam više "napredovala".. ali eto, bebi je očito dobro tu gdje je i ne planira tako skoro van.

• buhtlica34
    20. Rujan 2021. 20:04

Hvala vam cure za info o pelenama. Svugdje čitam da treba more toga pa sam malo izludila...
    Ja sam sad krknula jedan lupocet, nos mi curi ko nespašen. Mislim da je riječ o alergiji, ove godine ne smijem piti tablete za to, pa ispirem nos sa fiziološkom svako 20 min, ali ništa mi ne pomaže. Sad me počela glava boliti od sinusa, nije još strašno ali da preduhitrim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.