Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    20. Rujan 2021. 13:12

CarpeDiem.

Sanjarka88 moj sluzni u prošloj t. je bio ovakav. Po meni je to svakako sluzni ili bar dio 🙈.

Super netko sa iskustvom.  Ja ti nebi znala rec jel je ili nije... Imam pojacan iscjedak al ne bas tako.  Pa mi djeluje da je ti dio sluznog. Sretno 🤗🍀

bubica_0706
    20. Rujan 2021. 14:03

Traveller

Nasmijale ste me s opisom pijavica iz vaše okoline. Joj CarpeDiem, upravo tako, dala sam čak tri šanse, tri razgovora imala s molbom direktnom da me više ne pitaju, da se možemo čuti ali voljela bih druge teme.. I onda ludilo nakon 3 h opet kreće. Ma nisu više vrijedni spomena, ali evo uvrijedenih noseva od jutros kad sam raspalila kalasnjikovom po njima, čudo jedno. 🤭
    Cure, meni zakazana indukcija, sutra u 6 i 30 moram biti na Sv. Duhu. Pa ćemo vidjet šta nas čeka.

Tienna, drži se, na grozno je to, ne mogu zamislit stres koji su ti sad priuštili. 😥

Marija, ma mislim da ti ta frendica izgubi wifi signal na nekoliko mjeseci ili godina pa se ne može javit hahahaha. Pričekaj da opet bude nešto novog kod tebe, proradit će joj Internet. 😂😂

Sretno sutra! 💪🍀🍀🍀

bubica_0706
    20. Rujan 2021. 14:15

Cure da vam se i ja javim iz samoizolacije. 🙄
    U subotu je muz razvio simptome, odmah smo se odvojili, testirao se isti dan i pozitivan je. Ja sam se istu vecer testirala i test je bio negativan, ali mozda sam ga prerano napravila. Za sad nemam simptome.
    Sad cu do 39+0 biti sama zatvorena u stan i nadat se da necu dobit simptome ni trudove. 🤯
    Sljedeci pregled mi je u cetvrtak (Sanjarka 😘). Na Sv. Duhu su po tom pitanju skroz dobro organizirani. Kad stignem ispred bolnice nazovem covid sestru u trudnickoj ambulanti koja se oblaci u zastitnu odjecu i dolazi po mene. Kontrole su redovne samo sto me moraju tretirati kao da sam pozitivna. Mozda se kroz koji dan odem jos jednom testirati ako do tad ne razvijem simptome. 🤞
    Eto toliko, nadam se da nece ici na gore ni kod muza ni kod mene. Bebolina je aktivna, dobila sam uputu od svoje dr da samo pratim pokrete i ako nesto ne bi bilo u redu da se javim. ❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Rujan 2021. 14:32

Sanjarka88 🤍

Dobar dan trudnice i mame 😊
    Kod nas svaku noć pada kiša a po danu sunce. Potpisala bi tako cijelu godinu 😁
    Ja sam ok. Lažnjaci su se smirili jučer do ručka 💪👍
    Ostao mi samo pritisak na donji dio trbuha dok hodam no nije strasno. Moguće da se bebač spušta i namjesta 🤷🏻‍♀️

Nego. Bila sam obećala slikati nakon sto jeBumacslikala svoj sluzni čep , nesto slično sta kod mene zna izaći tu i tamo. Jutros mi je baš ispao veći komad i to sam ga osjetila kako ispada. Skupljala sam ga s gaćica 🤣
    Pa stavljam slike.Gadljivine otvarajte 😁
    Jel moguće da je ovo ipak samo iscjedak? Ima li tko takav iscjedak u trudnoći?

https://ibb.co/6XzGXJt
    https://ibb.co/JzKL68T

Meni također zna biti takav u zadnje vrijeme, opcenito zadnja dva tjedna su mi obilniji iscjedci, izgled boja i miris sve normalno samo obilnije...tako da isto neznam..govore da je u zadnjem mjesecu to normalno pa sam pripisala to tome 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Rujan 2021. 14:35

bubica_0706

Cure da vam se i ja javim iz samoizolacije. 🙄
    U subotu je muz razvio simptome, odmah smo se odvojili, testirao se isti dan i pozitivan je. Ja sam se istu vecer testirala i test je bio negativan, ali mozda sam ga prerano napravila. Za sad nemam simptome.
    Sad cu do 39+0 biti sama zatvorena u stan i nadat se da necu dobit simptome ni trudove. 🤯
    Sljedeci pregled mi je u cetvrtak (Sanjarka 😘). Na Sv. Duhu su po tom pitanju skroz dobro organizirani. Kad stignem ispred bolnice nazovem covid sestru u trudnickoj ambulanti koja se oblaci u zastitnu odjecu i dolazi po mene. Kontrole su redovne samo sto me moraju tretirati kao da sam pozitivna. Mozda se kroz koji dan odem jos jednom testirati ako do tad ne razvijem simptome. 🤞
    Eto toliko, nadam se da nece ici na gore ni kod muza ni kod mene. Bebolina je aktivna, dobila sam uputu od svoje dr da samo pratim pokrete i ako nesto ne bi bilo u redu da se javim. ❤️

Nadam se da ce sve dobro proci 🥰 mi trudnice imamo jak imunitet ❤

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Rujan 2021. 14:37

Inače imam za prijaviti od jutros laganu menstrualnu bol i bol u križima, ne znam šta je to, nisam još nikome spomenula  😕 mozda se nešto pokrene 🙂

• buhtlica34
    20. Rujan 2021. 14:41

Traveller sretno sutra, nadam se da će biti što bezbolnije 😎😁 ovo što si pričala kak ljudi gnjave, ma to samo ostavi na seen bez imalo grižnje savjesti! Ja tako radim, što sam starija to sam gora po tom pitanju, u smislu da frknem ljude bez problema.
    Bubica, drži se, nadam se da će sve biti ok I da ipak nećeš razviti koronu na kraju 💞

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Rujan 2021. 14:41

Bumac jeste li izasli iz rodilišta? 🙂 kad stigneš napišeš nam što ti je sve koristilo za naše rodilište a što nije, pa jos dopunim torbu ako nesto fali ili izbacim višak 🙂

• MARELA
    20. Rujan 2021. 14:43

Mia38

MARELA

Mene evo u petak sveki 'ispeglala' prek moba😂, bila sam na kraju 6h u shoppingu, super sam se osjecala i koristila sam dan. Jos gledam i razmisljam dal da se javim ili da poslije nazovem, ipak sam se javila, kad ono 'joooj, ajde doma cuvati bebicu, nemoj da te sad jos po ovoj kisi neko s autom lupi, nikad se ne zna…😜😜😜
    Mah…rekla sam joj da sam bas gotova i onda nastavila jos 3h😆😆😆.

Inace, druge dane nisam bas nes…zgaravica me pere na najjace, cak i na prazan zeludac ujutro i stogod da ubacim, bademi ne pomazu, Gastal cak nekad ne pomaze😱bebac je jako visoko, nis se jos nije spustio, ja nikak da si slozim torbu za bolnicu, sve nekak koda imam jos 2mj😅 Jedino bih voljela ne dobiti sad jos 5kg zadnja 3 tj, jer sam fakat vec teska (85kg na 172🥴) i kukovi me rasturaju po noci, pa ono gledam pratiti dijabeticku prehranu, a tu i tamo maznem kremsnitu🙃.
    Sutra imam pregled u TA, zivo me zanima kak je mali s kilazom, bar da znam da nije meni u spek otislo hehe😜

Prvo, cestitke curama na uspjesnom vikendu i bebicama, bas mi je drago da je sve proslo ok i sa suzom uvijek citam svaki post kad netko javlja da je stigla nova bebica.
    Marela ja sam tu negdje kao ti… 170 cm i 83 kile… krenula s 75…. zadnjih 2 pregleda dobivam po 600-800 g i to je sve bebina tezina. Taman za toliko procjenjuju da raste. Iako ja sam tek 33 tt pa ce to jos dosta rasti 🙈 Rekla mi je dokt da malo bremzam tezinu jer je za 2 tjedna veci, pa pazim na prehranu. Nemam gestacijski ali imam inzulinsku rezistenciju pa kontroliram secer. Isto sutra pregled i bas me zanima koliki je sad 🐷

Ma ti si super dobila nis kila, 8, to je taman jos dve, tri do kraja😄. Ja sam sada na +11,5, sto nije puno, ali sam imala 'visoki start', pa sve skupa, ono, je...a poslije bi se rado vratila na svojih 67 a da nije bas kroz 2 godine 😅 tih 85 mi je neka psiholoska granica, pa se nebi zalila da se zadrzim na tome, moze se to💪.
    Znam da bu sad netko rekao poslije cete kile, ali zapravo bolje krenut sad dok jos stignem malo isplanirati zdrave obroke 😄
    Najsmijesnije kaj ja sebi uopce nisam debela sad jer je fokus na trbuhu, ali znam kaj bu bilo kad rodim....issss..najednom bu bilo i guze i nogu i ruku, svega ostalog i to bez pretjerivanja 😜😜

Tracy_
    20. Rujan 2021. 15:26

CTG odličan, beba preaktivna, prije ulaska sam u wc napila se dvi čaše vode po savjetu Traveller i mala je razludila taman i ubolo je odličan tajming! U čekaonici sam prije capkala po hodniku, nisan sjedila.
    Ultrazvuk super, a ima bit da je vikend urodio plodon bar malo i otvorena sam bila bar 0.5 cm pa je doktorica nalo to "pogurala" i uspila mi napravit provjeru plodne vode. Još je bistra, šta u biti znači da mala još nema ni smežurane prste od banjanja. 😁 Mene bole menstrualni bolovi, valjda se očitavaju i slabi trudovi ali ništa to još ne znači, može tako i danima. Iduća provjera plodne mi je u sridu u 8. Dotad čekanje. Svakodnevno bar prošetam psa i spustim se i popenjem 5 katova bez lifta tako da bar minimum aktivnosti imam svakako. 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.