Znači trbuh mi je toliko tvrd da na koju god stranu legla ne pomaže 😪😪 već sam dvaput hodala u wc nije do punog mjehura. I baš sam osjetila bebu kso dase odguruje usred noći, ima party 🙈🙈 i sanjala sam da sam na putu za bolnicu 🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Jutric cure. Da vam se javim iz bolnice. Trudovi su idalje prisutni nekih sat i pol do dva vecinom sat i pol bude i budu dosta jaki taj od 50 od jucer sta su ga uhvatili nije nista bio koliko budu ovi jaki. Sve me boli nocas je bila i menstrualna bol i boli me nisko doli mislim da se on gura glavicom. Zaboravila sam napisati na jednom bubregu je bebi otkivena hidronefroza tj prosirenje bubreznog kanalica. Kaze dr da je to kod muskica normalna pojava. Sad kad se sjetim. Sta sam sve s lorenom prosla do 3 godine imala je stalne upale mjehura cak su mislili da ima i refluks pa je pila i 3 mjeseca malu dozu antibiotika. Znaci vjerovatno je to i ona imala ali nisu otkrili u trudonoci. Sad kao cura od 14 godina nema nista od toga.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Jutro cure.. Ja od 6 budna... U pola 1 zaspala, I svakih1, 5h Sam se budila na wc.. Ubija me to vise 😣... Danas imam pregled u bolnici🤞🍀, vidim dosta vas ima neke simptome I problemcice , kod mene jedino to sto moram na wc svako Malo, do skoro Sam imala osjecaj da ce Mala poraniti,a sad pomislim da nece nikad izaci 😂😂.
Ane sretno.
Sanjarka upisi me kad stignes za pregled 22.09.
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Jutro cure, nadam se da ste dobro spavale, vi koje niste bas mi je zao, pridruzujem se vasem klubu. Isla piskit sto puta pa ne mogu zaspat posto je malac imao party, a nikad ne divlja preko noci, bar ne toliko da ja ne mogu zaspati. 😁
Mene sve nesto panika hvata u zadnje vrijeme oko svega, jos kad sam vidjela da cu bit sama sa bebom dok budu isli popisivaci bas sam se obradovala hahah. Jedino ako budemo imali srece pa pogode dok muz jos bude kuci. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Dobro jutro cure ☺️
I ja se baš pitam kako to da par dana nemamo novih bebica na temi, sad kad nas odjednom zatrpaju ❤️
Zara može 23.9., iako mene drži takva nervoza da bih skoro i za ranije potpisala 🤣 Ipak mislim da će to kod mene potrajati.. menstrualni bolovi koje sam imala prije par tjedana su sasvim nestali, trbuh je još visoko i stvarno nemam nikakvih naznaka da bi uskoro krenulo 🤔 Ctg odrađen ovaj tjedan, nema trudova, idući tjedan je cervikometrija pa možda tu čujem nešto, iako sumnjam. Sad se vježba strpljenje 🤞🏻
Jutro curke!
Sanjarka I Tommy, nadam se da će se vaš tlak regulirati!
Tommyfame, daj nam javi kako je u Petrovoj - ja sam 99% sigurna da ću ići na Sv. Duh, ali taj 1%.... Iako mi je doktorica na pregledu rekla da gdje god se odlučim da ne bi trebala imati problema, ali eto posto sam u ovom dijelu grada da bi mi preporučila Sv duh, čisto zato jer mi do njega treba 10 minuta.
Jučer sam od slušala 1.dio trudbickog tečaja, 3 ure traje, ajme kako je to mene smorilo, zaspala sam odma nakon toga 😂😅
Danas čekam još majstore da završe pločice u kuhinji, pa onda moram naći električara za stavit lustere, ljudi moji ja više ne mogu majkemi. I tek onda nakon toga se bacam na sređivanje sobe od male, to dok dočekam but ću toliko strgana da ću krevet krivo sastavit na kraju 😂😂
Jutro cure, evo mene u čekaonici na neurologiji. Bila u ponedjeljak i nakon dva sata čekanja me poslali doma jer mo doktorica dva puta poslala krivu uputnicu. I sad je čekanje na pregled da vidim kako će nam beba stići- carskim ili prirodno. Moram priznat da me poprilično nervoza i neizvjesnost drži. Inače je sve ok, nemam nekih naznaka da bi beba mogla uskoro osim uobičajenih bolova i nelagodnosti.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Jutro cure, evo mene u čekaonici na neurologiji. Bila u ponedjeljak i nakon dva sata čekanja me poslali doma jer mo doktorica dva puta poslala krivu uputnicu. I sad je čekanje na pregled da vidim kako će nam beba stići- carskim ili prirodno. Moram priznat da me poprilično nervoza i neizvjesnost drži. Inače je sve ok, nemam nekih naznaka da bi beba mogla uskoro osim uobičajenih bolova i nelagodnosti.
Sretno, I javi kad zavrsis. 🤞
I ja Imam sledece sedmice Termin kod neurologa iz istog razloga 😏🍀🍀🍀❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji