Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Rujan 2021. 13:15

TonkoBalonko dobro nam dosla 😊 
    Muffin uf bas te zeza taj tlak 😒 koliko ti bude kod kuće? 
    Nadam se da ces ipak nekako izbjec hospitalizaciju ili ako te vec hospitaliziraju i odluce se za carski neka to odmah obave da ne lezis tamo bzvz duze nego treba 🤞🤞🤞
    Daniella super kilaza curke 🎉 
    Lyra tebi ovo bude 3. Carski? 
    MARELA ne virujem da su ta 2kg cista kilaža....jel otičes?
    Ani92 bit Ce to sve super. Jos 2 tjedna da izdrzis i već je to odlično 💪🤗
    Mateja ma dobro sam. Tlak sam isla provjeriti zbog predostrožnosti jer sam prije par godina imala problema s tim u jednoj fazi....nadam se da će biti relativno miran do kraja t 🤞 a Vita je predivno ime. Meni se jako svidala muska verzija tog al muzu naravno ne 😁
    Uglavnom ♥️😻
    Traveller ostavi se Amy i bolova koji nista ne rade 😁 odmaraj i cuvaj snagu za pravu stvar 😅
    Cerviks - meni ga je mjerio sve do pregleda sa 32tt , onda je napisao samo odrziv pa kontam da mjera vise sad nije ni vazna 🤷🏻‍♀️
    Mia38 imas veliku bebu i to je sve super. Trebat ce to rodit al mozes ti to hehe 💪😻
    Sanjalice kod tebe sve školski 👏👏
    Leonoah i Plava Bosanka čestitke na ulasku u termin 💪
    Ponosnamama ja si doma ne mjerim tlak jer se prepadnem pa mi bude veselo 🤣 zato i jesam išla na holter 😅
    Ja nisam vadila opet krv sa 34. , Rekao gin da nije potrebno. A nije me ni nas socijalac slao proslu t pa mislim da nece ni tebe
    Tracy, Lorre , Meaa kako su prosli pregledi jučer? 🤞
    Sretno svima danas 🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Rujan 2021. 13:16

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    RUJAN:
    Lisa27 08.09.
    MARELA 08.09.
    Orhideja 08.09.
    LadyD 09.09.
    Zara7 09.09.
    Crni_labud 09.09.
    Sanja0508 09.09.
    Mateja31 10.09.
    Little baby 10.09.
    Lollypop 10.09.
    Ivkica 10.09.
    Bubica0706 11.09.
    Traveller 11.09.
    Nyssa_ 13.09.
    Ponosnamama 13.09.
    aAnchy 13.09.
    Veky004 13.09.
    Monalisa 13.09.
    Mateja2602 13.09.
    Sanjarka88 14.09.
    CarpeDiem 14.09.
    Muffin 14.09.
    Daniella 14.09.
    Ivona1505 15.09.
    Bilja1212 15.09.
    Ana25 16.09.
    Tommyfame 16.09.
    Sanjalica 16.09.
    Rita37 20.09.
    Freya_444 21.09.
    Keto35 22.09.
    Orhideja 22.09.
    LiLM 24.09.
    Kiky 27.09.
    Mala_Ive 27.09.
    Lyra 28.09.
    LISTOPAD:
    Buhtlica34 04.10.

• ponosna.mama
    08. Rujan 2021. 13:36

plavabosanka

Leonoah glavobolja je baš zeznuta stvar, znam kad sam ja imala glavobolje sa nekih 14.5godina taman pred upis u srednju školu, toliko su me iscrpile da nisam znala razlikovati stvarnost od sna. Sjećam se što se dešavalo, ali tad u tim trenucima kao da to nije bilo stvarno nego kao da sanjam. Užasan osjećaj.
    Držim fige da prođe sve u najboljem redu i bez te glupe glavobolje 💗💗🤞🏻🤞🏻

Ponosna. Mama nisam znala da se za pratnju na porodu mora i platiti? Šta stvarno?? 😱

Ma to se valjda placa tecaj koji se ne odrzava radi korone 🙄 ..prije je kostalo 400kn, ne znam je li jos uvik toliko 🤷🏻‍♀️
    Na stranici bolnice sam samo vidila da se treba doc upisat i platit 100kn za zastitnu odjecu, a ne znam koliko jos za "tecaj" 😏

Sanjarka88
    08. Rujan 2021. 13:39

ponosna.mama

plavabosanka

Leonoah glavobolja je baš zeznuta stvar, znam kad sam ja imala glavobolje sa nekih 14.5godina taman pred upis u srednju školu, toliko su me iscrpile da nisam znala razlikovati stvarnost od sna. Sjećam se što se dešavalo, ali tad u tim trenucima kao da to nije bilo stvarno nego kao da sanjam. Užasan osjećaj.
    Držim fige da prođe sve u najboljem redu i bez te glupe glavobolje 💗💗🤞🏻🤞🏻

Ponosna. Mama nisam znala da se za pratnju na porodu mora i platiti? Šta stvarno?? 😱

Ma to se valjda placa tecaj koji se ne odrzava radi korone 🙄 ..prije je kostalo 400kn, ne znam je li jos uvik toliko 🤷🏻‍♀️
    Na stranici bolnice sam samo vidila da se treba doc upisat i platit 100kn za zastitnu odjecu, a ne znam koliko jos za "tecaj" 😏

Mislim da se tečaj otkad je korona ne plaća

• Mia38
    08. Rujan 2021. 14:08

Ivona1505

ponosna.mama

Cestitke cure na dobrim nalazima 🥰
    Sanjarka kako je tvoj tlak danas?
    Anedrzi se jos malo 💪🏼🤞🏼
    Leonoahnadam se da ce porod proc ok bez glavobolje i ikakvih problema 💞
    Iscjedak je i u mene također prisutan od pocetka, zadnjih par dana mi je isto pojacan bijeli bez mirisa.
    Nikakvih posebnih bolova nemam osim standarno leđa, al to muku mucim vec godinama 😏
    Sta se tice kilaze, jos uvik na +1kg 😊
    Cure koje nisu iz Splita, koliko se kod vas placa pratnja u bolnici i je li vam obavezno traze da pratnja ima odslusan tecaj?
    E da i je li mora pratnja imati obavezno pcr test ili moze i brzi antigenski? Iako dok ja budem isla rodit vjerojatno ce ukinit pratnju 🙄
    Tracy dobila sam otpusno pismo, dobro si rekla, nakon tjedan dana 😂😂
    Citam maloprije u otpusnom pise posteljica sprijeda, a u trudnickoj straga 🤔
    E da, ono vađenje krvi za krvnu grupu u 34.tt je li to obavezno? Ima koja da nije isla? Ne da mi se ponovo vadit krv bezveze kad sam pozitivna, ruke su mi skroz modre koliko puta su mi izvadili ovih misec dana 😕
    Svasta sam vam nadrobila 🙈

Ja ne znam jel obavezno, mene je slala samo na pocetku to za krvnu grupu, sad sam u 34 tj, odnosno 33+5, a nista mi nije rekla doktorica na zadnjem pregledu. Valjda bi nas slali da moramo ponovno ici, i btw ja sam isto pozitivna. 😁

Potpisujem...isto..

mala_ive
    08. Rujan 2021. 14:29

A sto je s muzevima koji idu drugi put na porod? Odslušao je tecaj prije 2god, al kako sad? 

Ani92
    08. Rujan 2021. 14:30

Sutra ujutro idem nosit uzorke za GUK profil na VV i nakon toga u TA. Nadam se da ce tamo proc sve ok jer sad sam bas zabrinuta. Mirujem vec 10 dana, a malecka se ocito zuri van. Evo nalaza https://ibb.co/56z2Jts Po zadnjoj M sam usla u 34 tt, ali znam kad mi je bila ovulacija i t je zapravo tjedan dana manja iako mi dr nikad nije korigirala termin, samo na 1. pregledu je stavila napomenu. Tako da po mome, ja sam tek usla u 33 tt. A ako se ne varam, moram biti puna 34 t da bi dobila injekciju za razvoj pluca? Nadam se da ce ostat jos barem 3 tjedna unutra 🙏 Sutra cemo biti pametniji.

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Ani92
    08. Rujan 2021. 14:32

Eh da, sto se iscjetka tice-takoder mi je pojacan zadnjih par dana bio i dosta gust, pa je ispala candida. Ako vas svrbucka tu i tamo, provjerite sa dr. Ja dobila vaginalete i kremu.

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Lisa27 👶🧸🎀
    08. Rujan 2021. 14:59

Pozdrav curkee 🥰
    Ja obavila danas pregled, sve je ok, ja skroz zatvorena, bio je samo vaginalni pregled i ctg.. za dva tjedna radimo ponovo bris za streptokok da vidimo da li se povuklo i to je to..uputnica za rodilište je napravljena 😀
    Jučer bilq patronažna sestra da se upoznamo, danas pranje navlaka od kolica ( jaje, košara) a sutra kolijevka i pranje duda i bocice i sve je spremno 🥰
    Iduci pregled 22.09.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• sunce7
    08. Rujan 2021. 15:03

Traveller
    Pokrece li se ista🧐😂😂
    Daj mi reci stuca li tvoja beba u ovim kasnijim tjednima? 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.