Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lyra
    07. Rujan 2021. 21:33

Tommyfame

Hej cure :) kako ste? Jel nam se nadzire sljedeca beba? 😍😍😍

Ja eto isla danas u Petrovu i tlak mi je u nebesimaaa!! Skuzila sam ja doma da je on malo podivljao no kod njih je bio 152/93, to je bila srednja vrijednost sa 3 tlakomjera su mi mjerili..
    Ugl.idem na hospitalizaciju sljedeci tjedan, budu mi mjenjali terapiju i malo me nagledali. Nisam nikad lezala u bolnici pa mi je ovo kao neki izlet haha

Cure, mjerite si tlak tu i tamo.. ja stvarno ne osjetim razliku izmedu 120/70 i 150/100 a vjerujem da beba osjeti :/

Uvz nisam imala vjerojatno cu imat kad me smjeste. Tako da Sanjarka pisi mene 16.09 za pregled :)

Nisi imala uzv? Pa sta su onda radili, samo ti tlak mjerili?

Super da si tak optimisticna :) meni je to lezanje u bolnici bio najgori dio trudnoce. 
    Sretno!

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    07. Rujan 2021. 21:37

Kod mene sve super na pregledu, malac dosao do 1800 g. Iduci pregled za 3 tjedna, 28.9., onda polako dogovaramo i termin za carski oko 38. tjedna. 💪 

👦 11/2017 👶 9/2020

Tommyfame
    07. Rujan 2021. 22:03

Lyra

Tommyfame

Ja eto isla danas u Petrovu i tlak mi je u nebesimaaa!! Skuzila sam ja doma da je on malo podivljao no kod njih je bio 152/93, to je bila srednja vrijednost sa 3 tlakomjera su mi mjerili..
    Ugl.idem na hospitalizaciju sljedeci tjedan, budu mi mjenjali terapiju i malo me nagledali. Nisam nikad lezala u bolnici pa mi je ovo kao neki izlet haha

Cure, mjerite si tlak tu i tamo.. ja stvarno ne osjetim razliku izmedu 120/70 i 150/100 a vjerujem da beba osjeti :/

Uvz nisam imala vjerojatno cu imat kad me smjeste. Tako da Sanjarka pisi mene 16.09 za pregled :)

Super da si tak optimisticna :) meni je to lezanje u bolnici bio najgori dio trudnoce.
    Sretno!

Ne. U Petrovoj je to malo cudno haha 
    Imas TA i posebno imas UZV, za to se posebno narucujes 🤷 
    Tako da, danas su me vagali (e da, +3kg sam), tlak, mjerili stomak, slusali otkucaje bebe i to je to. 
    I razgovor sa doktorom. Dobila sam dr.Hermana, bome je ugodan i oku i u razgovoru 🤭😍😍 

A da, optimisticna sam jer nisam nikad lezala u bolnici pa je sve to meni zanimljivo 🙈 no od pocetka mi je trudnoca turbolentna pa sam se nekak ovome i nadala

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

bumac95
    07. Rujan 2021. 22:07

U Ri :D
    Moj je jucer na pregledu imao iznedu 3 i 3,300. Malo je manji od tvoga :D
    A indukciju je preporučio gin jer kaže da mi tijelo dosta pati zadnjih dana i tlak mi je krenuo divljat pa on ne bi puštao duže od sljedećeg tjedna da slučajno ne bi došlo do preklampsije. 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    07. Rujan 2021. 22:08

Tommy 3 kile od starta? Wow, svaka čast ženo 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• MARELA
    07. Rujan 2021. 22:18

Bok cure, mi danas bili na pregledu u TA Vinogradska, cekala 3h i na kraju samo bris odradili, UZV nije stigao, tak da nista ne znam. Sutra me narucio u 18 za UZV pa javim ako bude kaj interesantno.
    Koma je sto sam u 5 dana dobila skoro 2kg, ne znam sta je to...ok, imali smo malu festu za vikend i bilo je torte i kolaca, ali 2kg🥴🥴dakle uzas...opcenito mi jako smetaju kombinacije hrane, npr ne mogu pojesti rucak, pa poslije desert, kao da mi se sve zabetonira i onda do navecer rikavam, cak i ako uzmem male kolicine, npr. Danas, svjeza mrkva, malo jogurta i saka orasastog voca + 1/2 tanke snite torte od vikenda i toliko mi se napuhnuo trbuh da sam mislila da cu riknut. Mislim da se selim na smoothije kako je krenulo, treba izdrzat jos mj dana do poroda😑

• MARELA
    07. Rujan 2021. 22:22

Tommyfame

Lyra

Tommyfame

Sretno!

Tako da, danas su me vagali (e da, +3kg sam), tlak, mjerili stomak, slusali otkucaje bebe i to je to.
    I razgovor sa doktorom. Dobila sam dr.Hermana, bome je ugodan i oku i u razgovoru 🤭😍😍

A da, optimisticna sam jer nisam nikad lezala u bolnici pa je sve to meni zanimljivo 🙈 no od pocetka mi je trudnoca turbolentna pa sam se nekak ovome i nadala

Tommy fame pa kaj ti jedes da samo +3? Garant ti slatko bas i nije top tema😅

• dijono
    07. Rujan 2021. 22:47

PART TIME JOB FOR USA
    Google pays for every Person every hour online working from home job. I have received $23K in this month easily and I earn every week $5K to 8$K on the internet. Every Person join this working easily by just just open this website and follow instructions,

Here’s what I do >>>  WWW.Easy40.COM

• Lyra
    08. Rujan 2021. 00:40

Tommyfame

Lyra

Tommyfame

Sretno!

Bome jos nisam cula da se netko nada ostat u bolnici 😁  imala sam i ja turbo i rizicnu trudnocu, drago mi je da je ova sad uredna. Nadam se da ce ti lijekovi pomoci u stabilizaciji tlaka i da nece doci do preeklampsije. 
    I ja sam u plusu sitno, +4 kg, al nije mi sad to neki uspjeh kad sam startala s puno previse (84 kg) 😅 
    Barem je dr bila zadovoljna danas. 

👦 11/2017 👶 9/2020

mala_ive
    08. Rujan 2021. 04:27

sanja0508

mala_ive

Zaboravila sam pitati,Sanja0508 di ima online autoskola, ja sam mislila u trudnoci isto tako teoriju al koga god sam u ZG zvala su mi rekli da nemaju tu opciju pa sam odustalaako ima, kad rodim i uhvatim ritam bih online slusala rado pa te molim da podijelis info

I jos jedno pitanje, za robicu. Vjerojatno ste sto puta pisale, al tko ce to sad naci. Kako mi je ovo prva zimska beba, moze netko napisati okvirno brojčano koliko cega trebam od robice za prva 3mj? Uooce ne znam sta nose po danu, bodi kratkih pa preko onesie ili? Za vani skafander valjda, to je najpralticnije. Tenks :)

Ja sam preko HAK-a. Ok ti je imas predavanje 2 tjedna preko zoom-a i onda 2 tjedna ucis i vjezbas preko one aplikacije autoškola L, i onda ovako kao ja odes na ispit, padnes radi jednog boda i places pola jutra 🤣
    Za 2 tjedna je opet ispit 🤦‍♀️ sada jos moram prvu pomoc. To cu valjda proci. Bas sam jado 🤣

Hvala! I sretno! :+)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.