Mateja
Svaka cast, tek sad u potpisu vidim da cetvrtu bebu ocekujes, stvarno se divim svim mamama sa vise djece.🤍
I ja sam gledala te kante, jel to ok stvar, isplati li se? 😂
Pozdrav svim okruglicama :)
Jana čestitke na bebici 🥳
Ako sam koga preskočila a da je rodio u međuvremenu, sori, nisam uspjela sve pročitati.
Javljam se s pregleda danas u TA.
Opet mi je bio visok tlak pa sam morala mjeriti više puta, na kraju je kao bio ok, ali nekako sumnjam u to jer mi je i doma povišen zadnjih tjedan dana.
Još uz to sam znala vidjeti 'zvjezdice' ovih dana i ako mi se ponovno dogodi uz povišeni tlak, moram u bolnicu.
Imala pregled i uzv - zatvorena, ništa se ne pokreće, bebač je oko 3500.
Moram ovaj tjedan napraviti preoperativne pretrage i imati spremne nalaze do sljedećeg pregleda 14.9.
To je zbog prvog carskog i radi ovog tlaka pa da imam nalaze u slučaju hitno carskog.
Sve više imam osjećaj da će biti ponovno carski.
Ne znam kak da pokrene nešto prirodno, jedem taman ananas i datulje, morat ću početi i ja ove vježbe 😅
Sretno svima na pregledu 🙌😊
Ane drzim fige da izdrzis jos barem desetak dana u komadu. 🤞🏻🍀
Sanjarka uf, veseli dan je bio. 🙈 meni laiku se ne cini da ti je tlak puno skakao. 🙈
Ajmo bumac! 🍀🍀🍀🍀 jos maaloo, hehehhe!
Menstruacija - nema to veze s vrstom poroda nego s dojenjem i ucestaloscu istog. Moguce ju je dobiti nakon mjesec dana, ali i debelo nakon godine dana (evo prosli put mi je dosla tek nakon godinu dana, sad cemo vidjeti 😆).
Ja se danas osjecam kao da me vlak pregazio. Jucer smo imali naporan i bila u pokretu skoro cijeli dan tako da danas odmaram. Opet me nesanica lovila, probudila se za wc od 3 pa do skoro 6 sati nisam zaspala. Valjda se nece to nastavit 🤔😒 Uglavnom to je to, ja se nadam da ce moj maleni pozurit da necemo bas cekat termin jer mama je sve umornija 😅
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo mene s pregleda danas,napokon sve ok s mjerama sve odgovara s 2-3 dana odudaranja,tako da sam bila bas sretna.Ctg uredan,bebica vitalna i procjenjena na 2940 g😀
Rekla mi je da prestanem piti magnezij i prenatal,za magnezij sam ocekivala ali prenatal sam mislila da se pije do kraja🤷♀️
Iduci pregled 14.09.
Torbu sam spakirala,danas sam kupila jos spavacicu u Deviću i to je to...😀
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Muffin lijepi komad bebice 🥰 mi imamo termin isti dan ako vidim. :D
Traveller nije mi to palo na pamet. Mogu probat da. Osim upale misica nemam šta izgubit 😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Hej cure :) kako ste? Jel nam se nadzire sljedeca beba? 😍😍😍
Ja eto isla danas u Petrovu i tlak mi je u nebesimaaa!! Skuzila sam ja doma da je on malo podivljao no kod njih je bio 152/93, to je bila srednja vrijednost sa 3 tlakomjera su mi mjerili..
Ugl.idem na hospitalizaciju sljedeci tjedan, budu mi mjenjali terapiju i malo me nagledali. Nisam nikad lezala u bolnici pa mi je ovo kao neki izlet haha
Cure, mjerite si tlak tu i tamo.. ja stvarno ne osjetim razliku izmedu 120/70 i 150/100 a vjerujem da beba osjeti :/
Uvz nisam imala vjerojatno cu imat kad me smjeste. Tako da Sanjarka pisi mene 16.09 za pregled :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Perem danas dijelove kolica i jajeta koji se daju izvadit al mene to strah u mašini, pa na ruke prolazim😃 i onda mi je ostala još manja hrpica za opeglati i gotova sam. Ne mogu si još stvorit u glavi da sad može svaki čas krenuti 😱,🙈 a jako se spustio stomak u zadnjih par dana i pritisak je na mjehur užas i počinje me bolit stomak kad se trebam dole obući. I ovaj vikend su me šetnje baš slomile, al dobro je barem nisam imala grčeve u nogama ko prošlog ponedjeljka kad za vikend nismo išli u šetnju.
Ja sam sve oprala u masini na 30 to sa kolica svu sarenu robicu na 40 a bijeluna 60 sve ss duplim ispiranjem i teta violeta tekuci za bebe. Meni se trbuh spustioza 4.prsta prosli tjedan par dana nakon toga dosli trudovi. Evo i dok primam terapiju imam jake svakih sat i pol vremena. S lorenom sam imala 8 dana lazne dok nisam rodila ali bio je 40 tt. Sad je rano. A uloziva za vrsak prsta bila s lorenom dugo od 20 i nekog tjedna do 40 tt dok nisu krenuli lazni.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Muffin lijepi komad bebice 🥰 mi imamo termin isti dan ako vidim. :D
Traveller nije mi to palo na pamet. Mogu probat da. Osim upale misica nemam šta izgubit 😂
Bome imamo :)
U kojoj si ti bolnici?
Nisam popratila zašto ideš na indukciju sljedeći tjedan ako ne krene ranije?
Je, velika je beba, a ja imam i dijagnozu gestacijskog 😒
Sunce7 e bome trudnički hormoni čudna stvar😂😂 kad dragi tepa bebici pa kaže još malo pa si nm tu sve mi drago onda skontam ajmee neka ga još malo 😂🙈 sad znam za drugo da ću se počet pripremati punoo ranije, al kod ovoga je i strah bio prisutan pa sam neke stvari samo odgađala.
Jeste sterilizirale dudice i flašice za orva korištenja ili ste ih samo oprale? To moram isto ovih dana 😃
Steriliziram i dude i bocice kompletno prvih 6 mjeseci
👦 11/2017 👶 9/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji