Je*
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Uloziva za vrsak prsta nista strasno i sve je mekano dolje kaze. Sad primam infuziju da zaustavi trudove. Imam stalno neke bolove i kontrakcije. Bas sam umorna jer me to vec 3 dana muci konstantno i dan i noc. Namistena menstruacija mi je 8.1 kao bila pa racunam da sutra ulazim u 9 mjesec po tome
Nadam se da ces ipak izdrzat jos 10 tak dana u komadu 🤞🤞🤞
Sunce7 e bome trudnički hormoni čudna stvar😂😂 kad dragi tepa bebici pa kaže još malo pa si nm tu sve mi drago onda skontam ajmee neka ga još malo 😂🙈 sad znam za drugo da ću se počet pripremati punoo ranije, al kod ovoga je i strah bio prisutan pa sam neke stvari samo odgađala.
Jeste sterilizirale dudice i flašice za orva korištenja ili ste ih samo oprale? To moram isto ovih dana 😃
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sunce7 e bome trudnički hormoni čudna stvar😂😂 kad dragi tepa bebici pa kaže još malo pa si nm tu sve mi drago onda skontam ajmee neka ga još malo 😂🙈 sad znam za drugo da ću se počet pripremati punoo ranije, al kod ovoga je i strah bio prisutan pa sam neke stvari samo odgađala.
Jeste sterilizirale dudice i flašice za orva korištenja ili ste ih samo oprale? To moram isto ovih dana 😃
Ja cu sterilizirati za svaki slucaj, jos i to moram i onda mirna. A jedva cekam vikend da se sastavi krevetic. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Poozzz! Sretno svim curama koje imaju preglede danas. 🍀🤞
Info za cure koje su u Zagrebu, a trebaju jos u nabavku u DM...iskocile su mi po drustvenim mrezama najave za Super Subote u Supernova Buzin i u Centru Cvijetni. Pa sam isla provjeravati i kod njih bude akcija 15% popusta na sve iznad 200 kn. Za one koje ne zele cekati guzve na sljedecoj zutoj srijedi. 😆
Traveller pa dobro to da al nikako da se trudovi pojačaju hahaha
Mislim nije loše ni da me polako otvaraju ovako blesavi na pola sata, 45 minuta, ali tim tempom ću još 10 dana, a ponedjeljak mi je rok 😂😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ja sam sterizirala samo izdajalicu jer je dugo stajala i jednu bočicu i dvije dude. Drugo mi ništa nije ni palo na pamet, šta se još sterilizira? 🤷🏼♀️😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ja sam steriziralasamo izdajalicu jer je dugo stajala i jednu bočicu i dvije dude. Drugo mi ništa nije ni palo na pamet, šta se još sterilizira? 🤷🏼♀️😅
Nista 😆
I ja sam mislila samo to sta i ti 🤷🏻♀️
Pozdrav cure :)
Nedavno sam otkrila ovu temu pa evo da se priključim.
Termin mi je u subotu, a naručena sam na pregled 2 dana prije u TA u Petrovu.
Jel' znate možda kad u Petrovoj krecu s provjeravanjem plodne vode, tj amnioakopijom?
Drage moje, zelim vam svima predivne porode. Ja još nisam svjesna da kroz 20 dana cu drzati to klupko sreče. Rekla sam nakon trećeg poroda, to je to ja više neču.. Ali kako kažu, mi možemo snuti planove ali onaj gore odreduje. Ovih dana me bas emocije peru, stalno nesta pripremam za bebača. Danas sam naručila i kantu za pelene s baby centar, cekam jos jedan paket da mu sobu pripremim i to je to. 💙
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji