Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Rujan 2021. 13:13

Ajmo rujan koja je sljedeca? 😆😆😆

Bas me zanima jel Loptić jos u komadu. Šteta sta se ne javlja....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bumac95
    07. Rujan 2021. 13:20

Sanjarka još 7 da. Imam fore do ponedjeljka da se nešto pokrene jer onda u utorak idem na indukciju 🤦🏼‍♀️
    Tako mi se neda opet taj drip prolazit, a šta god napravim jači trudovi se ne pokreću hahahah

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    07. Rujan 2021. 13:21

Svakako nam sljedeći tjedan stiže bar jedna bebica onda. A mogla bi se Niki pridružit i Nika ako do tad ne odluci :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Ane_ši
    07. Rujan 2021. 13:27

Uloziva za vrsak prsta nista strasno i sve je mekano dolje kaze. Sad primam infuziju da zaustavi trudove. Imam stalno neke bolove i kontrakcije. Bas sam umorna jer me to vec 3 dana muci konstantno i dan i noc. Namistena menstruacija mi je 8.1 kao bila pa racunam da sutra ulazim u 9 mjesec po tome

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Tracy_
    07. Rujan 2021. 13:27

Meni je termin za 10 dana, panika me vata :D daj aj bar još dvi, tri bebe prije nas na ovoj listi nek dođu.

plavabosanka
    07. Rujan 2021. 13:30

Sanjarka88 🤍

Hello okruglice 😊

Ni jedna nije rodila već par dana ? 😆

Ja sam jucer isla stavit holter za tlak i toliko sam cijeli dan bila živčana s njim da mi se ni tipkat nije dalo 😅 o noći necu, nisam mogla dočekati da svane i da ga idem skinuti 🙄
    Ugl. Tlak je ok vise manje . Srednja dnevna vrijednost mi je 128/84 sto bi bilo ok…iako preko dana ne pada ispod 80 Donji a gornji bude svakav ovisno o aktivnosti 115-140. 2-3 puta u aktivnostima je isao malo preko 140 nadam se da nije strasno to….
    Noćni tlak mi je super. Taj noćni pad postojan tipa 90/50 sto je kako i treba biti.
    Otkucaji su mi veci. Ja i inače imam otkucaje malo vise , znaju ici do 100. No sad su konstantno 90-110. Jednom zabilježeni i 125.
    Za trudnocu kao normalno.
    Kardiologica mi je na go pa cemo se cut sljedeci petak. A budem vidila i sljedeci tjedan sta gin kaze na sve skupa.

Inače sam ok. Bebi jako aktivan. Ja sam na dane… veci dio dana sam super a onda me slozi 2 dana…bol u gdji, bol u preponama, probadanja nisko dolje….pa tesko disem, pa se uspusem. Vani opet vruće i uopće mi ne paše…
    Ali ovakvi dani su povremeni i daju se izdrzati 😊

Nemam nikakvih kontrakcija 😆 i brijem da cu opet rodit oko 40tt. I neka. Nisam jos spremna 😅

Hahah i meni je misao već par dana nema bebica prošla kroz glavu 😂
    E ja sam isto tako na dane nekad sve super, a nekad me hormoni operu da bi najradije samo spavala 🤦🏻‍♀️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• sunce7
    07. Rujan 2021. 13:34

Sanjarka bas sam mislila danas pisati  gdje si. 🙊 Nisam htjela uopce pitati za spol, imam desetak dana do termina nek bude iznenadenje😂 vidjet cemo jel
    gospodica Eva😂
    Kod mene su isto otkucaji na mjerenju uvijek oko 110, al mi nikad nitko to nije komentirao.
    plavabosanka
    Hahaha, znaci zna se na koga je beban. 😂 sigurna sam da ce on poslusati svoju mamu🤍 a o uzbudenosti bi se dalo pricat😂 trudnicki hormoni su posebna stvar🤦‍♀️  cas bi odmah, cas proradi strah i govorim neka jos malo.🤣 znas i sama🤣

Sanjarka88
    07. Rujan 2021. 13:36

bumac95

Sanjarka još 7 da. Imam fore do ponedjeljka da se nešto pokrene jer onda u utorak idem na indukciju 🤦🏼‍♀️
    Tako mi se neda opet taj drip prolazit, a šta god napravim jači trudovi se ne pokreću hahahah

Ma kad krenu pravi otvoris se za cas 
    Nadam se da ce Niko sam odluciti o svom dolasku i da ces izbjec indukciju 🤞🤞🤞🤞

plavabosanka
    07. Rujan 2021. 13:37

Perem danas dijelove kolica i jajeta koji se daju izvadit al mene to strah u mašini, pa na ruke prolazim😃 i onda mi je ostala još manja hrpica za opeglati i gotova sam. Ne mogu si još stvorit u glavi da sad može svaki čas krenuti 😱,🙈 a jako se spustio stomak u zadnjih par dana i pritisak je na mjehur užas i počinje me bolit stomak kad se trebam dole obući. I ovaj vikend su me šetnje baš slomile, al dobro je barem nisam imala grčeve u nogama ko prošlog ponedjeljka kad za vikend nismo išli u šetnju. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sanjarka88
    07. Rujan 2021. 13:38

sunce7

Sanjarka bas sam mislila danas pisatigdje si.🙊Nisam htjela uopce pitati za spol, imam desetak dana do termina nek bude iznenadenje😂vidjet cemo jel
    gospodica Eva😂
    Kod mene su isto otkucaji na mjerenju uvijek oko 110, al mi nikad nitko to nije komentirao.
    plavabosanka
    Hahaha, znaci zna se na koga je beban. 😂sigurna sam da ce on poslusati svoju mamu🤍a o uzbudenosti bi se dalo pricat😂trudnicki hormoni su posebna stvar🤦‍♀️ cas bi odmah, cas proradi strah i govorim neka jos malo.🤣 znas i sama🤣

🤗
    Ma nisu problem otkucaji. To mi je kardiologica rekla da ne normalno za trudnice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.