Jutro cure, evo mene u čekaonici na neurologiji. Bila u ponedjeljak i nakon dva sata čekanja me poslali doma jer mo doktorica dva puta poslala krivu uputnicu. I sad je čekanje na pregled da vidim kako će nam beba stići- carskim ili prirodno. Moram priznat da me poprilično nervoza i neizvjesnost drži. Inače je sve ok, nemam nekih naznaka da bi beba mogla uskoro osim uobičajenih bolova i nelagodnosti.
A zašto carski? Jesam ja nešto propustila? 🙈
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ma već se 10 godina borim sa stalnim glavoboljama (kad kažem stalnim onda mislim na glavobolje koje već 10 godina nisu prošle, svakodnevne su i stalne i ja ne znam što znači kad glava ne boli). U jednom trenutku mi je, između ostalog, pronađen povišen intrakranijski tlak pa se razmatrao carski rez. Ali evo, pokušat ćemo prirodno i vidjeti kako će ići 😊
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Ma već se 10 godina borim sa stalnim glavoboljama (kad kažem stalnim onda mislim na glavobolje koje već 10 godina nisu prošle, svakodnevne su i stalne i ja ne znam što znači kad glava ne boli). U jednom trenutku mi je, između ostalog, pronađen povišen intrakranijski tlak pa se razmatrao carski rez. Ali evo, pokušat ćemo prirodno i vidjeti kako će ići 😊
Ovo je bilo za plavabosanka, ali sam zaboravila citirat🤭
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Jutro cure, evo mene u čekaonici na neurologiji. Bila u ponedjeljak i nakon dva sata čekanja me poslali doma jer mo doktorica dva puta poslala krivu uputnicu. I sad je čekanje na pregled da vidim kako će nam beba stići- carskim ili prirodno. Moram priznat da me poprilično nervoza i neizvjesnost drži. Inače je sve ok, nemam nekih naznaka da bi beba mogla uskoro osim uobičajenih bolova i nelagodnosti.
A zašto carski? Jesam ja nešto propustila? 🙈
Sad vidim.. Želim ti punoo sreće🍀💗
I mi smo danas u 37tjednu ajmeee🙈🙈
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Cestitke cure na dobrim nalazima 🥰
Sanjarka kako je tvoj tlak danas?
Ane drzi se jos malo 💪🏼🤞🏼
Leonoah nadam se da ce porod proc ok bez glavobolje i ikakvih problema 💞
Iscjedak je i u mene također prisutan od pocetka, zadnjih par dana mi je isto pojacan bijeli bez mirisa.
Nikakvih posebnih bolova nemam osim standarno leđa, al to muku mucim vec godinama 😏
Sta se tice kilaze, jos uvik na +1kg 😊
Cure koje nisu iz Splita, koliko se kod vas placa pratnja u bolnici i je li vam obavezno traze da pratnja ima odslusan tecaj?
E da i je li mora pratnja imati obavezno pcr test ili moze i brzi antigenski? Iako dok ja budem isla rodit vjerojatno ce ukinit pratnju 🙄
Tracy dobila sam otpusno pismo, dobro si rekla, nakon tjedan dana 😂😂
Citam maloprije u otpusnom pise posteljica sprijeda, a u trudnickoj straga 🤔
E da, ono vađenje krvi za krvnu grupu u 34.tt je li to obavezno? Ima koja da nije isla? Ne da mi se ponovo vadit krv bezveze kad sam pozitivna, ruke su mi skroz modre koliko puta su mi izvadili ovih misec dana 😕
Svasta sam vam nadrobila 🙈
Leonoah
Vjerujem da te je strah kao sto bi svakoga bilo. Ali kao sto kaze Rita najbitnije da si pod nadzorom i da su doktori upoznati sa tvojom situacijom. Bit ce sve dobro na kraju.🥰
Helloooo trudnice 😊
Sta se radi?
Ja taman usla u kuću. Isla kupit jos par stvarčica koje su mi falile za rodiliste i to je to sad vise manje 👍
Sutra mislim sterilizirat dudu, bocu, izdajalicu, šeširiće i petak napunit torbe. Sutra ulazim u 35tt. I mislim da je vrijeme i za to 😊 sljedeci tjedan imam u planu oprat robicu, posteljinu, dekice....i mi smo spremni 💪
Nego. Bila u dm , pa u Mullera i nigdje mam šeširića. Kupila na kraju tommetippe , jel tko ima iskustva s njima?
I onda dodem u baby centar i vidim mam šeširiće 🤦🏻♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anedrzi se jos malo 💪🏼🤞🏼
Leonoahnadam se da ce porod proc ok bez glavobolje i ikakvih problema 💞
Iscjedak je i u mene također prisutan od pocetka, zadnjih par dana mi je isto pojacan bijeli bez mirisa.
Nikakvih posebnih bolova nemam osim standarno leđa, al to muku mucim vec godinama 😏
Cure koje nisu iz Splita, koliko se kod vas placa pratnja u bolnici i je li vam obavezno traze da pratnja ima odslusan tecaj?
E da i je li mora pratnja imati obavezno pcr test ili moze i brzi antigenski? Iako dok ja budem isla rodit vjerojatno ce ukinit pratnju 🙄
E da, ono vađenje krvi za krvnu grupu u 34.tt je li to obavezno? Ima koja da nije isla? Ne da mi se ponovo vadit krv bezveze kad sam pozitivna, ruke su mi skroz modre koliko puta su mi izvadili ovih misec dana 😕
Ja ne znam jel obavezno, mene je slala samo na pocetku to za krvnu grupu, sad sam u 34 tj, odnosno 33+5, a nista mi nije rekla doktorica na zadnjem pregledu. Valjda bi nas slali da moramo ponovno ici, i btw ja sam isto pozitivna. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Leonoah glavobolja je baš zeznuta stvar, znam kad sam ja imala glavobolje sa nekih 14.5godina taman pred upis u srednju školu, toliko su me iscrpile da nisam znala razlikovati stvarnost od sna. Sjećam se što se dešavalo, ali tad u tim trenucima kao da to nije bilo stvarno nego kao da sanjam. Užasan osjećaj.
Držim fige da prođe sve u najboljem redu i bez te glupe glavobolje 💗💗🤞🏻🤞🏻
Ponosna. Mama nisam znala da se za pratnju na porodu mora i platiti? Šta stvarno?? 😱
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Anedrzi se jos malo 💪🏼🤞🏼
Leonoahnadam se da ce porod proc ok bez glavobolje i ikakvih problema 💞
Za Osijek - pratnja mora imati negativan PCR test, potvrdu o preboljenju ili cijepljenju 😑 I obavezno položen tečaj (to je trebalo i prije korone).
-
Za vađenje krvi - ja sam Rh negativna i vadila sam dvaput dosad. I rekla mi je da ću morati i iza 34 tt, ali sad na pregledu je rekla da ipak ne moram jer ću svakako vaditi iza poroda ☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji