Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    05. Rujan 2021. 02:12

Nista od mog spavanja 😏 ..digla se u wc i gotovo, vec sat vremena pokusavam zaspat 😔

plavabosanka
    05. Rujan 2021. 03:11

Jaooo ja sam mislila da će mi od šetnje biti lakše, a ono nez jel me više muči mjehur svako malo, tvrdi stomak ili bol ispod grudi. Užasss 🤦🏻‍♀️🙄

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• sunce7
    05. Rujan 2021. 08:17

Jutro cure. Ni kod mene se nista ne dogada, jucer prosetano 5km, al se nista nije pokrenulo.😂 Cas mi je neka jos malo, a cas ajd nek sad dode sto prije.🙊
    Ima li tko da ga muci zatvor umjesto otvor😂 nikad nisam imala problema sa stolicom, al u zadnje se bas napatim.🙄
    Zelim vam bezbriznu i ugodnu nedjelju.🥰

Tracy_
    05. Rujan 2021. 08:29

bumac95

Ja odradila treću Amy ali ništa se ne desava. Trudovi i dalje neredoviti tako da nastavljam sa čekanjem 😅
    Još će se valjda pet bebica rodit prije nego moj frajer odluci doći 😂
    Jedva čekam pregled u ponedjeljak da vidim jel me bar šta otvaraju ili se samo igraju samnom 🤦🏼‍♀️
    Ima koja od vas pred termin da ima tako neredovite teudove? Ili iz prošlih trudnoca? Ja se evo prvi put susrećem sa tim da to može trajat danima a nikako da krene 🤦🏼‍♀️

Ta sam! 😁

Endzrue
    05. Rujan 2021. 08:54

Sanjarka88  u dm-u sam uzela. Stoji ti na odjelu di su i kreme za tijelo. One kreme za trudnice. Upakirana je u karton
    https://ibb.co/KzN7VrL

plavabosanka
    05. Rujan 2021. 08:58

Love2021

Plavabosanka baščudno da su te toliko rano zapisali za carski ako postoji šansa da se još okrene. Valjda svaka bolnica i svaka doktorica svoju politiku vodi. Mene moja tješi da se često bebe i u 38tt okrenu i da ne treba ranije o carskom pričati. Ja se još nadam da se okrene da ne moram na carski 😏
    AneŠi vjerojatno su to lažni, sad smo u tim tjednima kad sve živo boli
    Marxa ja sam bila na tom antibiotik isto zbog teške upale mjehura. Djeluje za dan, dva. Do onda uzimaj barem 3L tekućine. Brusnice koje uzimaš nebi smjele imati šećera, obrati pažnju na to. Bude to brzo prošlo

Pa ne znam i ja se začudila, kažu da se ženama znaju okrenuti i tek na termin, i da u takvim slučajevima kad je beba na zadak operacija ide čim kasnije. 🤷🏼‍♀️ 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Love2021
    05. Rujan 2021. 09:09

plavabosanka

Love2021

Plavabosanka baščudno da su te toliko rano zapisali za carski ako postoji šansa da se još okrene. Valjda svaka bolnica i svaka doktorica svoju politiku vodi. Mene moja tješi da se često bebe i u 38tt okrenu i da ne treba ranije o carskom pričati. Ja se još nadam da se okrene da ne moram na carski 😏
    AneŠi vjerojatno su to lažni, sad smo u tim tjednima kad sve živo boli
    Marxa ja sam bila na tom antibiotik isto zbog teške upale mjehura. Djeluje za dan, dva. Do onda uzimaj barem 3L tekućine. Brusnice koje uzimaš nebi smjele imati šećera, obrati pažnju na to. Bude to brzo prošlo

Pa ne znam i ja se začudila, kažu da se ženama znaju okrenuti i tek na termin, i da u takvim slučajevima kad je beba na zadak operacija ide čim kasnije. 🤷🏼‍♀️

Kad imaš idući pregled? Možda se već beba okrenula🙏

• Tienna
    05. Rujan 2021. 09:34

Drage trudnice, evo nemam nista posebno prijaviti osim konstantnih bolova u trtici i preponama 😅 neku večer me probudile nekakve kontrakcije sa lijeve strane trbuha i leđa, ali samo sa te strane i nisu se širile dalje. Srećom nakon par minuta je bilo bolje.
    Javljam da sam slučajno naišla na knjigu Ina May Gaskin- Prirodan porođaj na akciji (Mozaik knjiga) za 30 kn, odnosno 55 sa postarinom što je jeftinije nego polovna na njuškalu pa ako je netko zainteresiran evo i link https://mozaik-knjiga.hr/proizvod/prirodan-porodjaj/ 😊

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Tienna
    05. Rujan 2021. 09:37

P.s. Babyland ima popuste do 25% u nekim svojim dućanima, nac ćete info na fejsu. Iako i online imaju nešto pa sam naručila putni krevetić koji sam čekala https://babyland.hr/proizvod/putni-krevetic-kinderkraft-joy-s-dodacima-plava/

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

ivkica
    05. Rujan 2021. 10:45

Što ste uzimali sve za njegu pupka? 

Ja prijavljujem da imam već dva tj bolove u zdjelici pa kontrakcije pa stane. Jučer sam dvaput plakala jer više ne mogu. Još zadnjih par dana muku mučim uvečer sa svrbežom trbuha i to je nenormalno. Al duha koža je i jedino što mi malo olakšava je kad stavim vlažne maramice preko njega

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.