Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marija3998
    04. Rujan 2021. 13:28

https://ibb.co/kx8d0PQ
    Evo i torta je gotova 😋😋
    Jana čestitke na Karlu i želim ti brzi oporavak 😘❤️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• ponosna.mama
    04. Rujan 2021. 14:52

Ajme ovih torti, ne znas koja je bolje ispala 🤤😍🎂

Maša🤰🏼
    04. Rujan 2021. 15:22

Bok cure :) 

Javljam vam se s zimskih bebica 💙 JANA I MOKOSH cestitam na bebacima 😍 želim vam brz oporavak i uzivajte sa svojim malim bebicama🥰 ostale cure sretno svima na porodu ❤️❤️❤️❤️ Malo me panika hvata kad vidim da je nasa grupa sljedeća 😂 

Sretno ❤️❤️❤️ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Mokosh
    04. Rujan 2021. 15:28

Mišić

Mokosh ajmeee, mogu misliti koliko te boli od kasljanja! 😳😳😩 je li ti moze netko tvoj donijeti nekakav sirup za razrjedjivanje sluzi/iskasljavanje dok si jos u bolnici?

Uf, grozan osjecaj. Al ajde da to jednom dva puta zakasljes, ovo je konstantno. Ako legnem na leda ne valja, odma krene. A taj polozaji godi za rez i opcenito grceve u crijevima koje imam i poprilicno su bolni. S oprostenjem, ispustit vjetar je takoder bolno. Ako sjedim, ili sam u polulezecem polozaju bole me leda kao da me netko vec danima mlati. Takoder, ide slajm. Na boku me uzasno zateze i pece rez i nedaj boze da tada zakasljem. Ako sjedim, noge mi vise, otecene i dalje, opet nije dobro. Ako sjedim na krevetu s nogama gore (ugl moja poza dok dojim) pritisak je na rez i opet nije dobro ako sam duze tako. Ali evo sutra cu nadam se kuci pa cu probat s inhalatorom i uzet cu si caj od bijelog slijeza. Vidit jos u ljekarni ima li kakva otopina za inhalator sto smiju dojilje. Kod mene nista ne moze jednostavno. Sva tri puta sam imala neki problem, jbga...takva mi karma ocito. Ugl ovdje u Osijeku otpustaju 5. dan ako.je sve ok s rodiljom i bebom. Tako da se jako veselim sutrasnjem danu. Nadam se da mi nista nece upropastit to veselje. Imam danas super sestru koja mi je vec drugi put skuhala caj. ❤ Ne pomaze bas kod kaslja, ali godi, i divno je imati nekoga pazljivog pored sebe kad najblizi nisu pored vas.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    04. Rujan 2021. 15:37

Ivona1505

Mokosh

Jana, cestitam draga! 🥰
    ————-‐——‐——-‐——————
    Hvala vam svima.na cestitkama imlijepim zeljama, divne ste 🥰 Ja evo muku mucim s iskasljavanjem slajma. Ne spavam, jer ne postoji ta poza koja bi sprijecila taj refleks iskasljavanja. Sinoc sam spavala mozda sat vremena. Sve me dolje ludacki boli, ne mogu vam to opisati. Tako da cure koje idete na carski, cuvajte se maksimalno od svih mogucih viroza. Nadam se da cu sutra kuci, pa da cu si uspjet olaksat s inhaliranjem, cajevima i sl. Evo, iskreno, ovo nebi pozeljela nikome. Da nema kaslja, oporavak bi bio ok, bolan ali izdrzljiv. Tako da eto, noci provodim u suzama, em od umora, em od bolova. Drzite mi fige da me sutra puste. 😊
    ‐‐———————-
    Cure koje su u iscekivanju i pregledima, sretno! 🍀❤

Drzim fige i da te piste, ali i da se smiri kasalj pa da mozes normalno koliko toliko spavati. 😊
    Ako se ne varam u Os si rodila jelda? Kakve su sestre tamo? Ima raznih iskustava sa sestrama, samo se nadam da ce biti sa nama prvorotkinjama strpljive posto cu ja sigurno imati milijun pitanja za njih. 😁
    I kako je bebac? 😊

Ima ih svakakvih, ugl su dobre, budu neke mozda malo hladnije, ali ne treba to dozivljavat. U globalu se ne mogu pozalit. Nitko do sada nije bio bas otresit i bezobrazan. A bebac, siroto moje dijete, izgleda ima hemoroide. Nitko to nije primjetio do nisam ukazala na to. Sad cekam.kad bude opet vizita da polazem. Nista mi sestre ne znaju reci. Vjerujem da ce to sve biti ok sad kad mi je nadoslo mlijeko jer ja vjerujem da Nan hrana koju ovdje daju nije dobro utjecala na njegovu probavu. Samo ti njih sve ispituj sto te zanima, zato su tu. 😁 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Ivona1505
    04. Rujan 2021. 16:12

Mokosh

Ivona1505

Mokosh

Jana, cestitam draga! 🥰
    ————-‐——‐——-‐——————
    Hvala vam svima.na cestitkama imlijepim zeljama, divne ste 🥰 Ja evo muku mucim s iskasljavanjem slajma. Ne spavam, jer ne postoji ta poza koja bi sprijecila taj refleks iskasljavanja. Sinoc sam spavala mozda sat vremena. Sve me dolje ludacki boli, ne mogu vam to opisati. Tako da cure koje idete na carski, cuvajte se maksimalno od svih mogucih viroza. Nadam se da cu sutra kuci, pa da cu si uspjet olaksat s inhaliranjem, cajevima i sl. Evo, iskreno, ovo nebi pozeljela nikome. Da nema kaslja, oporavak bi bio ok, bolan ali izdrzljiv. Tako da eto, noci provodim u suzama, em od umora, em od bolova. Drzite mi fige da me sutra puste. 😊
    ‐‐———————-
    Cure koje su u iscekivanju i pregledima, sretno! 🍀❤

Drzim fige i da te piste, ali i da se smiri kasalj pa da mozes normalno koliko toliko spavati. 😊
    Ako se ne varam u Os si rodila jelda? Kakve su sestre tamo? Ima raznih iskustava sa sestrama, samo se nadam da ce biti sa nama prvorotkinjama strpljive posto cu ja sigurno imati milijun pitanja za njih. 😁
    I kako je bebac? 😊

Ima ih svakakvih, ugl su dobre, budu neke mozda malo hladnije, ali ne treba to dozivljavat. U globalu se ne mogu pozalit. Nitko do sada nije bio bas otresit i bezobrazan. A bebac, siroto moje dijete, izgleda ima hemoroide. Nitko to nije primjetio do nisam ukazala na to. Sad cekam.kad bude opet vizita da polazem. Nista mi sestre ne znaju reci. Vjerujem da ce to sve biti ok sad kad mi je nadoslo mlijeko jer ja vjerujem da Nan hrana koju ovdje daju nije dobro utjecala na njegovu probavu. Samo ti njih sve ispituj sto te zanima, zato su tu. 😁

Bas mi je zao sto si bolesna i sto te tako boli i ne mozes se namjestiti. Nadam se i ja da ce te pustiti sutra, vjerujem da ce ti u udobnosti svoga doma biti puno lakse, a i bolje, tako da drzim fige. 😊
    I zao mi je sto bebac ima hemeroide, nadam se da ce to brzo rijesiti doktori. :)
    I hvala ti za izvjestaj za sestre, ja ih planiram apsolutno sve pitati posto stvarno nista ne znam osim pelenu promjenit, to sam uvjezbala sa necacima i necakinjama. 😁
    Barem imas sestru koja ti kuha cajeve, nije nesto protiv kaslja, ali vjerujem da bar malo pomogne. A nadohranu daju svakako ili to samo dok ne nadode mlijeko? 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Mišić
    04. Rujan 2021. 16:18

Mokosh aaaaaaa!!!! Pa to je patnja i gotovo!! Jesi probala onako poviseno sjesti i staviti jastuk pod ledja? Drzim fige da te sutra puste. Sigurno ima nesto za dojilje sto ce ti moci dati pa da ti barem malo olaksa, iako ce ti sigurno i bijeli sljez pomoci. 🤞🏻 A Dragun mali! 🥺 Nadam se da ga jako ne bole. Ma da, moguce je da je i od dohrane. 😞 evo u Zd Nan daju bebama koju mame ne doje, a ostalima daju Bebimil. 🙈

Ljesnjak
    04. Rujan 2021. 16:32

Drage Jana i Mokosh cestitam na bebicama, neka su samo zdrave i vesele.
    Mokosh ja sam nakon popustanja spinalne imala mucnine i dobila nagon za povracanjem, mislila sam da mi se maternica raspala od bolova, tako da susosjecam s tobom. Probaj sa sirupom od dr. THEISA, nocni- ima plavu etiketu, nadam se da nije zabranjen za dojilje, ali to je svakako sirup koji rjesava takav kasalj. Neznam dali su ti preporucili steznik kad dodes doma, meni jesu i za kretanje, kihanje, puhanje nosa u stajacem je spas. Nadam se da ces se ekspresno oporaviti cim dodes doma. 

• Frass1933
    04. Rujan 2021. 16:44

Počnite sada zarađivati gotovinu svaki mjesec putem interneta od kuće. Plaćajući više od 15 tisuća USD radeći lak posao na internetu. Zaradio sam 19715 dolara u posljednja 4 tjedna od ovog posla. Lako se pridružiti i zaraditi na ovome jednostavno su izvrsni. Pridružite se ovome odmah slijedeći upute ovdje......... http://Jobsforhome123.gq/

japanka.
    04. Rujan 2021. 17:22

Jana, čestitke na malenom/velikom Karlu  Sjećam se tebe još s početka teme kako si bila uvijek par tjedana prije mene, kao ono kad gledaš cure iz višeg razreda, a sad si rodila ☺️ Baš mi je drago, uživaj sa svojim mališanom ❤️
    Kad već spominješ Sv.Duh, što misliš, kako oni tamo "dišu" po pitanju odbijanja prokidanja vodenjaka, dripa, epiduralne, epiziotomije? Jesu li te konzultirali za te intervencije ili su ih samo napravili? 
    ..
    Zara, evo inspirirala si me da se opet bacim na knjigu 🤣 ponavljam gradivo i razmišljam kako ću ovako introvertirana zauzeti stav da mi porod bude što prirodniji 🤪 Što se tiče otvorenosti i provjeravanja kod kuće, ja isto ne bih prstima iako kažu da je i to moguće, baš zbog infekcija. Najviše sam na netu našla o ljubičastoj liniji na guzi, čak kad ukucaš "purple line dilation" izbaci ti prikaz s koliko centimetara dođe do gdje. Po tome bih se ja orijentirala, ako naravno bude moguće i ako mi ne pukne vodenjak i krene čudna plodna voda pa moram odmah u bolnicu. Nama su na tečaju rekli da u slučaju prozirne ili mliječne plodne vode, ako nemaš temperaturu, nema potrebe žuriti u bolnicu dok ne krenu trudovi jer je najveća vjerojatnost da će nas tamo staviti na drip. Ajme u glavi mi je sto kombinacija, a tko zna kako će to na kraju izgledati... 
    ..
    Mokosh baš mi je žao čitati kako se patiš s kašljem a srce mi se steglo na to da ti bebica možda ima hemoroide. O miš mali😥 Nadam se da će doktori to što prije pogledati i da će se riješiti pa da idete kući uskoro. Drži se. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.