Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    05. Rujan 2021. 11:10

ivkica

Što ste uzimali sve za njegu pupka?

Ja prijavljujem da imam već dva tj bolove u zdjelici pa kontrakcije pa stane. Jučer sam dvaput plakala jer više ne mogu. Još zadnjih par dana muku mučim uvečer sa svrbežom trbuha i to je nenormalno. Al duha koža je i jedino što mi malo olakšava je kad stavim vlažne maramice preko njega

Meni je rekla patronazna u petak da kupim za pupak hidrogen 3%, sterilne gaze 5*5 u ljekarni. A octanisept da kupim za sebe jer da nije potrebno za pupak.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    05. Rujan 2021. 11:14

Evo i ja prijavljujem nesanicu vec dva dana, oko 1 se probudim i do 5 nikako zaspat i onda bi ujutro spavala. Trbuh mi je svako malo tako tvrd. Bas mi se spustio i dok lezim je ok a cim se dignem osjetim pritisak na mjehur. Primjetila sam i povecan iscjedak. Sutra ujutro imam imam pregled,pa cu vam se javiti popodne kako je proslo.
    Ugodnu nedjelju vam zelim i sretno sutra na pregledima 😉

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• sunce7
    05. Rujan 2021. 11:36

ivkica
    Jel koristis ista protiv strija na stomaku? Neko ulje? Meni je znao biti nesnosan svrbez od Bio oil ulja dok nisam skuzila. Inace bi mi pomogla termalna voda, ili tako hladne obloge.🤷🏼‍♀️

• Lyra
    05. Rujan 2021. 12:57

Ja cu za pupak samo sterilne gaze i po potrebi Octenisept. Jednom dnevno promijeniti gazu i to je to. Tako sam i sa srednjim i super je bilo.

Evo da vas malo pozdravim 😁 vratili smo se u realnost nakon dugog godisnjeg, nisam stigla nista popratiti 😅 
    Sutra stariji krece opet u vrtic, a mladji bi uskoro trebao krenuti u jaslice, pa cemo vidjeti kako ce to sve ici.
    Kod mene apsolutno nist posebno, u plusu sam 4kg, dobro se osjecam, u utorak 7.9. imam prvi pregled na Merkuru 😁 

👦 11/2017 👶 9/2020

Ane_ši
    05. Rujan 2021. 13:06

Evo cure noc je prosla uzasno. Znaci od jucer od 15h do ponoci svakih sat vremena su se javljale kontrakcije od ponoci do 4. 30 svakih pola sata pracene menstrualnom boli grcenjem i beba svaki put poludi kad je to bilo i on se uzlupao. Izmedu sam spavala ali bi me bol probudila. U 4.30 zaspala do 8 ujutro. Danas ok osjetila par puta kontrakcijeu vecim razmacima. Zadnjih par dana povecan iscjedak ali bijeli i ima ga vise nego inace. Danas ce mi dr javiti termin pregleda pa cu joj odmah reci za kontrakcije. I leda me uzasno i stalno bole. Valjda ce izdrzati jos 3 tjedna bar da budem 37tt. A trbuh se spustio 4 prsta zadnjih par dana. Vozim polulezeci dok hodam po stepenicama lupam nogama u trbuh. Sjediti mogu samo rasirenih nogu i trbuh je na stolici ako sjedim uspravno. Jucer bili na rođendanu bila i prijateljica koja je trudna 10 dana vise od mene ona sjedi skupljenih nogu trbuh visoko cak i nogu preko noge stavi 😅a ja niti carape vise nemogu obuci od trbuha. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Mateja32
    05. Rujan 2021. 13:08

Kiky 🥰

Evo i ja prijavljujem nesanicu vec dva dana, oko 1 se probudim i do 5 nikako zaspat i onda bi ujutro spavala. Trbuh mi je svako malo tako tvrd. Bas mi se spustio i dok lezim je ok a cim se dignem osjetim pritisak na mjehur. Primjetila sam i povecan iscjedak. Sutra ujutro imam imam pregled,pa cu vam se javiti popodne kako je proslo.
    Ugodnu nedjelju vam zelim i sretno sutra na pregledima 😉

Prijavljujem iste simptome kao ti, od nesanice, do pritiska, iscjedak.. Identićno. Jedva čekam da rodim 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

little baby
    05. Rujan 2021. 13:24

ivkica

Što ste uzimali sve za njegu pupka?

Ja prijavljujem da imam već dva tj bolove u zdjelici pa kontrakcije pa stane. Jučer sam dvaput plakala jer više ne mogu. Još zadnjih par dana muku mučim uvečer sa svrbežom trbuha i to je nenormalno. Al duha koža je i jedino što mi malo olakšava je kad stavim vlažne maramice preko njega

Ja sam bas neki dan uzela sterilne gaze,octanisept i tyrosur prasak. Zadnji put s malim nam je receno samo octanisept i gazu da koristimo. Njegov pupak je dugo slinio,nikako otpast stalno bio vlazan makar smo uvijek stapicem brisali oko njega i cistili ga. Jedan dan dosla patronazna i rekla jel imam tog praska,naprasila i za 2-3dana pupak otpo. Tako sam i sa malom prvom imala taj prasak pa sam ga i sad uzela lijepo pa da imam

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• MARELA
    05. Rujan 2021. 14:43

Ane_ši

Evo cure noc je prosla uzasno. Znaci od jucer od 15h do ponoci svakih sat vremena su se javljale kontrakcije od ponoci do 4. 30 svakih pola sata pracene menstrualnom boli grcenjem i beba svaki put poludi kad je to bilo i on se uzlupao. Izmedu sam spavala ali bi me bol probudila. U 4.30 zaspala do 8 ujutro. Danas ok osjetila par puta kontrakcijeu vecim razmacima. Zadnjih par dana povecan iscjedak ali bijeli i ima ga vise nego inace. Danas ce mi dr javiti termin pregleda pa cu joj odmah reci za kontrakcije. I leda me uzasno i stalno bole. Valjda ce izdrzati jos 3 tjedna bar da budem 37tt. A trbuh se spustio 4 prsta zadnjih par dana. Vozim polulezeci dok hodam po stepenicama lupam nogama u trbuh. Sjediti mogu samo rasirenih nogu i trbuh je na stolici ako sjedim uspravno. Jucer bili na rođendanu bila i prijateljica koja je trudna 10 dana vise od mene ona sjedi skupljenih nogu trbuh visoko cak i nogu preko noge stavi 😅a ja niti carape vise nemogu obuci od trbuha.

Ane_ši terminušo, držim fige da dobrim živcima u sljedecim tjednima. Meni je pun kufer i nekad imam osjecaj koda sam u 39.tjednu, a ne u 35./36. Ali kod mene nema jos kontrakcija nikakvih, BH ne racunam. Ali ne mogu vjerovati kako se taj termin blizi

Mišić
    05. Rujan 2021. 15:18

Ane kako si danas? Jesu prestala ta grcenja?
    Ivkica za njegu pupka samo alkohol i sterilne gazice (5x5 cm ili 5x8 cm). Alkohol je bolji od Octenisepta za to je i i dezinficira i pomaze osusiti (njime se lagano prebrise 3 puta dnevno). 

Ane_ši
    05. Rujan 2021. 15:18

MARELA

Ane_ši

Ane_ši terminušo, držim fige da dobrim živcima u sljedecim tjednima. Meni je pun kufer i nekad imam osjecaj koda sam u 39.tjednu, a ne u 35./36. Ali kod mene nema jos kontrakcija nikakvih, BH ne racunam. Ali ne mogu vjerovati kako se taj termin blizi

Jedva cekam da rodim ne mogu vise puknit ce mi trbuh. A i leda me ubijaju. Trazila sam dr pregled sutra pa cekam njezin odgovor.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.