Jutro ženice 🤗
Jana25 pa čestitam ti od ❤️-a!! Dobro došao maleni Karlo veliki 💙🐻 Želim ti što brži i lakši oporavak, i puno maženja sa malenim klupkom. 😍🤩🥳 Ne znam zašto, ali čitajući tvoju priču baš sam se raznježila od sreće i suze su krenule same od sebe. I hvala na ovoj priči sa Sv. Duha, dobro će doći nama koje smo ga odabrale. 😃
Sanjarka88 sretan rođendanko tvom mužu! Nek je sretno i veselo sa malim zakašnjenjem. 🎉🎈🥳 I torta izgleda mrak. 🤤🤤
Marija3998 i tvoje mađarice su prekrasne! 🤭 Samo ste me namamile da moram ići nešto slatko pojesti.
Nema ništa za prijaviti, nego samo da vam mahnem i pozdravim vas sve! 😉🙋🏼♀️😘 Lijep i ugodan dan vam želim. 💋💋
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Jana ceestiitamm!! 🥳🥳🥳 mama, super si to odradila! Zelim ti sto brzi oporavak, a Karlu Velikom dobrodoslicu! 💙
Bumac bome frendica je bas imala filmski porod! 😆😆
Leonoah uf, koliko na kraju detalja zaboravimo spomdnuti. Sretno kod neurologa! I sve ce biti dobro, bez obzira koji porod bude u pitanju 🙃🙂
Sanjarka toorta! 😍😍😍
Rita sretno i uzivaj na piru. 😁🙃
🍀Termin idućeg pregleda🍀
RUJAN:Buhtlica3406.09.
Kiky06.09.
Mateja260206.09.
Traveller06.09.
Sunce06.09.
Bumac 06.09.
Meaa.07.09.
Lorre07.09.
Mia3807.09.
Daniella07.09.
Muffin07.09.
Tracy07.09.
MARELA07.09.
Tommyfame 07.09.
Sanjalica508.09.
Lisa2708.09.
Ani9208.09.
LadyD09.09.
Zara709.09.
Crni_labud09.09.
Sanja050809.09.
Mateja3110.09.
Little baby10.09.
Lollypop10.09.
Bubica070611.09.
Nyssa_13.09.
Ponosnamama13.09.
aAnchy13.09.
Veky00413.09.
Sanjarka8814.09.
CarpeDiem14.09.
Ivona150515.09.
Bilja121215.09.
Ana2516.09.
Rita3720.09.
Freya_44421.09.
Keto3522.09.
LiLM24.09.
Stavi i mene za 10.9. pregled nadam se da je to zadnji 😩
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Jana, cestitam draga! 🥰
-------------‐------‐-------‐------------------
Hvala vam svima.na cestitkama imlijepim zeljama, divne ste 🥰 Ja evo muku mucim s iskasljavanjem slajma. Ne spavam, jer ne postoji ta poza koja bi sprijecila taj refleks iskasljavanja. Sinoc sam spavala mozda sat vremena. Sve me dolje ludacki boli, ne mogu vam to opisati. Tako da cure koje idete na carski, cuvajte se maksimalno od svih mogucih viroza. Nadam se da cu sutra kuci, pa da cu si uspjet olaksat s inhaliranjem, cajevima i sl. Evo, iskreno, ovo nebi pozeljela nikome. Da nema kaslja, oporavak bi bio ok, bolan ali izdrzljiv. Tako da eto, noci provodim u suzama, em od umora, em od bolova. Drzite mi fige da me sutra puste. 😊
‐‐----------------------
Cure koje su u iscekivanju i pregledima, sretno! 🍀❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Vecer, jutro kako kome 🤣
Ja sam postala mama 💙
Stigao je Karlo Veliki, u doslovnom smislu te rijeci. 💙💙
Ravno 4 kile i 52 centimetra🥺
.
3.9. U 3 ujutro mislim si kak odjednom opet toliko iscjetka se izlilo. Nis, okrenem se na drugi bok i idem nastavit. Kad ono opet.
Aj nis mislkm si, idem se dignut, i tak mi se piski, kad ono, piskim ja pk cijelom boravku 🤣 ode i sluzni, vodenjak ne preataje curit. Mene lagano panika hvata. Mislim si na to se pripremas sve je oke, za nekoliko sati imat ces svoju bebu u rukama.
.
Dolazimo u bolnicu oko pola 4. Odma me primaju, procjenjuju bebu na 3900g otvorena 2 prsta, cervix nestao. Sad ce to brzinom munje…. oce malo sutra.
.
Smjestaju me u predradaonu, nemam nikakve bolove osim onih vec standardnih M grceva. I tak ja.lezim, sprdam se sa curama. Gledam oko sebe sta ove stenju, ni jedna nije otvorena vise od 2 cm.
U 8 dolazi vizita. Bum dobivam drip. Izmedu 10-16 kapi.
Molim za epiduralnu, nema kome nisam rekla. 🤣
Dolaze doktori, guraju prste 4 cm, 5 cm, 6cm. Ja vec stenjem lagano i govorim da ocu epiduralnu.
Moze samo onaj Dolantin (ak sam dobro napisala) jer epiduralna se daje u boksu. Prvo sam.odbijala, na kraju primila 3 doze.
Klistiraju me, majko moja 😳🤣
15 sati dolazi, sad mi vec daju antibiotik jer je moj mis bez plodne vode 12 sati.
Trudovi se pojacavaju, klasika. U 20h me stavljaju u boks, napokon.mislkm si evo ga, mojim mukama je kraj, sad ce epi. Nista od epi, otvorena 9 cm. Ja disem, usta mi se osusila 🤣 nema tog labela ili vazelina koji je to mogo popravit 🤣 vode za popit nikad dosta.
.
Nakon 19 sati u bolovima, prvo laganim onda jebackim(necu se ispricat na izrazu 🤣) u 23:13 Karlo nas je odlucio ucinit najponosnijim roditeljima.
I svaki trud, svako vristanje na kraju, suze u ocima mog muza, bile su ga vrijedne!
.
Osoblje na Sv. Duhu samo i iskljucivo rijeci hvale! Kako ljudi rade, ne staju! Blizanci, trce jednoj rodilji po dodatnu krv, porod za porodom ide! Pa hitni carski. Svaka im cast.
Od 8 do 23h imali su preko 20 poroda, a jos im smjena nije zavrsila.
.
Prvorotke ne slusajte nikog i nista! Niste svjesne kakvu snagu imate.
Poz od panicara❤
Ajmeeee zeno cestitaaaam 💙💙💙
Sjecam se jos ko da je jucer bilo kad smo gledale tvoj test i vikali kako sigurno nosis blizance a ne jakog i krasnog momka 🙈🤣❤️
Vrijeme bas leti 💖💖
Volite se, mazite i pazite ❤️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Jana, cestitam draga! 🥰
————-‐——‐——-‐——————
Hvala vam svima.na cestitkama imlijepim zeljama, divne ste 🥰 Ja evo muku mucim s iskasljavanjem slajma. Ne spavam, jer ne postoji ta poza koja bi sprijecila taj refleks iskasljavanja. Sinoc sam spavala mozda sat vremena. Sve me dolje ludacki boli, ne mogu vam to opisati. Tako da cure koje idete na carski, cuvajte se maksimalno od svih mogucih viroza. Nadam se da cu sutra kuci, pa da cu si uspjet olaksat s inhaliranjem, cajevima i sl. Evo, iskreno, ovo nebi pozeljela nikome. Da nema kaslja, oporavak bi bio ok, bolan ali izdrzljiv. Tako da eto, noci provodim u suzama, em od umora, em od bolova. Drzite mi fige da me sutra puste. 😊
‐‐———————-
Cure koje su u iscekivanju i pregledima, sretno! 🍀❤
Drzim fige i da te piste, ali i da se smiri kasalj pa da mozes normalno koliko toliko spavati. 😊
Ako se ne varam u Os si rodila jelda? Kakve su sestre tamo? Ima raznih iskustava sa sestrama, samo se nadam da ce biti sa nama prvorotkinjama strpljive posto cu ja sigurno imati milijun pitanja za njih. 😁
I kako je bebac? 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Pozdrav cure 🤗
Draga Jana čestitam ti od srca!!!!!!! 💙💙 mali Karlo ima prekrasnu mamu lavicu i optimista, nije ni svjestan kako mu je lipo 🤗 ja sam po svim onim najavama očekivala bar 4 ipo kile 😂😂 uživajte u prvim maženjima 💙
Japanka znaam, ko da svoje misli i želje čitam 😌 isto mi je baš želja da mi ne pukne prvo vodenjak nego školski trudovi koje ću do zadnjeg trena prodisati doma 😌 a vidjet ćemo sve, dosta cura tu ima iskustvo s pucanjem vodenjaka tako daaa 😌 nego reci mi kako možeš prepoznat otvorenost (a da nije ručno, strah me infekcije)... nešto su nama na tečaju spominjali neku liniju na guzi koja se stvori pa ako imaš neki link baci 😊
Mateja2602 svakako preporučam knjigu, javi dojmove ako pročitaš! 😊 i hvala na tvojoj preporuci, dignut ću je 🥰
Mišić wonderwoman 💜🤱🏼👩🏼🍳
Marija sretan rockaaaaaas 🥰 sve najljepše želim 🥳
Sanjarka sretan rockas mužiću 🥳🥳 ova torta je sve!! 😲
Traveller a kažu da se kao beba umiri prije poroda tako daaaa 🙈🤞🤞
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Mokosh ajmeee, mogu misliti koliko te boli od kasljanja! 😳😳😩 je li ti moze netko tvoj donijeti nekakav sirup za razrjedjivanje sluzi/iskasljavanje dok si jos u bolnici?
Dobro jutro okruglice 😊
Hvala svima u muzevo ime na čestitkama 😊🎉
Evo, zasladite se 🤩
https://ibb.co/YBYhJ2D
Marija mađaricee 🤩
LadyD koji dobri ulovi 🤩🤩🤩
Mišić žena, majka, kraljica 💪💪💪
Leonoah uf, javi sto neurolog kaze 🤞
Bumac brzo ces ti imam osjecaj 🤩🎉🎉🎉💪💙
Rita čestitke na ulasku u termin 🥰 uzivaj na svadbi 💃🕺
Jaooo nemoj mi to radit🤤🤤 ja se cijelu trudnoću ustvari trudim nekako suzdržati od slatkog, al nije ni da me tražilo sad nešto ekstra puno, ali ovih zadnjih dana samo trpam u sebe😂😂🤦🏻♀️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Dobro jutro okruglice 😊
Hvala svima u muzevo ime na čestitkama 😊🎉
Evo, zasladite se 🤩
https://ibb.co/YBYhJ2D
Marija mađaricee 🤩
LadyD koji dobri ulovi 🤩🤩🤩
Mišić žena, majka, kraljica 💪💪💪
Leonoah uf, javi sto neurolog kaze 🤞
Bumac brzo ces ti imam osjecaj 🤩🎉🎉🎉💪💙
Rita čestitke na ulasku u termin 🥰 uzivaj na svadbi 💃🕺
Jaooo nemoj mi to radit🤤🤤 ja se cijelu trudnoću ustvari trudim nekako suzdržati od slatkog, al nije ni da me tražilo sad nešto ekstra puno, ali ovih zadnjih dana samo trpam u sebe😂😂🤦🏻♀️
I sretan rođendan mužu sa zakašnjenjem 🎂🍰🍻🥳
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji